2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ohh maşallah canım hemen hemen ayni minnoslarimiz ❤ tarihlerimizde aynı bende yarın yada çarşamba gidicem hayırlısı inşallah

Valla tek temennimiz bu şekilde bilmiyorum ne olacak bende Tokat'ta yasiyorum küçük bı iliz ama burdada çok fazla insanlar hep içiçe ..

muayeneleri ne kadar yapmışlar cnm ben de hamile kalmadan önce medikaloarka gitmişimdir . Çok yüksek değildi önceden

❤❤❤ ben gibi normal isteyenlerin tarihi yazamayız sanırım canim ama ben 7 aralıkta gelsin istiyorum tabi en öncelik sağlıkla hayırla hepimiz için ❤❤❤

Kızlar park beşik alanlar kaça kaç aldınız. Ben 70×110 düşünüyorum. 3 sene kullansın diye. Bir de 70 e 120 si var.

Maşallah canım merak etme görürsün bazen arkaya dönük oluyorlar bizimde 3 hafta önce öyleydi ama geçen hafta gördük sağlıklı olsunlarda inşallah ❤ doğumlarımız zor bir zamana denk geliyor inşallah hepiniz sağlıcakla atlatırız bu süreci
amin canım cümlemizin inşallah içim rahat etti yaa
Bi maşallah da size gelsin o zaman

Benimde içinden 12 aralık geçiyor hiç unutulmaz 12.12.2020 tarih olarak ama tabi bebeğin durumuna bağlı son 2 seferdir bende yüzünü göremiyorum canım ama dogmalarına az kaldı Inşallah.

Son düzenleme:
Benimde içinden 12 aralık geçiyor hiç unutulmaz 12.12.2020 tarih olarak ama tabi bebeğin durumuna bağlı son 2 değerdir bende yüzünü göremiyorum canım ama dogmalarına az kaldı Inşallah.
Ben artik haftalık gidiyorum kontrole. 2 haftadır yuzunu göstermiyor. Onceden açardı hep. Simdi plesantaya dayamis yüzünü göremiyoruz

Valla tek temennimiz bu şekilde bilmiyorum ne olacak bende Tokat'ta yasiyorum küçük bı iliz ama burdada çok fazla insanlar hep içiçe ..
Hayırlısıyla atlatırız şu günleri inşallah canım dua etmekten başka çaremiz yok..
muayeneleri ne kadar yapmışlar cnm ben de hamile kalmadan önce medikaloarka gitmişimdir . Çok yüksek değildi önceden
Canım ben esk de anadolu hast gidiyorum ben 150 veriyorum her muayene için

❤❤❤ ben gibi normal isteyenlerin tarihi yazamayız sanırım canim ama ben 7 aralıkta gelsin istiyorum tabi en öncelik sağlıkla hayırla hepimiz için ❤❤❤
Amin canım aynen sen sürpriz tarihler tablosunda olacaksın o zaman tabi bebeklerden sırayı bozan önce gelenler olur, yeri rahat olup en son zamanlara kalanlar olur bilemiyoruz sağlıkla, mutlulukla bol sütleriyle gelsinler inşallah meleklerimizin gelişiyle şu hastalıklar felaketler bitsin önümüzdeki yıllar ferah güzel yıllar olsun

İnşallah canım bu sefer de görmesi için gorumceme gittim gostermedi şansına morali bozuldu onunda tabi canım sağlıklı olsunlar da gerisinin önemi yok az kaldı kavuşmaya doyasıya bakarız artık

Benimde içinden 12 aralık geçiyor hiç unutulmaz 12.12.2020 tarih olarak ama tabi bebeğin durumuna bağlı son 2 seferdir bende yüzünü göremiyorum canım ama dogmalarına az kaldı Inşallah.
Aynen bak öylede olabilir hayrolsun inşallah doğumun dk si bile şaşmaz diyolar ya

Kızlar idrarda protein eser index çıkmış bı fikri olan var mı bu ne demek ?

beklemedeyiz bakalım şimdilik sona yaklastıkça dogurmaktan korkar oldum iöerde kalsa bari bugün dogumhaneye gittim bide ameliyathanenin önünden geçtim hafif bi tırstım sanki allah yardımcımız olsun yaa

Evet canım

Ya ben her haberleri seyrettiğim de ağlıyorum sizlerin durumu daha zor tabi Allah yar ve yardımcınız olsun çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…