2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hastane den çıkarken mantıklı Sinem Kobal dan gördüm hoşuma gitti ama bir farkla göbeği açık değildi tabi benim tercihimde o yönde olurdu

bu manken tabi yukarda sıkmış iyice göbeğini ama bende göbek açık tabiki de giymicem

Kargo şirketleri ücretsiz olarak ulaştırıyomuş cnm İnstagram da görmüştüm

Eşimin ailesine sezeryan olacağımı ve hemen toparlayamacagiki söyledim onlar bizimkilerden daha anlayışlılar. Iyilesince gelirsiniz dedim hiç sorun da yapmadılar. Benim annemler hem dikkat etmiyor hem çok geziyorlar. Doğum olur olmaz hastaneye gelecek sanırım kardeşlerim de, eve sonra gelin dicem.

Şu an 5/2 tim aralıkta 5/3 olucam o bir kademe sayesinde 4/1 olabilirim yani 3 yıl sonra 3/1 olabilirim 1 yıl bile olsa öne çekmedi güzel olur
Merhaba, geçen sene aldım ben. Benim de 11 yıl bitti. 10. Yılımda aldım. İlk yıllar sözleşmeliydim onları saymamışlardı sanırım. Müdür yardımcısına sorun bence. Kademe dereceleri onlar yapıyor bizde.

Kim kırılırsa kırılsın söyleyin bence asıl hastaneye de gelmesinler hastane kabul etmiyor deyin. Korona vakaları iyice arttı bazıları sadece taşıyıcı olabiliyor yani kendinde hiçbir rahatsızlık yok fakat bulaştırabiliyor. Allah korusun siz yada bebeğiniz hasta olsa kim hesap verecek

Selam Aleyküm arkadaşlar.
Doğumdan sonra göbek kaybolsun diye bizde kadınlar yumuşak Bir eşarp ile karnını sarıp sıkıca başlıyor günlerce. Sizde ne yapılır mesela.
Korse de takan oluyor.
Sizin bilginiz fikriniz nedir bilmek istiyorum.

ben en iyisi görevlendirme çalıştığım okul müdür yardımcısına sorayım

bizde de öyle bel sıkıca eşarp tülbent gibi şeylerle sarılır ben oğlumda çok kötü durumdaydım gözüm karın sarmak falan görmemişti sonradan da hiçbir şey kullanmadım. Ama bunda inşallah öncelikle lohusa kuşağı kullanacağım daha sonra da gerekirse korse olabilir . Lohusa kuşağını da instagramda bir sayfa var orda gördüm %100 pamuk ürünler satıyorlar hatta yıksnabilir kadın pedi falan bile üretiyorlar. Pamucco sayfanın adı bakın ordan isterseniz

Söylüyorum ama karşıdakilerin anlaması ve anlayışlı olması gerekiyor. Kardeşlerim söyleyince gelmez de annem sen öyle deme ayıp olur diye diye beni iyice gerdi. Daha ne dicem bilmiyorum.

Söylüyorum ama karşıdakilerin anlaması ve anlayışlı olması gerekiyor. Kardeşlerim söyleyince gelmez de annem sen öyle deme ayıp olur diye diye beni iyice gerdi. Daha ne dicem bilmiyorum.

böyle durumlarda eşiniz de sizin gibi düşünüyorsa eşim kesinlikle izin vermiyor en azından kırkı çıkana kadar kimsenin eve gelmesini istemiyoruz diyebilirsiniz. Yani anlamayan herkese eşinizi öne sürün

Beni de geriyor. Sanki virüs yokmuş gibi davranmamı istiyor

Şunu da ekleyeyim birilerine ayıp olmasın diye kendinize hayatı zorlaştırmayın. Kardeşim eğer buna alınganlık edecek olsa hiç umursamazdım asıl ayıp bana ve tercihime yapıldığı için

Size de çok geçmiş olsun iyi olduğunuza sevindim. Kızınıza hayran oldum Maşallah nasıl akıllı davranmış nasıl korumuş kendini. Rabbim size ailenize ve evlatlarınıza sağlık sıhhat versin inşallah böyle şeyler bir daha yaşamazsınız bebişinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah.
Aynen öyle size katılıyorum en iyisi böyle yapmak yoksa insanlar laftan anlamayacaklar. Siz de benim gibi Eskişehirde yaşıyordunuz değil mi yanlış mı hatırlıyorum?
Bizde de aynı karınlarını sıkıca yazmalarla eşarplarla bağlarlar toplasın diye. Korse takanlar da var bakalım ben ne yapacağım bilmiyorum.

Doğal sürece uyan ve uygulayan doktor ve ebe faktörü çok çok önemli. İstanbul’da en bilindik ve instagramda en çok takip edilen doktorların olduğu özel bir kliniğe gittim doğumuma özel ebe girdi. Bu klinikteki doktorlar doğal doğum yanlısı bu içimi çok rahatlatıyordu. Ancak doğumdan sonra benim kafam yerine geldikçe, sürece hiç saygı duyulmadığını anlamaya başladım. Burada anlatmayacağım tabi. dışardan müdahalelerin bir kısmını engelleme gücüm vardı, engelledim de ama bir kısmını ben anlamadan uyguladıkları için kendimi sonrasında çok aciz hissettim. Güvenim zedelendi ve bunu çok özen göstererek yaptığım doktor seçimimde yaşadıysam bundan sonra birilerine güvenmem çok çok zor olur diye düşünüyorum. Kendime de. Bunu şu yüzden aktarmak istedim, bazı doktorlar o gösterdiği özeni ilgiyi şevkati bazen popülarizm için yapıyorlar, bu böyle yapılır dedikleri uygulamayı maalesef en baştan kendileri yapmıyolar, sırf doğum süresi kısalsın diye. umarım tüm anne adayları işinin ehli ve ahlaklı kişilere rast gelirsiniz.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah şimdiden hayırlı olsun.

Kızlar kontrole gittim geldim. Şu an 34+1 haftalığım. Bebek dönmüş baş aşağıda dedi doktor. 2500 gr boyu da 47 cm dedi. Eğer bi sorun olmazsa aralığın ilk haftası gibi alınır dedi ama kasım sonu da olabilir dedi. 2 hafta sonra gel bütün tahlillerini yapalım dedi. Nst ye de girdim herşey normal şu anlık çok şükür. İnşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…