- 26 Mayıs 2020
- 766
- 1.240
- 43
- 33
Benim kol agrim cok siddetlenince iciyorum canimKızlar bu haftalarda parol kullanan var mu aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kol agrim cok siddetlenince iciyorum canimKızlar bu haftalarda parol kullanan var mu aranızda
Ben 34 te hazirlayacagimkızlar hastane çantası hazırlamak için erken mi yaaa doktor bana hazırlamaya başla dedi bebek için tamam herşey ama kendim için daha eksiklerim war pijama takımı emzirme sütyeni falan napsam bilemedim beklesemmi biraz daha diyorum sonra da ya geç kalırsam die korkuyorum
Maaşallah kuzuya , gözün aydın canımKontrolden geldik. Çok şükür. Çalışır raporu aldım.ilk nSt ye girdim. Sancı cıktı.sen bir şey hissediyor musun dedi. Dedim yokAma doktorum doğum sancısı olsaydı daha yüksek çıkardı dedi. Yalanci dogum sancısı bunlar dedi.
Bebeğim 32. Hafta 1900 gram olmuş 3 gün ilerikarın çevresi normal.rahim ağzı iyi. 2 hafta sonraya kontrol verdi. ama dönmemiş.kafa yukarda dik anası gibi
Bundan sonra donmez demiyoruz donedebilir ama belli de olmaz dedi.
Diğer kontrolü olanlar da mutlu haberlerle dönün ınsallah ❤
Ben çamaşır yıkama&ütüleme aşamasındayım. Yavaş yavaş basladim hazırlamaya. Doktorun dediyse sen de baslayabilirsin canım.kızlar hastane çantası hazırlamak için erken mi yaaa doktor bana hazırlamaya başla dedi bebek için tamam herşey ama kendim için daha eksiklerim war pijama takımı emzirme sütyeni falan napsam bilemedim beklesemmi biraz daha diyorum sonra da ya geç kalırsam die korkuyorum
benm dr a kalsa 36da basla diyokızlar hastane çantası hazırlamak için erken mi yaaa doktor bana hazırlamaya başla dedi bebek için tamam herşey ama kendim için daha eksiklerim war pijama takımı emzirme sütyeni falan napsam bilemedim beklesemmi biraz daha diyorum sonra da ya geç kalırsam die korkuyorum
Canım ben dün yikadim utuledim hastaneye gidecekleri tek tük kaldi çoğu şey hazir bı hurcun içine koydum valize hurclami yerlestirsem diye kararsızım suanlik muslim beze sardim zaten bebek için 3 parça koydum kıyafet biri zaten 10lu hastane çıkışı diğerleri de 5 li battaniyesi filan icinde bebek bezi filan henüz almadım kendimin bı eksiği yok çok şükür yavaştan bende yerlestirsem ne olur ne olmaz diye belli olmuyo çünkü doğum durumu.kızlar hastane çantası hazırlamak için erken mi yaaa doktor bana hazırlamaya başla dedi bebek için tamam herşey ama kendim için daha eksiklerim war pijama takımı emzirme sütyeni falan napsam bilemedim beklesemmi biraz daha diyorum sonra da ya geç kalırsam die korkuyorum
Ay ne güzel darısı haftaya benim başıma inşallahKontrolden geldik. Çok şükür. Çalışır raporu aldım.ilk nSt ye girdim. Sancı cıktı.sen bir şey hissediyor musun dedi. Dedim yokAma doktorum doğum sancısı olsaydı daha yüksek çıkardı dedi. Yalanci dogum sancısı bunlar dedi.
Bebeğim 32. Hafta 1900 gram olmuş 3 gün ilerikarın çevresi normal.rahim ağzı iyi. 2 hafta sonraya kontrol verdi. ama dönmemiş.kafa yukarda dik anası gibi
Evet cnm şancı orda cıktı. Şaşırdım doğrusu hissetmediğim için. Grafikte göründü. Ama doktor gerçek doğum sancıları grafikte daha pik yapıyor dediMaaşallah kuzuya , gözün aydın canım
Benimki de 2 hafta önce baş yukarida, ayaklar asagidaydi bakalım bu kontrolde nasıl çıkacak. Sancın nst'de mi çıktı?
