2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de doktoruma sordum bu sancı hissedememe durumunu bana alakası yok magnezyuma doğuma kadar devam dedi. Bence doktoruna sor sen yine de canım.

Inşallah vaktinde sağlıkla doğar canım. Kefir, kuruyemiş ve protein çok iyi geliyor. Gerçi çok yazan oldu sen de okumussundur. Kesinlikle kaygılar bitmiyor ama yaptırman iyi olmuş iğneyi stres yapma

Ben de doktoruma sordum bu sancı hissedememe durumunu bana alakası yok magnezyuma doğuma kadar devam dedi. Bence doktoruna sor sen yine de canım.
Canim Ben iki doktora gidiyorum. Biri kaçıncı kutun dedi 2. Kutum dedim bitince daha gerek yok çünkü böbreklere zarar verebilir fazla kullanmak dedi. Diğer doktorum zaten başlarken ilk doğumum erken olduğu için hem kasılma önleyici olsun hemde kramplar için başlamıştı.son kontrolde 35. Haftadan sonra keselim doğumu geciktirir dedi.
Bende aynen 35. Haftada kesmeyi düşünüyorum günde 2 iciyordum şuan 1 içiyorum.

Ciğer geliştirici iğnenin bebeğine bir zararı yok, tam aksine gününden erken doğarsa doğum sonrası solunum sıkıntısı yaşamasını engeller.

Enucuzbebekmarket.com dan alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? Fiyatlar uygun geldi ama bilemedim.
Arkadaşım ordan kıyafetler alıp göndermiş bana kargoyla hediye olarak çok beğendim ben gönderdiği kıyafetleri kumaşlarını falan ama bilmiyorum ki her ürünü aynı mı

Ben duydum canım:) ama etkisi nedir bilmiyorum :)

Ben 20. haftamdan beri kullanıyorum kasılmam sancım da yoktu. Doktorum her gebesine veriomuş sancısı vs olmasa da ve doğuma kadar da içiriomuş. ısrarla sordum devam dedi. Şu an mecburen doktorumu dinlicem. Bir tek multivitamini kesicez 33te dedi.

bana da b12, çinko, omega falan bulunan multivitamini doğuma kadar kullanalım dedi. hatta doğumdan sonra da kullanabiliriz değerlerine göre dedi.
magnezyumu bilmiyorum. haftaya perşembe randevum var 32. haftada olacağım.
bütün soru işaretlerimi gidereyim.
ve benim adet sancılarım oluyor, karnım semsert oluyor bazen. korkuyorum.

Kocam duymasın Bizde hamilelik başından beri ilişki yok 36 görürsek inşallah sabahına doğururum o zaman kesin

Kocam duymasın Bizde hamilelik başından beri ilişki yok 36 görürsek inşallah sabahına doğururum o zaman kesin
hahahah bizde de tam tersi en başından beri adam kaçtı ben kovaladım. en son yine benim zorumla girilen bir ilişkiden sonra açılmam oldu 23. haftada doktor yasakladı.
az daha serklaja gidiyordum çok şükür toparladım.
geçenlerde sordum da 36ya kadar dayan dedi doktorum

Ben oldum canım 2+2 şeklinde bi sıkıntı yaşamadım hamd olsun.

Kizlar 2 dk da bir kasilma olursa dogum belirtisimi. Dogum olsa 5 dk olmazmi acill
Canım öncelikle çok geçmiş olsun lütfen kendini sakın tut kolay degil, demek kolay ama lütfen meleğini duşun sakın ol canım
Rabbim yardımcınız olsun çok ağladım bende haberleri ızledikce

Ben de gün alacağım canım pes ettim. Zaten bi daha mı doğum yapacağım. Çocuğa birşey olmasın napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…