- 30 Kasım 2013
- 694
- 1.141
- 113
- 36
Yediğin birşey mi dokundu acaba canım allah allah.gece gece kusma ile kalktm ya ne alaka anlamadm
Üşütme veya yorgunluk olabılır?gece gece kusma ile kalktm ya ne alaka anlamadm
Yediğin birşey mi dokundu acaba canım allah allah.
bilemedm dr a solesemmi gebelikle alakasi olablrmi anlamadm bendeÜşütme veya yorgunluk olabılır?
sanmıyorum canım arada bana da kusma gelıyor hala çok nadir de olsabilemedm dr a solesemmi gebelikle alakasi olablrmi anlamadm bende
benmde kokudan falan olurdu. ama gece 3te direk ogurerek kalktm wc ye zor yetstmsanmıyorum canım arada bana da kusma gelıyor hala çok nadir de olsa
Yediğin bir sey dokunmuş olabilirmi?benmde kokudan falan olurdu. ama gece 3te direk ogurerek kalktm wc ye zor yetstm
Bebek baskasi yaptığı için mide rahatsızlıkları ortaya cikabiliyomus canım yine de tansiyonunu kontrol et günde 4 ten sonrası sıkıntılı diye biliyorum yediğin bişey de dokunmuş olabilir ishalin filan varsa beklemegece gece kusma ile kalktm ya ne alaka anlamadm
Ben branş sebebiyle uzaktan yapicam 8ler açılıyor ama benim branş yok şimdilik.ama uzaktan uğraşması da çok zor bir de evde oğlan var onu anaokuluna götürüyorum yemek iş. Doğum sonrası biraz rapor almak lazım yada direk ücretsiz izinBen de çok kararsızım, 12.sınıflar başlıyor bizde de, sanırım riske girmek istemiyorum zaten kademe kademe açılacak gibi duruyor, hayırlısı olsun hepimiz için..
Bazıları alismasin diye kaşığı kullaniyo ama şırınga mantıklı şekerli su çok az veriliyo sarılık olursa o yüzden gerekli bence yoksa bebekte sürekli uyku hali oluyo o yüzden dogru düzgün emziremiyosun iki kaşık filan veriliyo en fazla inan çok etki ediyoBenim bildigim yenidogani hastanede siringayla besliyorlar ilk kez duydum kasik seker falan
Canım cok sukur iyisiniz sağlıkla gelin evinize birdaha 39. Haftada gidin inşallahSağol canım. Inşallah
Evet ben de canlı derslerde bile psikolojik olarak strese giriyorum, her gün canlı ders saatleri değişiyor, benim de pazartesi tam 32.hafta oluyor inşaallah en hayırlı kararı veririzBen branş sebebiyle uzaktan yapicam 8ler açılıyor ama benim branş yok şimdilik.ama uzaktan uğraşması da çok zor bir de evde oğlan var onu anaokuluna götürüyorum yemek iş. Doğum sonrası biraz rapor almak lazım yada direk ücretsiz izin
İki saatte bir emzirmek onemliymis uyku hali varsa bir iki kaşık şekerli su veriliyo. Onun dışında eksiler Sarı yazma örtülüyo bebeğin yüzüne filanKızlar gunaudinbebek sarılık olmasın diye ne le yapılıyor çok emzirmek dışında
24 ten 32 ye kadar izinli sayılabilmen için 24. Haftada okula dilekçe vermek gerek.ben pandemi iznine ayrılıyorum diye.. Ben 25 te verdim. Bana da 32. Hafta da gelin demedilerdi ben söyledim 32 de rapor mu getireyim diye. Evet dedi idare .anladım canım çok saol. Benim okul yönetimim doğru düzgün Bilgi sahibi bile değil hiç böyle bir şey demediler bana . Peki sana sorayım bari 24 ten 32 ye kadar idari izinliyiz ya bu otomatikman oluyor yani herhangi bir şey yapmamıza gerek yok değil mi . Çünkü pztsi okul açılıyor ve 1 hafta bile olsa okula gitmek istemiyorum malum riskli ve evde de bir çocuğum var onu da okula yollamıyorum.Yönetimle konuşup söyleyeyim en azından. 32 de de belki çalışabilir raporu alırım eğer evden devam etmeme müsaade ederlerse ama yok okula geleceksin derlerse yine risk almam komple ayrılırım.
Inşallah canım ben sanırım calisamaz alcamEvet ben de canlı derslerde bile psikolojik olarak strese giriyorum, her gün canlı ders saatleri değişiyor, benim de pazartesi tam 32.hafta oluyor inşaallah en hayırlı kararı veririz
Şekerli su sarılık olmadan mı veriliyor acaba.sari yazma hikaye annem örttü ilk cocukta sarılık oldu yineİki saatte bir emzirmek onemliymis uyku hali varsa bir iki kaşık şekerli su veriliyo. Onun dışında eksiler Sarı yazma örtülüyo bebeğin yüzüne filan
Kızlar bebek sabunu aldınız mi ben sadece şampuan aldım e bebekten şampuan yetmezmi acaba bilemedim
Selam kızlar günaydınbebe şampuanı falan hangi marka almayı düşünüyorsunuz mustela düşünüyodum ama Konak yapıyomuş sebamed daha iyi geliyormuş kararsız kaldım siz ne aldınız yada alcaksınız
Ben şimdilik dalin aldım sabunu bebek yağını iyi gelmezse başka bişey düşüneceğim deneme yanılma yoluyla anlaşılacak
Aynen hikaye eski bı gelenek ama koyulmasa da olmuyoŞekerli su sarılık olmadan mı veriliyor acaba.sari yazma hikaye annem örttü ilk cocukta sarılık oldu yine
Çok uyudukları zaman şekeri düştüğü için uyuyor 2 saatte bir uyandırıp kesin emzirin sütünüz yoksa mama veya şekerli su berin diyordu hemşireler. Birde 40 gün geceleri belirli bi ışık altında yatırın sarılık olmasın demişlerdi.Kızlar gunaudinbebek sarılık olmasın diye ne le yapılıyor çok emzirmek dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?