2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebek şampuan,pişik kremi,bebek bezi gibi ürünlerin içeriğini inceleyen bir Instagramda muhendisinoglu diye bir profili var. Ben bir şey alacağım zaman ordan bakıyorum içeriği temiz mi diye. Bu tarz ürün alacaklar için de fikir olabilir:)

MaşaAllah bebişin nasibi şimdiden gelmiş hakkınızda hayırlısı olsun canım

Valla 6 aydır onun için para biriktirdim canım. İnşallah sağlam bişeydir de uzun uzun kullanırım. Gerçekten silip süpürüyor sen ayakları uzatıp çay keyfi yapıyorsun
sen boyle guzel anlattikca heyecanlandim bende Bugunde temizlik yapacaktim yapmayim bari gelmesini bekleyim

Eşim yasaklar zamanı arkadaşı çok övmüş alalım dedi robot süpürge, ben kararsız kaldım. Şimdi ben alalım dedim, eşim çok yanaşmadı. Zaten evi temizlikçi ve eşim süpürüyor, kendi bilir

Günaydın
Bugün doktora gideceğim inşallah bebeğimin gelişimi iyidir en son 2 hafta gerideydi.
Şekerim zaten aldı başını gidiyor onun için de gidiyorum biraz da başka bölüme yönlendirir büyük ihtimal.
Dua edin lütfen bize

bizim evin cimrisi benim ya dun aldigini duyunca bu evin robotu benim niye aliyosun dedim

Hayırlı güzel sonuçlarla dön inşaAllah

guzel haberlerle gelirsin umarim canim

bebeğim karnımı hoppidi hoppidi oynatıyor eşime video çekmek için kamerayı açtığım anda duruyor kameralara oynamayı sevmiyor mu hissediyor mu anlamadım
Aynı durum bizde de var. Aksma otururken falan kız karnımı hoplatiyor, eşime sesleniyorum adamcagiz dakikalarca bekliyor görmek için ama tık yok eşim gecenlerde artık bu kız benden utanıyor dedi
Günaydın canım. Lütfen olumsuz duygulara kapılma Allah'ın izniyle güzel haberlerle doneceksin. Şekerin neden yükseliyor, diyetine uyuyor musun? dikkat ettiğin hâlde yukseliyorsa doktor insülin verir canım.

insalah guzel haberlerle don canm

Inşallah iyi haberler alırsın canım. Diyetine dikkat et. Ben de dün yatmadan acıktım bi elma yiyeyim dedim. Sabah açlık şekerim 100 cıktı, artık o kadar psikolojim bozuldu ki hamilelik şekerinden. Yinede çok şükür, az kaldı sabredecez

Kızlar mide hazımsızlığı geri döndü benim sizde durumlar nasıl? Birde son aylar malûm kişisel temizliginiz için jilet mi kullanıyorsunuz ağda mı? Şimdiye kadar ağda ile geldim ama son aylar diye biraz cekiniyorum acaba doğumu tetikler mi?

Ben yaptırmayı düşünmüyorum kimsenin geleceğini de sanmıyorum güzel bi çikolata alırım gelen olursa çikolata veririm.
Bende sadece çikolata yaptırmayı düşünüyorum. Şehir dışından eşimin annesi ve kardeşi gelecek sadece bir de benim ailem olacağı için hediyeye gerek yok sanırım

İyiymiş o zaman canım alırsam senin modelden alırım bende
Bebekler huzursuz olduğunda beyaz gürültü açıyorlar ya bu direkt orjinali işte bebek içinde iyi olur çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…