2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
gece gece kusma ile kalktm ya ne alaka anlamadm
Bebek baskasi yaptığı için mide rahatsızlıkları ortaya cikabiliyomus canım yine de tansiyonunu kontrol et günde 4 ten sonrası sıkıntılı diye biliyorum yediğin bişey de dokunmuş olabilir ishalin filan varsa bekleme

Ben de çok kararsızım, 12.sınıflar başlıyor bizde de, sanırım riske girmek istemiyorum zaten kademe kademe açılacak gibi duruyor, hayırlısı olsun hepimiz için..
Ben branş sebebiyle uzaktan yapicam 8ler açılıyor ama benim branş yok şimdilik.ama uzaktan uğraşması da çok zor bir de evde oğlan var onu anaokuluna götürüyorum yemek iş. Doğum sonrası biraz rapor almak lazım yada direk ücretsiz izin

Benim bildigim yenidogani hastanede siringayla besliyorlar ilk kez duydum kasik seker falan
Bazıları alismasin diye kaşığı kullaniyo ama şırınga mantıklı şekerli su çok az veriliyo sarılık olursa o yüzden gerekli bence yoksa bebekte sürekli uyku hali oluyo o yüzden dogru düzgün emziremiyosun iki kaşık filan veriliyo en fazla inan çok etki ediyo

Kızlar gunaudinbebek sarılık olmasın diye ne le yapılıyor çok emzirmek dışında

Evet ben de canlı derslerde bile psikolojik olarak strese giriyorum, her gün canlı ders saatleri değişiyor, benim de pazartesi tam 32.hafta oluyor inşaallah en hayırlı kararı veririz

İki saatte bir emzirmek onemliymis uyku hali varsa bir iki kaşık şekerli su veriliyo. Onun dışında eksiler Sarı yazma örtülüyo bebeğin yüzüne filan

24 ten 32 ye kadar izinli sayılabilmen için 24. Haftada okula dilekçe vermek gerek.ben pandemi iznine ayrılıyorum diye.. Ben 25 te verdim. Bana da 32. Hafta da gelin demedilerdi ben söyledim 32 de rapor mu getireyim diye. Evet dedi idare .
Eğer pandemi iznin bitiyorsa bu hafta ve Çalışamaz izni almazsan maaşlarda sorun olabilir. Yani idare bilemez senin haftanı, o yüzden senden bekler raporu. Ileride hocam rapor getirmemişsiniz vs.. diyebilir.yani senin otomatik olarak iznin bitiyor ve pazartesi çalışmayacaksan bunu idareye bildirmelisin. Şöyle yap. Mesaj at idareye, hocam bugün ya da işte yarın çalışamaz raporu getircem diye haber ver. 5 iş günü içinde raporu verirsin.

İki saatte bir emzirmek onemliymis uyku hali varsa bir iki kaşık şekerli su veriliyo. Onun dışında eksiler Sarı yazma örtülüyo bebeğin yüzüne filan
Şekerli su sarılık olmadan mı veriliyor acaba.sari yazma hikaye annem örttü ilk cocukta sarılık oldu yine

Kızlar bebek sabunu aldınız mi ben sadece şampuan aldım e bebekten şampuan yetmezmi acaba bilemedim
Ben şimdilik dalin aldım sabunu bebek yağını iyi gelmezse başka bişey düşüneceğim deneme yanılma yoluyla anlaşılacak

Şampuan:

*Mustela Dermo Cleansing Gel 500ml Yenidoğan Bebek Şampuanı
*Chicco Baby Moments Göz Yakmayan Saç Ve Vücut Şampuanı 750 ml
Bübchen

Kullanılmayacak şampuanlar: Johnson&Johnson (konak yapıyormuş, parfüm ve kimyasallar içeriyor), Dalin bebek şampuanını çocuk doktorları genellikle önermiyor çünkü SLS içeriyor, kaşıntı yapıyormuş, alerjen bir şampuan. Nivea bebek şampuanları ise 10 erkek bebekten 7’sinde göğüs büyümesine neden olmuş, çok övülen Sebamed ise SLES kimyasalı içeriyor (etiketinde yazıyormuş)

Şekerli su sarılık olmadan mı veriliyor acaba.sari yazma hikaye annem örttü ilk cocukta sarılık oldu yine
Aynen hikaye eski bı gelenek ama koyulmasa da olmuyo Canım çok nadir zaten sarılık olmayan ben öyle biliyorum illaki hafiften de olsa oluyo. Şekerli suya kimse yanasmiyo başlangıcında veriliyo açıkçası ama sariligin daha fazla ilerlemeyi o kolay atlatmasini sagliyo ac olup şekeri düştüğü için sürekli uyku hali var oluyo biz yigenlerimde yaptık hemen atlattilar bende vereceğim açıkçası süt mesela hemen gelmiyo yanında mama goturebilirsin.

Kızlar bikaç gündür sabahları kalktğmda mide bulantısı haliyle de iştahsızlığım oluyor, zorla yiyorum geçiyor sonra ama neden acaba ki, kafası midemdeymiş ondan olabilir mi acaba, yaşayan var mı bunu benim gibi

Çok uyudukları zaman şekeri düştüğü için uyuyor 2 saatte bir uyandırıp kesin emzirin sütünüz yoksa mama veya şekerli su berin diyordu hemşireler. Birde 40 gün geceleri belirli bi ışık altında yatırın sarılık olmasın demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…