2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sansliymissin bak Allah korumuş canım benim ilk gebelikte doktor ilişki musade etmişti ve hep lekeli olmuştum sonra ne oldu kızım 24. Haftada doğdu.
Benimde kovalayasım var ama napim 36. Haftaya bu koca göbekle nasıl olacaksa bakalım o zaman da tırsarız biz garanti

çok haklısın ben artık sağa sola dönememeye başladım karpuz gibi karnımla 36dan sonra aklımın ucundan geçmez sanırım

Kızlar çok fena mide ekşimesi yaşıyorum ağlamak istiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir çözüm önerisi olan var mı

Ne durumdasın merak ettim canım umarım sen de bebeğin de iyisinizdir iyi haberlerini bekliyorum
4 5 kre oldktn sonra bidaha kaislmadi normal harekete dondu.bende ole olnca aramadm dr u sansima dr 1 gecelgne istanbla gtms. İzmire giris cikis yasaklandi oda kaldi orda Hep yakinirdim ya bu cocuk hareket etmiyor diye. Anasna moral vermek icinmi nedir cok hareket etti son bikac saattr. Sakinledm kizlar merk etmeyin. Daha yeni sakinledm.Dualarinizi eksik etmeyin bdaha olmasn nolur Allahim

Kızlar çok fena mide ekşimesi yaşıyorum ağlamak istiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir çözüm önerisi olan var mı
Çok geçmiş olsun bende çok mide rahatsızlıkları yaşadığım için mide ilacı kullanıyorum doktorum vermişti. gebeliğin basından beri var bende. İlk defa mı başına geldi gebelikte? Çok zor bir durum biliyorum maalesef ilaçtan başka çözüm aklıma gelmiyor benim

Gaviscon şurup içince geçiyor canım.
Çok şükür... Muhtemelen yaşadığın korku ve stres sebep olmuştur.
Hamdolsun bebeğin de hareketli. Dualarımız sizlerle hep canım.

İnşallah olmaz canım iyi olduğunuza çok sevindim çok geçmiş olsun.

Mide ekşimesi ilk kez yaşıyorum maalesef

Gaviscon şurup içince geçiyor canım.

Çok şükür... Muhtemelen yaşadığın korku ve stres sebep olmuştur.
Hamdolsun bebeğin de hareketli. Dualarımız sizlerle hep canım.
Sağol canım.evvde antepsin var da gaviscon varmı bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…