Ohh maşallah canımKızlar kontrole gittim geldim. Şu an 34+1 haftalığım. Bebek dönmüş baş aşağıda dedi doktor. 2500 gr boyu da 47 cm dedi.Eğer bi sorun olmazsa aralığın ilk haftası gibi alınır dedi ama kasım sonu da olabilir dedi. 2 hafta sonra gel bütün tahlillerini yapalım dedi. Nst ye de girdim herşey normal şu anlık çok şükür. İnşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz buraya
Valla tek temennimiz bu şekilde bilmiyorum ne olacakİnşallah canım benim ya şu hastalığa yakalanmadan güzelce alsak kucağımıza yavrularımızı başka bir şey istemiyorum. Eskişehirdeyim ben burda da çok acayip arttı vakalar insanlar hiç dikkat etmiyo hamile olduğumu göre göre çarpacak şekilde geliyolar üstüme dışarı çıktığımda hastaneye gittiğimde falan sürekli karnımı koruyorum insanlardan. Dibine dibine geliyolar hiç dikkat yok. İnşallah güzelce alırız kucağımıza bebişleri ya .
muayeneleri ne kadar yapmışlar cnm ben de hamile kalmadan önce medikaloarka gitmişimdir . Çok yüksek değildi öncedenValla erken gitmeme rağmen kılı kılına yetiştim muayneme hastane beni çok geriyo tansiyonun filan cikiyo stres kaynakli covid yok diye akın ediyolar sanirsin devlet hastanesi ilk başladığımda hiç kalabalık yoktu bununda bahane bulup fiyat yukseltiyolar hiç adil değil açıkçası bakalım inşallah zamanında her şey yolunda olur da gelir miniklerimiz
❤❤❤ ben gibi normal isteyenlerin tarihi yazamayız sanırım canim ama ben 7 aralıkta gelsin istiyorum tabi en öncelik sağlıkla hayırla hepimiz için ❤❤❤Hanımlar tarihlere bi dikkat ettimde gözüme takıldı birkaçımızın arka arkaya boşluksuz doğumlarımız inşallah ayy çok heyecanlı yaAllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah Kesin tarih alanlar oldukça tüm hepimizin tablosunu da oluştururuz inşallah
@Meles 13 Aralık @_cedric_ 13 Aralık
Forever07 14 Aralık
B Bluangl 15 Aralık
@meyyke 16 Aralık @angelina 34 16 Aralık
Maşallah canımBende kontrolden geldimçok şükür her şey normal 2100 gram 45 cm olmuşuz bir hafta filan önde gorunuyo bebek doğum pozisyonunu almış ben tahmin etmiştim zaten hickiriklari kasığımda filan ariyodu ağrılarım normalmiş bu saatten sonra . Doğumu sordum sara göre tarih veriliyo dedi 17 Aralık 4 Ocak arasi dedi son tarihine heralde normal doğumu da değerlendiriyo ben iki haftaya çağırır diye düşünmüştüm ama bı sıkıntı görmedi ayın sonunda çağırdı nst baslanacak. Kan idrar verdim özel hastaneye gidiyorum ama aşırı şekilde huylandim millet akın etmiş her yerde en az 30 kişi sıra vardı üçerli üçerli
Bi maşallah da size gelsin o zamanamin canım cümlemizin inşallahiçim rahat etti yaa
İnsallah canım heyecan artiyo git gidebugün yüzünü göremedim kapatmıştı döndüğü için sanırım daha göremeyeceğim her seferinde gosteriyodu elleriyle kapnamis bildigin benim gönlümden geçen sezeryan açıkçası ama şuan erken olduğu için bişey denilmesi normal olarak göründüğü için doktor o tsrihler arası dedi bakalım artık 18 dede eşimin doğum günü o gün alınmasını isterim planlı sezeryan olursa
Ben artik haftalık gidiyorum kontrole. 2 haftadır yuzunu göstermiyor. Onceden açardı hep. Simdi plesantaya dayamis yüzünü göremiyoruzBenimde içinden 12 aralık geçiyor hiç unutulmaz 12.12.2020 tarih olarak ama tabi bebeğin durumuna bağlıson 2 değerdir bende yüzünü göremiyorum canım ama dogmalarına az kaldı Inşallah.
Hayırlısıyla atlatırız şu günleri inşallah canım dua etmekten başka çaremiz yok..Valla tek temennimiz bu şekilde bilmiyorum ne olacakbende Tokat'ta yasiyorum küçük bı iliz ama burdada çok fazla insanlar hep içiçe ..
Canım ben esk de anadolu hast gidiyorum ben 150 veriyorum her muayene içinmuayeneleri ne kadar yapmışlar cnm ben de hamile kalmadan önce medikaloarka gitmişimdir . Çok yüksek değildi önceden
Amin canım aynen sen sürpriz tarihler tablosunda olacaksın o zaman❤❤❤ ben gibi normal isteyenlerin tarihi yazamayız sanırım canim ama ben 7 aralıkta gelsin istiyorum tabi en öncelik sağlıkla hayırla hepimiz için ❤❤❤
Uygun fiyatmış cnmHayırlısıyla atlatırız şu günleri inşallah canım dua etmekten başka çaremiz yok..
