- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.307
- 108
- 33
Benim de 35+1 bilmiyorum ki canım bende henüz düşme yok gibi anlayamadım. Muayenede belli olur herhalde bebeğin aşağı indiği bebek aşağı inince öyle oluyomuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorumKızlar bir kaç gündür göbeğim biraz aşağı indi gibi geliyor. Doğuma birkaç hafta kala düşer diyorlar, tam düşme gibi değil ama biraz indiğini hissediyorum. Normal mi bu haftada acaba, 35+1 deyim henüz
Hayırla kucağına al inşallahKızlar ben hastaneden geldim. Öncelikle depremi hisseden anneler geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun herkesin. İlk doğum tarihi netleşen aralık annesi olarak geldim27 kasıma tarih verdi. Ama öncesinde bir durum olur su gelir sancı olur Allah bilir dedi. Ama bir aksilik olmazsa 27 kasımda sezeryanla olacak. Kasığımdaki ağrının sebebi bebeğin kafası sol kasığımda o yüzden ağrı yapıyormuş. Ve doktor bu kasılmalar 4 dk da bir olmadığı sürece korkma dedi. Ve kesinlikle çevreden etkilenme bana ulaş dedi. Bebeğin hareketlerini takip et dedi. Ben çok heyecanlandım tarih verince. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Trakyada bile hissetim basim donuyo sandim bi kaldirdim kafayi avizem sallanıyor cok gecmis olsun ege bölgesineİstanbuldayım izmirdeki depremi hissetmişiz
Belli olmaz bakalım belki benden daha önce olanlar olur. Herşey nasip inşallah hepimiz o zamanları da konuşuruz mutlu mesutAyy çok heyecanlandım hadi hayırlısıyla sağ sağlim kucağına alırsın inşallah ilk senin olacak herhalde bakalım ne olcak hayırlısıyla alırız inşallah
Canım.izmirdemi yaşıyorsun Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ben oturup ağladım haberleri seyredinceYalnzdim evim 8. Katta dilim tutuldu. Dis kapiyi actm asagi ineym diye onune yigildim kaldm. Yanimda yasli bi tyze var allah razi olsn ondan geldi kaldirdi ustumu gydrdi asagi indk bidahada cikmadm eve ama evden sangur sungur sesler geldi hep galiba herseym kirildi
Öncelikle çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olduğunuza sevindim. Bebek de strese girmiştir arkadaşın dediği gibi ondan da duyulmamıştır. İnşallah güzelce alırsın kucağına bebişini sakin kalmaya çalış bebeğin için. Çook geçmiş olsun canım.Esim aliagada ben karsiyakadayim. Bilen bilir. Orasi uzak bana hala gelemedi yanima. Delirdik ama delirdik. Tansyonm yukseldi saglk ocagndan hemsireler geldi. Kalp.atisina bakiolar bebegn ses gelmio gttler baska makine getirdiler 10 dk ugrastk gelmior. En son derinden cok gucsuz gucsuz geldi kalp atislari. 1 saat snrada tekme atmaya basladi. Dr a anlattm duydularsa kalp atsni sorn yok dedi
Allah daha beterinden korusun. Stres yapma sakın bebişin de hissetmiştir sen stres olunca ama şükür ikiniz de iyisiniz. Dua edelim hamileler olarak herkesin yardımcısı olsun AllahEsim aliagada ben karsiyakadayim. Bilen bilir. Orasi uzak bana hala gelemedi yanima. Delirdik ama delirdik. Tansyonm yukseldi saglk ocagndan hemsireler geldi. Kalp.atisina bakiolar bebegn ses gelmio gttler baska makine getirdiler 10 dk ugrastk gelmior. En son derinden cok gucsuz gucsuz geldi kalp atislari. 1 saat snrada tekme atmaya basladi. Dr a anlattm duydularsa kalp atsni sorn yok dedi
Galiba bakalım haftaya benimki ne diyecek neler söyleyecek meraktayım inşallah canım inşallahBelli olmaz bakalım belki benden daha önce olanlar olur. Herşey nasip inşallah hepimiz o zamanları da konuşuruz mutlu mesutbenim biras erken karar verildi galiba
Başı aşağıdaymış bizimkinin de ama git gide iniyordur belki, üst karnımı bastırınca boşluk hissediyorum biraz çünkü. Geçen hafta böyle değildi bir iki gündür hissettim bunuBenim de 35+1 bilmiyorum ki canım bende henüz düşme yok gibi anlayamadım. Muayenede belli olur herhalde bebeğin aşağı indiği bebek aşağı inince öyle oluyomuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Bende kullanmıyorum bana da vermedilerKizlar hepiniz magnezyum iciyorsunuz galiba benim doktorum vermedi bende sormadim ama kramp da olmuyor. Sadece kramplar icin mi iciliyor yoksa baska faydalari da var mi?
