2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Işık altında derken, oda karanlık mı olmasın yani

Evet cnm bu hafta alicam. Kabul etmeme gibi bir haklari yok. Tamamen yasal hakkin.

Sarılık riski ilk 10 gündür, sonra olmaz. Bebeği emzirmek ya da mama vermek gerekiyor 2 saatte bir. Bebek sarılık olduysa hastaneye ilk alislarinda hemşirelerin şekerli su verdiklerini duymuştum. İlk oğlumda 3 saatte bir 30cc mama verdiler çocuğun sarılığı yükseldi, geceleri çok ağladı, bence açtı çocuk, o yüzden her ihtimale karşı mamayla gideceğim.

Benim bildigim yenidogani hastanede siringayla besliyorlar ilk kez duydum kasik seker falan
Ebede beni şırıngayla beslenmesi konusunda bilgilendirmişti. Biberon kullanilmaması gerektiğini söyledi. İlk önce emmeyen bebeklere biberon verilince daha sonrada emmeyi reddediyor dedi.

Günaydın güzel anneler
Hastane çantasına mama alacak mısınız ?
Alacaksanız da bunlardan hangisi alınıyor ki geçen e bebekte baktım baktım almadan geldim o kadar bilmiyorum ki

Eklentiler

• IMG_20201011_113054.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20201011_113044.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 41
Prettylittle nasıl birşey dediğin baby shusher resmi var mı canım
oyle uyku arkadasi gibi birsey degil ilk dogduklarinda zaten anlamiyorlar biliyorsun oyle ayiciktan falan. bu sadece ses aleti gibi birsey. atiyorum resmini

Eklentiler

• 1C1803E6-1C3E-4E0A-9BE3-FE11B47B911B.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 53
Keyfine bak canım, bolca dinlen.
Bu haftalarda mide problemleri oluyorcaim, bende reflü başladı mesela afedersin ağzıma acı su geliyor boğazım yanıyor çok fena. Bence seninki de mideye baskı yaptığı için olabilir.

Günaydın güzel anneler
Alacaksanız da bunlardan hangisi alınıyor ki geçen e bebekte baktım baktım almadan geldim o kadar bilmiyorum ki
Canım bende sma alacağım sol taraftaki daha sarili kutuyu düşünüyorum ablamlar ondan kullandı ilk zamanlar gaz olusmuyo ayrıca antikolik biberon aldılar bende aldım. Bebeğin aç kalmaması lazım emzirmelerine rağmen yinede veriyolardi daha çok toparlamalari için çünkü 4 yigenimde sarılık oldu ayrıca şekerli su verildi çok az .

Senin dediğin Bebek sütüymüş canım diğeri biberon maması. Ne farkları var acaba
Ben de alacağım büyük ihtimal de bir karar vereyim hangini alacağıma

Ben ilk kızımda uni baby yenidoğan köpük şampuan kullandım. İçinde zararlı olan sls sles paraben falan yoktu. Fiyatı da uygundu. Köpük şampuan çok iyi oluyor çünkü kuş bebeği olacaklar jel formda olanlar zor durulanıyor. Köpük hemen durulanıyor çok çabuk bitiyor banyo. Zaten bebekler mis gibi bir köpük duruşama yetiyor. Şimdi içeriğini araştırmadım ama eğer aynıysa yine uni baby köpük şampuan alırım

Evet her bebekte sarılık oluyor 2. Gün başlayıp genelde 7. Gün bitiyor bebek emiyorsa hiçbirşey olmaz Allahın izniyle. Zaten hastaneden çıkarken değerlerini ölçüyorlar. Ben şekerli su vermedim verenleri duydum ama doğruluğu konusunda birşey diyemeyeceğim.

Günaydın güzel anneler
Ben almayacağım. İlk kızımda ihtiyaç olmadı gerekirse hastene yakınlarında hep eczane oluyor. Hemen alınabilir diye düşünüyorum. Bir de gerekirse hastanede veriyorlar sanırım

Ay bilmiyorum ki belki şekerli su az veririm arabamiz doktor da izin vermiyor:)

Yaparız bunları sadece ins mama vermek istemiyorum ins sutumuz gelir hepimizin.

Yaparız bunları sadece ins mama vermek istemiyorum ins sutumuz gelir hepimizin.
Ne kadar çok emerse o kadar çabuk geliyor süt. Yani sütün gelmemiş olsa bile sürekli emzirmeye çalış. Tabi ara ara mama mecbur veriliyo aç kalmasınlar diye

Bana da ebem sarilik yukselmesi oldugu icin uyuyor anneler uyanmayinca karni tok sanip emzirmiyo emzirin uyandirip demisti ama isigi duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…