Bende öyle biliyodum ama bu doktor bu şekilde dewam ediyo belki hala progestan kullanıyorum die önemli görmüyordurCanım doğru sonuc her zaman için vajinadan bakılan oluyor
Yorgun ağırlaşıyoruz artık uyku çok tatlı gelmeye başladıMerhaba teşekkürler iyiyim şükür sen nasılsın :)
Ayy çok teşekkürler çok sağolun moral verdiniz hepimize de olumlu yaklaşımınızla :) inşallah biz de sizin gibi kolayca rahatça alırız evlatlarımızı kucağımıza :)Ağustos ayında doğum yapmış bir anneden herkese selamablam aralıkta doğum yapacağı için ara sıra burayı da okuyorum :) Girmişken normal doğum için pozitif bir iki şey yazayım dedim, belki birine bir faydam dokunur
Ben 37 den sonra her gün hurma yedim 5-6 tane, hatta doğum sancısı çekerken bile yemeye devam ettim enerji versin diye. Son haftalarda akşamları yürüyüş yaptım ve 6 kat merdiven inip çıktım yürüş öncesi/sonrasında.
Meryemana otu verdim yakın arkadaşıma, 2 cm açılmayla hastaneye gittiğimde haber verdim suya attı, dualar okudular
Suni sancı verildi, kesinlikle korkulacak bir şey değildi, alt tarafı bir hormonsancıları hep şu şekilde karşıladım, 4 birim burundan nefes al 2 birim tut 8 birim ağıZdan nefes ver. Nst ye bağlı değilken de her sancıda çömeldim, nefese devam ettim belime masaj yaptırdım.
Suyum geldi sanarak sabah 9 da Gitmiştik hastaneye ve 14.40 da epiduralsiz normal doğumum gerçekleşmiştive de ilk doğumum.
Bunları doğum zamanı yaklaştıkça insanı basan negatifliklere karşı yazdım. Hep iyi düşünün iyi olsunHepinize sağlıklı bebekler, kolay doğumlar dilerim
Hiç sormayın o yorgunluk ağırlık bende de var bıraksalar sürekli uyuyacakmışım gibi geliyor :)Yorgun ağırlaşıyoruz artık uyku çok tatlı gelmeye başladı
Doktorun normal dediyse için rahat olsun canım.Arkadaşlar benim bebeğimin kg 1.650 normal dedi doktor bana ise az geldi. Ama 2 ayım var doğuma. Birde ben başta kılo alıyordum 1 aydan fazla oldu kılo artışım durdu. Artık bebek kilo alıyor olmalı
Hiç duymadım, acaba ne işe yariyor ve nasıl birşey?Kızlar yeni birşey öğrendim hiç bilmiyordum özellikle sezeryan olacaklar için ağrı pompasi diye birşey varmış şimdi dr u beklerken pazartesi doğuma girecek olan bor arkadaşla görüştüm oda sezeryan olacak o söyledi bana böyle birşey varmış diye dr larınıza mutlaka söyleyin
Benim de uzun süredir karnimin içi acıyor daha sola döndükçe.Bi kaç gündür uyandığım da göbeğim sağ sol tarafı acıyo kızlar sizinde oluyomu ki her tarafım yastıkla uyuyorum desem yeridir neden olur ki acaba
Evet benim doktorum da söylemişti hurma rahim ağzını yumuşattigi icin günde 1-2 taneden fazla tüketme dedi.Kızlar bir şey sorucam aranızda hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duyan var mı? ben böyle bir şey okudum doğuma 3-4 hafta kala günde 5-6 tane yiyince doğumun çok rahat ve kolay olmasını sağlıyormuş. Duyan ya da ikinci kez anne olacaklardan ilk doğumlarında deneyen oldu mu?
Görümcem de 2 kızında Huggies kullandı ve çok memnundu gerçekten ama sonra marka Türkiye'den çekilmiş.ben oğlumda molfix Prima denedim beline kadar dışkısı çıkmıştı. Sonra huggies kullandım ondan çok memnundum fakat bir süre sonra bulamaz hale geldim ne zaman markete gitsem yoktu bende sleepy deneyeyim bari dedim ne kaybederim ki diye düşündümVe hem ekonomik hemde huggies gibi asla sızdırma falan yapmıyor içeriği temiz ve Türk malı aynı zamanda son 1 yıl sleepy kullandım bu sebepten bu bebeğimde direkt sleepy ile başlayacağım inşallah henüz almadım kasım daki trendyol indirimlerini bekliyorum
Allah şifa versin canım, inşaallah tez zamanda şifa bulurlar. Bizim yakın aile dostu bir abimiz 20 gün entübe olduktan sonra iyileşti canım, umudunuzu kaybetmeyin Allah'ın izniyle atlatacaktir.Kızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artıksabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
Pandemi sebebiyle fotoğrafçı olmayacak. Olsaydı eğer bana fiyatı 800TL olarak söylendi, sınırsız poz çekiyormus doğum öncesi, doğum esnasi ve doğumdan 1 gün sonra olacak şekilde. Pozları photoshop vs uygulayıp bize CD olarak teslim ediyor biz istediklerimizi cikarttiriyiruz. Diğer seçenek de sanırım 50 poz seçiyoruz o albüm olarak teslim ediyor onun fiyatı 1000TLArkadaslar dogum fotografcisi ile anlasan oldumu benm hastanenin fotocusu biraz pahali ve baska fotocu kabul etmior hastane. Pandemiden oturu. Sizler kaca anlastnz iceriginde ne var
Maaşallah, bebeğinizi güle güle büyütünAğustos ayında doğum yapmış bir anneden herkese selamablam aralıkta doğum yapacağı için ara sıra burayı da okuyorum :) Girmişken normal doğum için pozitif bir iki şey yazayım dedim, belki birine bir faydam dokunur
Ben 37 den sonra her gün hurma yedim 5-6 tane, hatta doğum sancısı çekerken bile yemeye devam ettim enerji versin diye. Son haftalarda akşamları yürüyüş yaptım ve 6 kat merdiven inip çıktım yürüş öncesi/sonrasında.
