2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ağrıyı azaltiyormus ek ücrete tabiiymis

İlk doğumun olacak ama doğumu kolaylaştırdığı doğru onun dışında ananas.. ilişki filan da oneriliyo bide Meryem Ana otu var oda kolaylik sagliyomus bildiklerim bu kadar

Kizlar hepiniz magnezyum iciyorsunuz galiba benim doktorum vermedi bende sormadim ama kramp da olmuyor. Sadece kramplar icin mi iciliyor yoksa baska faydalari da var mi?

Kizlar hepiniz magnezyum iciyorsunuz galiba benim doktorum vermedi bende sormadim ama kramp da olmuyor. Sadece kramplar icin mi iciliyor yoksa baska faydalari da var mi?
Bana kramplar başlayınca vermişti canım ama daha bir çok faydası da varmış okumuştum daha önce. Gerekli görseydi başlardı herhalde ama doktorun ne bileyim sor istersen bi?

Bana kramplar başlayınca vermişti canım ama daha bir çok faydası da varmış okumuştum daha önce. Gerekli görseydi başlardı herhalde ama doktorun ne bileyim sor istersen bi?
Bi dahaki kontrolde sorayim

Kramplar başlayınca veriliyor sanırım bende geç başladım kullanmaya bacaklarım kasılmaya başlamıştı uykumdan uyandırıyodu 2 aydır kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…