2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ağustos ayında doğum yapmış bir anneden herkese selam ablam aralıkta doğum yapacağı için ara sıra burayı da okuyorum :) Girmişken normal doğum için pozitif bir iki şey yazayım dedim, belki birine bir faydam dokunur

Ben 37 den sonra her gün hurma yedim 5-6 tane, hatta doğum sancısı çekerken bile yemeye devam ettim enerji versin diye. Son haftalarda akşamları yürüyüş yaptım ve 6 kat merdiven inip çıktım yürüş öncesi/sonrasında.

Meryemana otu verdim yakın arkadaşıma, 2 cm açılmayla hastaneye gittiğimde haber verdim suya attı, dualar okudular

Suni sancı verildi, kesinlikle korkulacak bir şey değildi, alt tarafı bir hormon sancıları hep şu şekilde karşıladım, 4 birim burundan nefes al 2 birim tut 8 birim ağıZdan nefes ver. Nst ye bağlı değilken de her sancıda çömeldim, nefese devam ettim belime masaj yaptırdım.

Suyum geldi sanarak sabah 9 da Gitmiştik hastaneye ve 14.40 da epiduralsiz normal doğumum gerçekleşmişti ve de ilk doğumum.

Bunları doğum zamanı yaklaştıkça insanı basan negatifliklere karşı yazdım. Hep iyi düşünün iyi olsun Hepinize sağlıklı bebekler, kolay doğumlar dilerim

Ayy çok teşekkürler çok sağolun moral verdiniz hepimize de olumlu yaklaşımınızla :) inşallah biz de sizin gibi kolayca rahatça alırız evlatlarımızı kucağımıza :)

Arkadaşlar benim bebeğimin kg 1.650 normal dedi doktor bana ise az geldi. Ama 2 ayım var doğuma. Birde ben başta kılo alıyordum 1 aydan fazla oldu kılo artışım durdu. Artık bebek kilo alıyor olmalı
Doktorun normal dediyse için rahat olsun canım.

Hiç duymadım, acaba ne işe yariyor ve nasıl birşey?

Bi kaç gündür uyandığım da göbeğim sağ sol tarafı acıyo kızlar sizinde oluyomu ki her tarafım yastıkla uyuyorum desem yeridir neden olur ki acaba
Benim de uzun süredir karnimin içi acıyor daha sola döndükçe.

Evet benim doktorum da söylemişti hurma rahim ağzını yumuşattigi icin günde 1-2 taneden fazla tüketme dedi.
Doğuma yakın zamanlarda açılmayı kolaylaştırmak için günde 5-6 tane yiyenler var.

Görümcem de 2 kızında Huggies kullandı ve çok memnundu gerçekten ama sonra marka Türkiye'den çekilmiş.

Allah şifa versin canım, inşaallah tez zamanda şifa bulurlar. Bizim yakın aile dostu bir abimiz 20 gün entübe olduktan sonra iyileşti canım, umudunuzu kaybetmeyin Allah'ın izniyle atlatacaktir.

Arkadaslar dogum fotografcisi ile anlasan oldumu benm hastanenin fotocusu biraz pahali ve baska fotocu kabul etmior hastane. Pandemiden oturu. Sizler kaca anlastnz iceriginde ne var
Pandemi sebebiyle fotoğrafçı olmayacak. Olsaydı eğer bana fiyatı 800TL olarak söylendi, sınırsız poz çekiyormus doğum öncesi, doğum esnasi ve doğumdan 1 gün sonra olacak şekilde. Pozları photoshop vs uygulayıp bize CD olarak teslim ediyor biz istediklerimizi cikarttiriyiruz. Diğer seçenek de sanırım 50 poz seçiyoruz o albüm olarak teslim ediyor onun fiyatı 1000TL

Maaşallah, bebeğinizi güle güle büyütün

Arkadaşlar benim bebeğimin kg 1.650 normal dedi doktor bana ise az geldi. Ama 2 ayım var doğuma. Birde ben başta kılo alıyordum 1 aydan fazla oldu kılo artışım durdu. Artık bebek kilo alıyor olmalı
Benimde 32 hafta da 1.910 çıkmıştı bende kafama taktım doğuma az kaldı nasıl kg aldırcam diye Boyu da zaten 1 hafta geri çıkıyor

Benimde 32 hafta da 1.910 çıkmıştı bende kafama taktım doğuma az kaldı nasıl kg aldırcam diye Boyu da zaten 1 hafta geri çıkıyor
Benim boyuna normal diyor hep ama kilosunu son gittiğim 2 kontrolde de 1 hafta geri dedi o da sizin gibi minyon olacak falan dedi. hep de iyi besleniyorum onun için ama kg neden az onu anlamadım. 33 de gittiğimde 2 kg 20 gr demişti bakalım haftaya ne diyecek. nasıl kilo alır çok mühim mi kgnın da normal haftasında gitmesi bilmiyorum ben de..

Bol bol uyu çoçok doğunca uyuyamazsın demiyorum çnkğ bn kızımı uykum geldikçe aldım koynuma yattım şimdi bn ne zaman uyandımboda öyle uyanıyor
Ay ne güzel ben de öyle alıştırmaya çalışayım bakalım etrafımdaki herkes bol bol uyu diyor bana

Biraz once bir arkadasimla sohbet ettim. Oda 20 gun once dogum yapti. Bana verdigi tavsiyeleri sizinle paylasayim. Eger sutun gelmezse kimseyi dinleme ve inat etme hemen 5 6 cay kasigi kadr bi mama ver yoksa sarilik oluyor dedi. İkinci olarak bebekte gaz icin aci elma yagi alip ayaklarna ve karnina sur dedi. Cocuk dr u onermis gaz sancisi uzerine. Bebek kendi kendine gaz cikarip o gece 4 Saat uyums.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…