2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim de 35+1 bilmiyorum ki canım bende henüz düşme yok gibi anlayamadım. Muayenede belli olur herhalde bebeğin aşağı indiği bebek aşağı inince öyle oluyomuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum

Hayırla kucağına al inşallah

Ayy çok heyecanlandım hadi hayırlısıyla sağ sağlim kucağına alırsın inşallah ilk senin olacak herhalde bakalım ne olcak hayırlısıyla alırız inşallah
Belli olmaz bakalım belki benden daha önce olanlar olur. Herşey nasip inşallah hepimiz o zamanları da konuşuruz mutlu mesut benim biras erken karar verildi galiba

Canım.izmirdemi yaşıyorsun Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ben oturup ağladım haberleri seyredince

Öncelikle çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olduğunuza sevindim. Bebek de strese girmiştir arkadaşın dediği gibi ondan da duyulmamıştır. İnşallah güzelce alırsın kucağına bebişini sakin kalmaya çalış bebeğin için. Çook geçmiş olsun canım.

Allah daha beterinden korusun. Stres yapma sakın bebişin de hissetmiştir sen stres olunca ama şükür ikiniz de iyisiniz. Dua edelim hamileler olarak herkesin yardımcısı olsun Allah

Belli olmaz bakalım belki benden daha önce olanlar olur. Herşey nasip inşallah hepimiz o zamanları da konuşuruz mutlu mesut benim biras erken karar verildi galiba
Galiba bakalım haftaya benimki ne diyecek neler söyleyecek meraktayım inşallah canım inşallah

Benim de 35+1 bilmiyorum ki canım bende henüz düşme yok gibi anlayamadım. Muayenede belli olur herhalde bebeğin aşağı indiği bebek aşağı inince öyle oluyomuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Başı aşağıdaymış bizimkinin de ama git gide iniyordur belki, üst karnımı bastırınca boşluk hissediyorum biraz çünkü. Geçen hafta böyle değildi bir iki gündür hissettim bunu

Sen çok korktuğun için o da etkilenmiştir canım. Iyisiniz çok şükür.

Çok şükür duyabilmişsiniz iyisin dimi şimdi biz nasıl kastık kendimizi seni düşünemiyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin Allah beterinden korusun Cnm

Maalesef hemde çok hissettim 12. Katta oturmanın dezavantajını yaşadım daha yeni kendime geliyorum allah beterinden korusun İzmir’de olanların yaşayanların rabbim yardımcısı olsun
Gerçekten öyle bende 8'inci kattayım biz böyle hissettik düşünemiyorum izmir'i Allah yaşatmasın tekrar çok üzgünüm ağlıyorum haberlere bakıp bakıp

Ben normal doğum taraftarıyım ama tabi ki imkan ve sağlık elveriyorsa. Sizin durumunuzda kendinizi riske sokmanız çok zorlama olacak bence. Güzel güzel gidin güvendiğiniz bir doktora sezaryen olup bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

Bugün 2. doz Celeston ciğer geliştirici iğneyi vuruldum ve enjeksiyondan sonra yanaklarım kıpkırmızı oldu ateşlendim biraz. Bu iğneyi yaptıran yaptırdıktan sonra böyle bir etki gören oldu mu aranızda? İnşallah sadece basit bir yan etkidir, prospektüsünde de yazıyor ateş olabileceği ama emin olamadım. Acilde yaptırdım zaten sağım solum korona testi yaptırmaya gelmiş insanlarla doluydu, çok stres oldum

Ciğer geliştirici olmadım ama iğneler hamilelerde öyle etkiler yapabiliyor herhalde
Dinlen kuzucum inşallah gelişimi devam eder de zamanında gelir kuzucuk

Herkese çok geçmiş olsun.
Biz de İzmir'e çok yakınız şükür ki eşim evdeydi uyuyordu koştum yanına ne yapacağımı şaşırdım, dolaplar duvarlar her yerden sesler gelmeye başladı dizlerimin üstüne çöktüm eşime "yıkılacak, yıkılacak" diyordum
Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…