Ben çamaşır yıkama&ütüleme aşamasındayım. Yavaş yavaş basladim hazırlamaya. Doktorun dediyse sen de baslayabilirsin canım.
Canım arada oluyor gerçekten, sen yine de takip et ama kafana takma. Dün akşam ben de yine eşime dedim buaksam az hareket ediyor diye; canı oynamak istemiyordur dediBugün bebek çok yavaş ve az hareketler ediyor tedirgin etti beni
Geçen hafta da böyle olmuştu sonra düzeldi takmayayım diyorum da başaramıyorum tabii ki![]()
canm 1 gun once kendimi yordugumda ole oldugunu farkettm ben. bir de alakalimi blmiorm ama yetersiz beslendgmde oyle sanki. ama bunu ben uyduruyo olablrm buara beslnmeye taktm yaBugün bebek çok yavaş ve az hareketler ediyor tedirgin etti beni
Geçen hafta da böyle olmuştu sonra düzeldi takmayayım diyorum da başaramıyorum tabii ki![]()
kacc cikti sanci degeriKontrolden geldik. Çok şükür. Çalışır raporu aldım.ilk nSt ye girdim. Sancı cıktı.sen bir şey hissediyor musun dedi. Dedim yokAma doktorum doğum sancısı olsaydı daha yüksek çıkardı dedi. Yalanci dogum sancısı bunlar dedi.
Uyuduğu zaman olabilir Cnm sen yine sewdiği şeylerden yiyip sol tarafına yatıp bekle bakalım nasıl olucak eğer yine tedirgin olursan git doktora için rahat ederBugün bebek çok yavaş ve az hareketler ediyor tedirgin etti beni
MaşaAllah Hayırlısıyla sağlıkla gelsinKontrolden geldik. Çok şükür. Çalışır raporu aldım.ilk nSt ye girdim. Sancı cıktı.sen bir şey hissediyor musun dedi. Dedim yokAma doktorum doğum sancısı olsaydı daha yüksek çıkardı dedi. Yalanci dogum sancısı bunlar dedi.
Dün sanki pozisyon değişti öyle hissettim ayakları ilk defa rahimde değil yukardaydı sankiUyuduğu zaman olabilir Cnm sen yine sewdiği şeylerden yiyip sol tarafına yatıp bekle bakalım nasıl olucak eğer yine tedirgin olursan git doktora için rahat eder ☺
Bebek büyüdükçe yeri de daralıyor bundan dolayı hareketleri hissedemeyebilirmişiz son aylarda. Sana yavaş gelmesinin sebebi buda olabilir. Hareket ediyor ama biz hissetmiyoruz sanıyorum her zaman.Bugün bebek çok yavaş ve az hareketler ediyor tedirgin etti beni
Ayy döndü mü diyorsunDün sanki pozisyon değişti öyle hissettim ayakları ilk defa rahimde değil yukardaydı sankibekleyeyım de olmadı gıderım canım
47,6 cm mi yaniKızlar bende kontrolden geldim bir tek fl değerini sesli söyledi 68 dedi boyu çok uzun değil mi ya herşey normalmiş , nst ye aldı biraz sancım çıkmış 2 hafta sonra yine gel dedi. Yarın özele gidecem birde hiçbişey anlamadım:)
İnşallah öyledir diyerek kendimi rahatlatmaya çabalıyorumBebek büyüdükçe yeri de daralıyor bundan dolayı hareketleri hissedemeyebilirmişiz son aylarda. Sana yavaş gelmesinin sebebi buda olabilir. Hareket ediyor ama biz hissetmiyoruz sanıyorum her zaman.