Sen çok korktuğun için o da etkilenmiştir canım. Iyisiniz çok şükür.Esim aliagada ben karsiyakadayim. Bilen bilir. Orasi uzak bana hala gelemedi yanima. Delirdik ama delirdik. Tansyonm yukseldi saglk ocagndan hemsireler geldi. Kalp.atisina bakiolar bebegn ses gelmio gttler baska makine getirdiler 10 dk ugrastk gelmior. En son derinden cok gucsuz gucsuz geldi kalp atislari. 1 saat snrada tekme atmaya basladi. Dr a anlattm duydularsa kalp atsni sorn yok dedi
Maalesef hemde çok hissettim 12. Katta oturmanın dezavantajını yaşadım daha yeni kendime geliyorum allah beterinden korusun İzmir’de olanların yaşayanların rabbim yardımcısı olsunDeprem oldu hissettiniz mi
Çok şükür duyabilmişsiniz iyisin dimi şimdi biz nasıl kastık kendimizi seni düşünemiyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizinEsim aliagada ben karsiyakadayim. Bilen bilir. Orasi uzak bana hala gelemedi yanima. Delirdik ama delirdik. Tansyonm yukseldi saglk ocagndan hemsireler geldi. Kalp.atisina bakiolar bebegn ses gelmio gttler baska makine getirdiler 10 dk ugrastk gelmior. En son derinden cok gucsuz gucsuz geldi kalp atislari. 1 saat snrada tekme atmaya basladi. Dr a anlattm duydularsa kalp atsni sorn yok dedi
Gerçekten öyle bende 8'inci kattayım biz böyle hissettik düşünemiyorum izmir'i Allah yaşatmasın tekrar çok üzgünüm ağlıyorum haberlere bakıp bakıpMaalesef hemde çok hissettim 12. Katta oturmanın dezavantajını yaşadım daha yeni kendime geliyorum allah beterinden korusun İzmir’de olanların yaşayanların rabbim yardımcısı olsun
Ben normal doğum taraftarıyım ama tabi ki imkan ve sağlık elveriyorsa. Sizin durumunuzda kendinizi riske sokmanız çok zorlama olacak bence. Güzel güzel gidin güvendiğiniz bir doktora sezaryen olup bebeğinizi kucağınıza alın inşallahOff kızlar ya uykularım kaçıyor. Ben normal doğum yapmak istiyorum. Sezaryenden çok korkuyorum. İlk gebeliğimde aşırı ödem vardı. 16 kilo almıştım. Bebek hareket etmiyordu. Tansiyonum çıkmıştı. Sinir sıkışması vardı bileklerimde ve şekerim sınırdaydı. Bu sebeplerle sezaryene alındım. Şimdi toplam 8 kilo aldım. Şeker tansiyon yok sinir sıkışmam yok bebek gayet hareketli hissediyorum. Ama ssvd yapacak doktor yok Ordu’da. Bir tane varmış o da normalde sezaryen taraftarı bir adam. Erkek olduğu için de ne kadar rahat ederim bilmiyorum. Oysaki Yalova’da Derya hanım var. Ona gitsem bu sefer eşim yanımda olmayacak. Son haftalarda bol ilişkiye girmek lazımmış normal olsun diye. O olmayınca gidip Yalova’da sezaryen olacaksam ne anlamı var? Kafam beynim yandı düşünmekten. Sezaryen olup bakıma muhtaç kalmak istemiyorum. 2. Sezaryen olan arkadaşlarımın anlattıkları yüzünden iyice korkuyorum artık. Normali denesem olmazsa da zaten sezaryene alacaklar yani en fazla genel anestezi ve kanama riski olacak Allah’ın izniyle. Kafayı yiyeceğim ya. Ordudaki erkek doktorla konuşup son kararımı vereceğim galiba. Keşke kendi doktorum kabul etse. Pazartesi kontrolüm var bakalım konuşacağım. Nolurdu ilkinde normal doğurabilseydim. Çok takıyorum kafama stresten uyuyamıyorum bile. İçimi dökmek istedim. Yani tabi ki zorunlu bir durum olsa amenna sezaryen de korkunç birşey değil ama doğal yolla olan olabilecekken tek sebep ilki sezaryen diye tekrar sezaryene alacak olmaları çok canımı sıkıyor. Antepte olsam mesela beni normal doğurtacak bir sürü doktor hastane var. Çatlıyorum sinirden ya
Ciğer geliştirici olmadım ama iğneler hamilelerde öyle etkiler yapabiliyor herhaldeBugün 2. doz Celeston ciğer geliştirici iğneyi vuruldum ve enjeksiyondan sonra yanaklarım kıpkırmızı oldu ateşlendim biraz. Bu iğneyi yaptıran yaptırdıktan sonra böyle bir etki gören oldu mu aranızda? İnşallah sadece basit bir yan etkidir, prospektüsünde de yazıyor ateş olabileceği ama emin olamadım. Acilde yaptırdım zaten sağım solum korona testi yaptırmaya gelmiş insanlarla doluydu, çok stres oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?