2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Depremi hisseden herkese geçmiş olsun, cok korkutucu o anı yaşamak cidden

Kizlar hepiniz magnezyum iciyorsunuz galiba benim doktorum vermedi bende sormadim ama kramp da olmuyor. Sadece kramplar icin mi iciliyor yoksa baska faydalari da var mi?
bana da vermedi canım muhtemelen dediğin gibi kramp olmamasından kaynaklı. gerçi ben maden suyu da bolca tüketiyorum belki o da değerlerimi pek düşürmemiş olabilir.

Depremi yaşayan, hisseden herkese geçmiş olsun kızlar. Herkes iyidir umarım.
Ben İstanbul'da hissetmedim ama yine de panik oldum açıkçası. Kendimiz ve bebeğimiz için inşallah sakin kalmaya çalışalım. Rabbim hepimizi korusun, ülkece feraha kavuştursun inşaallah

Kizlar hepiniz magnezyum iciyorsunuz galiba benim doktorum vermedi bende sormadim ama kramp da olmuyor. Sadece kramplar icin mi iciliyor yoksa baska faydalari da var mi?
Canım kasılma oluncada veriliyo iyi geliyomus bende kullanmıyorum ama bu gidişimde soracagim belim bacaklarım resmen katır kütür ediyo oda sanırım eksiklikten dolayı bı yerlerim kırılacak gibi hissediyorum

Kızlar ben hastaneden geldim. Öncelikle depremi hisseden anneler geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun herkesin. İlk doğum tarihi netleşen aralık annesi olarak geldim 27 kasıma tarih verdi. Ama öncesinde bir durum olur su gelir sancı olur Allah bilir dedi. Ama bir aksilik olmazsa 27 kasımda sezeryanla olacak. Kasığımdaki ağrının sebebi bebeğin kafası sol kasığımda o yüzden ağrı yapıyormuş. Ve doktor bu kasılmalar 4 dk da bir olmadığı sürece korkma dedi. Ve kesinlikle çevreden etkilenme bana ulaş dedi. Bebeğin hareketlerini takip et dedi. Ben çok heyecanlandım tarih verince. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar bir kaç gündür göbeğim biraz aşağı indi gibi geliyor. Doğuma birkaç hafta kala düşer diyorlar, tam düşme gibi değil ama biraz indiğini hissediyorum. Normal mi bu haftada acaba, 35+1 deyim henüz

Hayırlısı olsun canım, Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşaallah. Özellikle sezaryen olacaklar yavaş yavaş doğum tarihleri almaya başlar Kasım ayı itibariyle

34.haftadayim, benim de 3 -4 gündür falan karnım asagi indi.

çok az kalmış sağlıkla gelsin bebeğin sağ salim kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…