Meryemana otu verdim yakın arkadaşıma, 2 cm açılmayla hastaneye gittiğimde haber verdim suya attı, dualar okudular
Suni sancı verildi, kesinlikle korkulacak bir şey değildi, alt tarafı bir hormonsancıları hep şu şekilde karşıladım, 4 birim burundan nefes al 2 birim tut 8 birim ağıZdan nefes ver. Nst ye bağlı değilken de her sancıda çömeldim, nefese devam ettim belime masaj yaptırdım.
Suyum geldi sanarak sabah 9 da Gitmiştik hastaneye ve 14.40 da epiduralsiz normal doğumum gerçekleşmiştive de ilk doğumum.
Bunları doğum zamanı yaklaştıkça insanı basan negatifliklere karşı yazdım. Hep iyi düşünün iyi olsunHepinize sağlıklı bebekler, kolay doğumlar dilerim
Bnm ikinci olduğu için daha zor bir tane de 2 yaşında kızım varHiç sormayın o yorgunluk ağırlık bende de var bıraksalar sürekli uyuyacakmışım gibi geliyor :)
Benimde 32 hafta da 1.910 çıkmıştı bende kafama taktım doğuma az kaldı nasıl kg aldırcam diyeArkadaşlar benim bebeğimin kg 1.650 normal dedi doktor bana ise az geldi. Ama 2 ayım var doğuma. Birde ben başta kılo alıyordum 1 aydan fazla oldu kılo artışım durdu. Artık bebek kilo alıyor olmalı
Allah kolaylık versin size de daha zormuş hakikaten işiniz :) benim daha ilk olacak bakalım hayırlısıyla :)Bnm ikinci olduğu için daha zor bir tane de 2 yaşında kızım var
Bnmde kilo ve boy önde gidiyor ilk hamilelikte yaşamadım sıkıntılı birşey mi ki bu şuan 2 hafta öndeBenimde 32 hafta da 1.910 çıkmıştı bende kafama taktım doğuma az kaldı nasıl kg aldırcam diyeBoyu da zaten 1 hafta geri çıkıyor
Bol bol uyu çoçok doğunca uyuyamazsın demiyorum çnkğ bn kızımı uykum geldikçe aldım koynuma yattım şimdi bn ne zaman uyandımboda öyle uyanıyorAllah kolaylık versin size de daha zormuş hakikaten işiniz :) benim daha ilk olacak bakalım hayırlısıyla :)
Benim boyuna normal diyor hep ama kilosunu son gittiğim 2 kontrolde de 1 hafta geri dedi o da sizin gibi minyon olacak falan dedi. hep de iyi besleniyorum onun için ama kg neden az onu anlamadım. 33 de gittiğimde 2 kg 20 gr demişti bakalım haftaya ne diyecek. nasıl kilo alır çok mühim mi kgnın da normal haftasında gitmesi bilmiyorum ben de..Benimde 32 hafta da 1.910 çıkmıştı bende kafama taktım doğuma az kaldı nasıl kg aldırcam diyeBoyu da zaten 1 hafta geri çıkıyor
Ay ne güzel ben de öyle alıştırmaya çalışayım bakalım etrafımdaki herkes bol bol uyu diyor banaBol bol uyu çoçok doğunca uyuyamazsın demiyorum çnkğ bn kızımı uykum geldikçe aldım koynuma yattım şimdi bn ne zaman uyandımboda öyle uyanıyor
Bn yanıma aldım aldım yattım şimdi mis bi güzl sarılıp uyuyoruz kızımlaAy ne güzel ben de öyle alıştırmaya çalışayım bakalım etrafımdaki herkes bol bol uyu diyor bana
-/+ 2 hafta önemli değil diyorlar ama ben kafama takmıyım dedikçe arada böyle takıyorumBnmde kilo ve boy önde gidiyor ilk hamilelikte yaşamadım sıkıntılı birşey mi ki bu şuan 2 hafta önde
Ne güzel ya benimki de öyle olur inşallah :) :)Bn yanıma aldım aldım yattım şimdi mis bi güzl sarılıp uyuyoruz kızımladoğduğu günden beri böyle
İlk hamileliğimde gün olarak ilerde olurdu buda hafta olarak önde asıl merk ettiğim acaba hafta öne geçtikçe doğumda öne mi geliyor-/+ 2 hafta önemli değil diyorlar ama ben kafama takmıyım dedikçe arada böyle takıyorum
İnşallahNe güzel ya benimki de öyle olur inşallah :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?