2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aslına bakilirsa hastane yemekhaneleri dışarıdaki restaurant mutfaklarından çok daha hijyeniktir. Hem de sağlıklı menü oluyor.
hijyenik olmasindan degil yemek sectigim icin yemem sogan yemiyorum hic o yuzden

Bende lohus kilodu vs almadım ilkinde hastane zaten giydirmisti dogumdan sonra daha sonra da gece olan en buyuk pedlerden goturmustum onu taktim ben hicte taşma vs olmadi tabi kanama kisiden kisiye degisebilir ama bu sefer de almam diye dusunuyorum bakalim

hijyenik olmasindan degil yemek sectigim icin yemem sogan yemiyorum hic o yuzden
Yemekleri hep soğansız mı yapıosun kuzu, nasıl yapıon mesela ben soğandan tiksiniyordum ilk 3 4 ay soğansız yemek de tatsız olcağından genelde haşlama falan yaptım yedik. Ama çok zorlanmıştım.

Öyle birşey yok canım sezaryeni bilmem ama normal doğumda yeme sıkıntısı yok ben ikisinde de doğumhaneden çıkar çıkmaz yemiştim öyle bitkin ve açtım ki beklemek mümkün değil ayrıca ne kadar hastanede kaldıysam hep çok güzel yemekler çıktı hep besleyici etli köfteli ana yemekler çorba salata sadece tatlılarını beğenmedim daha gitmeden menüyü görmeden ön yargılı olmamak lazım bence eğer o gün beğenmezseniz güvenilir bir yerden alabilirsiniz şehir hastanelerinin içi avmden farksız hele de şehir hastanesinde falan düşünüyorsanız doğumu

Yemekleri hep soğansız mı yapıosun kuzu, nasıl yapıon mesela ben soğandan tiksiniyordum ilk 3 4 ay soğansız yemek de tatsız olcağından genelde haşlama falan yaptım yedik. Ama çok zorlanmıştım.
sogan hic koymuyorum canim sadece dolmalari falan yarisini soganli yarisini sogansiz yapip ayni tencerede pisiriyorum bide benim sevmedigim esimin sevdigi yemeklere dogruyorum kendim yemiyorum

sogan hic koymuyorum canim sadece dolmalari falan yarisini soganli yarisini sogansiz yapip ayni tencerede pisiriyorum bide benim sevmedigim esimin sevdigi yemeklere dogruyorum kendim yemiyorum
Ay zor valla işin. Benimki de koymasam aramaz yemeklerde soğan ama tadı olmuyordur diye düşünüp hiç denemedim bile

Ay zor valla işin. Benimki de koymasam aramaz yemeklerde soğan ama tadı olmuyordur diye düşünüp hiç denemedim bile
valla boyle alistik oldum olasi soganli yemedigim icin tadi bana normal geliyor esimde alisti artik

Arkadaslar dogumhaneye ne vereceksiniz kiyafet olarak? Kizimda havalar sicakti tek kat uzun kollu ust alt sapka eldiven takimi birde icine üst ic zibin vermistim sadece bu sefer soguk olacak o yuzden soruyorum

Arkadaslar dogumhaneye ne vereceksiniz kiyafet olarak? Kizimda havalar sicakti tek kat uzun kollu ust alt sapka eldiven takimi birde icine üst ic zibin vermistim sadece bu sefer soguk olacak o yuzden soruyorum
Butun bir takim aldim boydan cok hosuma gitti onunla hastane cikisi arasinda kaldim ikisinide goturecegim ince bi yelekte aldim dun bime gelmisti kendimde ordum onlardan da alirim sanirim yanima

Eklentiler

• 16024361710269078860659322518352.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar arada karnımda seğirme hissediyorum. Ama kalp atışı gibi hızlı ve ritmik. Hıçkırık desem degildir herhalde çünkü baya hızlı. Ne olabilir ki korktum biraz. Kalp atışı gibi ayni

Kızlar arada karnımda seğirme hissediyorum. Ama kalp atışı gibi hızlı ve ritmik. Hıçkırık desem degildir herhalde çünkü baya hızlı. Ne olabilir ki korktum biraz. Kalp atışı gibi ayni
Kendi kalp atışını da hissedebiliosun canım ben hissediorum, korkma

Bütün ilaçlarım baş ucumda. Her gün aynı saatlerde içmeye alıştırdım kendimi. Göz önünde olunca içmesi daha kolay oluo

Butun bir takim aldim boydan cok hosuma gitti onunla hastane cikisi arasinda kaldim ikisinide goturecegim ince bi yelekte aldim dun bime gelmisti kendimde ordum onlardan da alirim sanirim yanima
Güzelmis ilk nasil gormek istiyorsaniz onu giydirin bence Icine giymek icin ne koyacaksiniz

Ya bugün akşam üstünden beri bende var aynı şekilde düzenli bi seğirme var. Korktum bende bir sorun mu var diye. Hıçkırık gibi aralıklı değil daha seri ve 1-2 saat aralıklarla devam etti bilen varsa sevinirim

Bende öyle yutamiyorum decaviti zaten istemedim kolay yutarim diye özel vitamin aldım yok oda midemi bulandırıyor
İşin kötüsü ilk gebeliğimdede içememiştim kan değerlerim çok düştü doğumda kan 2 ünite kan verdiler 3 gecede yatırdılar. Yine öyle olacak diye korkuyorum bu hastalık zamanında kimsenin kanıda alınmaz

Canım kendi kalp ritmimiz o, bende de oluyor. aynı anda nabzıma da bakıyorum aynı atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…