Canım ben esk de anadolu hast gidiyorum ben 150 veriyorum her muayene için
Aynen canım uygun gibiUygun fiyatmış cnm
Canım medicale gidiyorum 185 muayne 140 la başlamıştım ..muayeneleri ne kadar yapmışlar cnm ben de hamile kalmadan önce medikaloarka gitmişimdir . Çok yüksek değildi önceden
İnşallah canım bu sefer de görmesi için gorumceme gittim gostermedi şansına morali bozuldu onundaMaşallah canımmerak etme görürsün bazen arkaya dönük oluyorlar bizimde 3 hafta önce öyleydi ama geçen hafta gördük sağlıklı olsunlarda inşallah ❤ doğumlarımız zor bir zamana denk geliyor inşallah hepiniz sağlıcakla atlatırız bu süreci
Aynen bak öylede olabilir hayrolsun inşallah doğumun dk si bile şaşmaz diyolar yaBenimde içinden 12 aralık geçiyor hiç unutulmaz 12.12.2020 tarih olarak ama tabi bebeğin durumuna bağlıson 2 seferdir bende yüzünü göremiyorum canım ama dogmalarına az kaldı Inşallah.
protein kacagi mi acaba?Kızlar idrarda protein eser index çıkmış bı fikri olan var mı bu ne demek ?
beklemedeyiz bakalım şimdilikAyy canım benim çok sevindim böyle güzel haberlerle geliyorsunuz çok mutlu oluyorum maşallah bebişe :) benim de karnım daha aşağı indi sanki iki gündür öyle hissediyorum ya bakalım görücem perşembe günü inşallah :) aman dikkat et canım özele gidiyorum bende benim doktor da meşhur çok fazla hastası var bende korkuyorum ama güvendiğim için o doktora gidiyorum mecbur dikkat etmeye çalışıyorum bende .
Maşallah bebişine iyi olduğuna sevindim ben bi heyecan yaptım şimdi ya senle hafta olarak da gün olarak da aynı gidiyoruz canım senin nişanın geldi bende panik olmaya başladım ya bakalım benim kız bekleyecek mi beklemeyecek mi :)
Evet canımSize de çok geçmiş olsun iyi olduğunuza sevindim. Kızınıza hayran oldum Maşallah nasıl akıllı davranmış nasıl korumuş kendini. Rabbim size ailenize ve evlatlarınıza sağlık sıhhat versin inşallah böyle şeyler bir daha yaşamazsınız bebişinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah.
Aynen öyle size katılıyorum en iyisi böyle yapmak yoksa insanlar laftan anlamayacaklar. Siz de benim gibi Eskişehirde yaşıyordunuz değil mi yanlış mı hatırlıyorum?
Bizde de aynı karınlarını sıkıca yazmalarla eşarplarla bağlarlar toplasın diye. Korse takanlar da var bakalım ben ne yapacağım bilmiyorum.
Ya ben her haberleri seyrettiğim de ağlıyorum sizlerin durumu daha zor tabi Allah yar ve yardımcınız olsun çok üzgünümBen İzmirde oturuyorum. Daha 2 hamiş bayan vardı İzmirden. Kızlar öldüm korkudan o günbugün ancak kendime gelmeye başladım. Benim doktor kontrolüm vardı, çıktık eşimle 4-5 dk sonra başladı kızım evde tek başına kalmıştı. Allah kimseye yaşatmasın! Hala hatırlayınca ağlıyorum. Araba hareket ederken sanki bagajın üstünde biri zıplıyor... Binaların çatılarına bir baktım antenler, uydular bayrak gibi sallanıyor. Binalar yan gidip geri geliyordu. Kızımı arayıp ulaşamadım. Döndürdük arabayı 4-5 dk yolu 12 dakikada gittik, trafik felç, nerdeyse arabadan inip koşucaktım. İnsanlar sokakta çığlık atıyorlar, kabuz gibi sonra kızım ulaştı bize, tesadüf elinde saat vardı, ordan ulaştı. Sokağa çıktı, anahtarı da aldı, kimlik de aldım yanıma dedi, ben iyim siz de iyisiniz diye sordu. Bu 10 yaşında çocuk. Ben o anda ne duygular yaşadım anlatamam... bizim ev müstakil, girişte kameralar var, kaydı izleyip ağlıyorum, kızımın dışarı çıkıp, sağa sola bakması, korku dolu gözler. Kayınvalidem hemen indi aldı kızımı, beraber terasta oturdular. Kayınpederim yatalak ve anne deprem olunca başından ayrılmadı. Allah bir daha yaşatmasın
Eve döndük, ev alt üst oldukitaplıktan kitaplar yerde, kızımın çalışma masası yerinden 1 metre yerini değiştirdi, eşimin halterleri odanın ortasına geldi, bardaklar kırıldı
Aldık kızımı geri hastaneye döndük. Orda da artçılara yakalandım, NSTde benimle beraber 2 bayan vardı, 36 ve 39 hafta sancıları başladı korkudan.
Haberleri izleyemiyorum, morelim çok bozuk. Geceleri kızımın başında oturup öpüp kokluyorum.
Allah hepimizi korusun. Vefat edenlere Allah rahmet elesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?