2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ciğer geliştirici olmadım ama iğneler hamilelerde öyle etkiler yapabiliyor herhalde
Dinlen kuzucum inşallah gelişimi devam eder de zamanında gelir kuzucuk
İnşallah canım hareketleri azalacak mı diye takip ediyorum şimdi

Canım korkma, ben de 2 doz ciğer geliştirici vuruldum. Aynı şekilde 2-3 gün yanaklarim, göğüslerim boynum falan kizarikti sanki ateşim varmış gibi yanma oldu, iğnenin yan etkisiymis.

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim beterinden korusun

Boşver giden eşya olsun cana gelmesin

Canım korkma, ben de 2 doz ciğer geliştirici vuruldum. Aynı şekilde 2-3 gün yanaklarim, göğüslerim boynum falan kizarikti sanki ateşim varmış gibi yanma oldu, iğnenin yan etkisiymis.
İyi öyleyse rahatladım biraz, dün ilk dozdan sonra böyle olmamıştı bugün olunca endişelendim o yüzden

Kizlar hepiniz magnezyum iciyorsunuz galiba benim doktorum vermedi bende sormadim ama kramp da olmuyor. Sadece kramplar icin mi iciliyor yoksa baska faydalari da var mi?
Bana 16. Haftada rahimde kasılma görünce vermişti. Şu an kullanmıyorum. Son ay doğumu geciktirebiliyor diye kullanmamı istemedi doktorum

Bana 16. Haftada rahimde kasılma görünce vermişti. Şu an kullanmıyorum. Son ay doğumu geciktirebiliyor diye kullanmamı istemedi doktorum

benim arada gece uyanınca bacağında 3-5 saniye süren kasılma oluyordu magnezyum eksikliği olabilir diye az kalsın ilaç alacaktım . İyiki bu mesajı okudum geciktirme yaptığını bilmiyordum. Ssvd deneyeceğim için gecikme benim için hiç iyi olmazdı hatta azıcık erken olsa daha iyi olur

Benim meme uçları ağrıyor ara ara şimdiden gümüş meme kalkanını ara ara kullanmak fayda ediyormuş . Kullanan var mu

Benim meme uçları ağrıyor ara ara şimdiden gümüş meme kalkanını ara ara kullanmak fayda ediyormuş . Kullanan var mu

benim arkadaşım kullanıyor 2 ay önce doğum yaptı onun göğüs uçları çok yara oldu ve iyi geldiğini söylüyordu . Benim çok şükür ilk bebeğimde herhangi bir sıkıntı olmadı umarım bunda da memeyle ilgili sıkıntı olmaz. Eğer ki olursa kalkan alırım.

Sağolun cevap için

Kizlar 2 dk da bir kasilma olursa dogum belirtisimi. Dogum olsa 5 dk olmazmi acill
Doğum kasılmaları yarım saatle başlar git gide sıklığı ve süresi uzar diye biliyorum. 2 dk bir gelmesi doğumun sonunda oluyor sanırım normalde, eğer öyle bir durumun varsa ve uzun sürüyorsa mutlaka geciktirmeden doktora git bence

İyi öyleyse rahatladım biraz, dün ilk dozdan sonra böyle olmamıştı bugün olunca endişelendim o yüzden

Canım hafta olarak da ilerdesin ciğer gelistirici igneyi niye vurdular sana? 28. haftada hafif su gelince yapmışlardı bana bir doz ama herhangi bi yan etki olmadı.

Canım hafta olarak da ilerdesin ciğer gelistirici igneyi niye vurdular sana? 28. haftada hafif su gelince yapmışlardı bana bir doz ama herhangi bi yan etki olmadı.
Bebeğimin kilosu 2 hafta geriden geliyor doktorum kilo alımı durursa beklemeyiz daha fazla alırız bebeği diye tedbiren yaptırmamı istedi. Bilmiyorum çok gerekli miydi, 2 hafta daha beklese zaten erken doğum sınırını geçmiş oluyor bende muallakta kaldım ama yaptırdım içim rahat etmedi. İlk dozdan sonra bende de bir yan etki olmadı, dün bebeğin hareketleri de iyiydi ama bugün yanaklarım hala kıpkırmızı bebekte pek hareketli değil. Yaptırsam bir dert yaptırmasam bir dert, doğum yaklaştıkça kaygılar bitmiyor

Sen yine de doktoruna danış istersen canım. Benim doktorumun görüşü bu yönde. Ben yanlış yönlendirme yapmak istemem

Başı aşağıdaymış bizimkinin de ama git gide iniyordur belki, üst karnımı bastırınca boşluk hissediyorum biraz çünkü. Geçen hafta böyle değildi bir iki gündür hissettim bunu
Anladım canım bende daha yok öyle bir şey hissetmedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…