Bebek şampuan,pişik kremi,bebek bezi gibi ürünlerin içeriğini inceleyen bir Instagramda muhendisinoglu diye bir profili var. Ben bir şey alacağım zaman ordan bakıyorum içeriği temiz mi diye. Bu tarz ürün alacaklar için de fikir olabilir:)
gunaydn kizlar. sabah sabah esime gelen is teklifi ile uyandik napcagmzi sasrdk. suanki is yernde maasi dusuk. asgari ucrete yakin diyeblirim. 2800 aliyor. yeni bir is teklifi geldi 4300 veriyolarmis. ama biraz yorucu bir ise benziyor esim kabul etcem diyor ama ben braz korktm cunku bebekte oluyor ve sanki okadar da yanimizda olamicak gbi bu yeni iste
bebeğim karnımı hoppidi hoppidi oynatıyor eşime video çekmek için kamerayı açtığım anda duruyor kameralara oynamayı sevmiyor mu hissediyor mu anlamadım
Valla 6 aydır onun için para biriktirdim canım. İnşallah sağlam bişeydir de uzun uzun kullanırım. Gerçekten silip süpürüyor sen ayakları uzatıp çay keyfi yapıyorsun
Eşim yasaklar zamanı arkadaşı çok övmüş alalım dedi robot süpürge, ben kararsız kaldım. Şimdi ben alalım dedim, eşim çok yanaşmadı. Zaten evi temizlikçi ve eşim süpürüyor, kendi bilir
bebeğim karnımı hoppidi hoppidi oynatıyor eşime video çekmek için kamerayı açtığım anda duruyor kameralara oynamayı sevmiyor mu hissediyor mu anlamadım
Günaydın
Bugün doktora gideceğim inşallah bebeğimin gelişimi iyidir en son 2 hafta gerideydi.
Şekerim zaten aldı başını gidiyor onun için de gidiyorum biraz da başka bölüme yönlendirir büyük ihtimal.
Dua edin lütfen bize
Kız sen deli misin? Benimki de hamile olmasan aldığın gibi geri iade ettirirdim bu kadar para verilir mi diye ilk gün kafamın etini yedi. 3. Gün de valla bilseydim önceden al derdim sana. Evin havası değişti meğer toz içinde yaşıyormuşuz iyi ki almışsın diyor şimdi. Kesinlikle memnun kalacaksın
Günaydın
Bugün doktora gideceğim inşallah bebeğimin gelişimi iyidir en son 2 hafta gerideydi.
Şekerim zaten aldı başını gidiyor onun için de gidiyorum biraz da başka bölüme yönlendirir büyük ihtimal.
Dua edin lütfen bize
Günaydın
Dua edin lütfen bize
Aynı durum bizde de var. Aksma otururken falan kız karnımı hoplatiyor, eşime sesleniyorum adamcagiz dakikalarca bekliyor görmek için ama tık yok eşim gecenlerde artık bu kız benden utanıyor dedi
Günaydın
Dua edin lütfen bize
Günaydın canım. Lütfen olumsuz duygulara kapılma Allah'ın izniyle güzel haberlerle doneceksin. Şekerin neden yükseliyor, diyetine uyuyor musun? dikkat ettiğin hâlde yukseliyorsa doktor insülin verir canım.
Günaydın
Dua edin lütfen bize
Günaydın
Dua edin lütfen bize
Inşallah iyi haberler alırsın canım. Diyetine dikkat et. Ben de dün yatmadan acıktım bi elma yiyeyim dedim. Sabah açlık şekerim 100 cıktı, artık o kadar psikolojim bozuldu ki hamilelik şekerinden. Yinede çok şükür, az kaldı sabredecez
Kızlar mide hazımsızlığı geri döndü benim sizde durumlar nasıl? Birde son aylar malûm kişisel temizliginiz için jilet mi kullanıyorsunuz ağda mı? Şimdiye kadar ağda ile geldim ama son aylar diye biraz cekiniyorum acaba doğumu tetikler mi?
Bende sadece çikolata yaptırmayı düşünüyorum. Şehir dışından eşimin annesi ve kardeşi gelecek sadece bir de benim ailem olacağı için hediyeye gerek yok sanırım
5 çalışma modu var en yüksek seviyede sesi çıkıyor ama ilk iki üç seviyede uyuyan bir bebeği uyandırmayacak kadar ses çıkarıyor canım. Hatta eşim de uykumu getiriyor sesi dedi gerçekten bebeği uyutmaya bile yarayabilir sesi o derece rahatlatıcı bi ses çıkarıyor benim de uykum geldi salonu temizlerken
İyiymiş o zaman canım alırsam senin modelden alırım bende
Bebekler huzursuz olduğunda beyaz gürültü açıyorlar ya bu direkt orjinali işte bebek içinde iyi olur çok mantıklı