- 29 Ekim 2020
- 2.489
- 7.296
- 108
- 33
Ayy canım benim çok sevindim ya güzel haberlerle gelmişsin maşallah bebişe :) Amin inşallah sen de alırsın bebişini kucağına sağlıkla kuzum :)Kızlar kontrole gittim geldim. Şu an 34+1 haftalığım. Bebek dönmüş baş aşağıda dedi doktor. 2500 gr boyu da 47 cm dedi.Eğer bi sorun olmazsa aralığın ilk haftası gibi alınır dedi ama kasım sonu da olabilir dedi. 2 hafta sonra gel bütün tahlillerini yapalım dedi. Nst ye de girdim herşey normal şu anlık çok şükür. İnşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz buraya
Maşallah canım darısı bize inşallah senle doğum tarihimiz de aynı 13 AralıkKızlar kontrole gittim geldim. Şu an 34+1 haftalığım. Bebek dönmüş baş aşağıda dedi doktor. 2500 gr boyu da 47 cm dedi.Eğer bi sorun olmazsa aralığın ilk haftası gibi alınır dedi ama kasım sonu da olabilir dedi. 2 hafta sonra gel bütün tahlillerini yapalım dedi. Nst ye de girdim herşey normal şu anlık çok şükür. İnşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz buraya
Nabtın canım gittin mi?amin inşallah canım ya yeni çıktım banyodan uzandım şimdi sabahı bekliyoruz
böyle durumlarda eşiniz de sizin gibi düşünüyorsa eşim kesinlikle izin vermiyor en azından kırkı çıkana kadar kimsenin eve gelmesini istemiyoruz diyebilirsiniz. Yani anlamayan herkese eşinizi öne sürün
Beni de geriyor. Sanki virüs yokmuş gibi davranmamı istiyor
Şunu da ekleyeyim birilerine ayıp olmasın diye kendinize hayatı zorlaştırmayın. Kardeşim eğer buna alınganlık edecek olsa hiç umursamazdım asıl ayıp bana ve tercihime yapıldığı için
Amin, inşaallah oğlunu da kucağına sağ salim aldığını bizimle paylasacaksin canımKızımda buraya yazdığım yazıyı buldum Allah on oğluma da yazmayı nasip et
Tüm hamişler sağlıkla kucaklarına alsın bebişlerinş
Aleykumselam canim, ben korse kullanmayı düşünüyorum. Doğum sonrası korse diye internette bakabilirsin. E bebek'te Owli marka vardı veya eczanelerden de daha uygun fiyata olanlar var onu kullananlar da memnun.Selam Aleyküm arkadaşlar.
Doğumdan sonra göbek kaybolsun diye bizde kadınlar yumuşak Bir eşarp ile karnını sarıp sıkıca başlıyor günlerce. Sizde ne yapılır mesela.
Korse de takan oluyor.
Sizin bilginiz fikriniz nedir bilmek istiyorum.
Maaşallah, gözün aydın canımKızlar kontrole gittim geldim. Şu an 34+1 haftalığım. Bebek dönmüş baş aşağıda dedi doktor. 2500 gr boyu da 47 cm dedi.Eğer bi sorun olmazsa aralığın ilk haftası gibi alınır dedi ama kasım sonu da olabilir dedi. 2 hafta sonra gel bütün tahlillerini yapalım dedi. Nst ye de girdim herşey normal şu anlık çok şükür. İnşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz buraya
Bende kontrolden geldimçok şükür her şey normal 2100 gram 45 cm olmuşuz bir hafta filan önde gorunuyo bebek doğum pozisyonunu almış ben tahmin etmiştim zaten hickiriklari kasığımda filan ariyodu ağrılarım normalmiş bu saatten sonra . Doğumu sordum sara göre tarih veriliyo dedi 17 Aralık 4 Ocak arasi dedi son tarihine heralde normal doğumu da değerlendiriyo ben iki haftaya çağırır diye düşünmüştüm ama bı sıkıntı görmedi ayın sonunda çağırdı nst baslanacak. Kan idrar verdim özel hastaneye gidiyorum ama aşırı şekilde huylandim millet akın etmiş her yerde en az 30 kişi sıra vardı üçerli üçerli
İnsallah canım heyecan artiyo git gideMaşallah canımsağlıkla kucagimiza alalım senle günlerimiz yakın bakalım sezeryan tarihi bana ne zaman verilecek. Çok heyecanlı
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin minik kızçenbende yeni çıktım kontrolden kızlar 40 haftayı beklemicekmiş bizimki haftaya tekrar çağırdı kanamada artış veya sancı olursa gel dedi o gelen kanlı akıntı nişanmış ama rahim ağzı kapalıymış normalmiş heran bekle diyo normal dogum pozisyonundaymiş bizim hatun sezeryanlıyım ama hersey yolunda giderse normal dogumda olabilirmiş bebiş de çok şükür keyfi yerinde bakalım
amin canım cümlemizin inşallahHadi bakalım hayırlısıyla gelsin minik kızçen
Ayy canım benim çok sevindim böyle güzel haberlerle geliyorsunuz çok mutlu oluyorum maşallah bebişe :) benim de karnım daha aşağı indi sanki iki gündür öyle hissediyorum ya bakalım görücem perşembe günü inşallah :) aman dikkat et canım özele gidiyorum bende benim doktor da meşhur çok fazla hastası var bende korkuyorum ama güvendiğim için o doktora gidiyorum mecbur dikkat etmeye çalışıyorum bende .Bende kontrolden geldimçok şükür her şey normal 2100 gram 45 cm olmuşuz bir hafta filan önde gorunuyo bebek doğum pozisyonunu almış ben tahmin etmiştim zaten hickiriklari kasığımda filan ariyodu ağrılarım normalmiş bu saatten sonra . Doğumu sordum sara göre tarih veriliyo dedi 17 Aralık 4 Ocak arasi dedi son tarihine heralde normal doğumu da değerlendiriyo ben iki haftaya çağırır diye düşünmüştüm ama bı sıkıntı görmedi ayın sonunda çağırdı nst baslanacak. Kan idrar verdim özel hastaneye gidiyorum ama aşırı şekilde huylandim millet akın etmiş her yerde en az 30 kişi sıra vardı üçerli üçerli
Maşallah bebişine iyi olduğuna sevindim ben bi heyecan yaptım şimdi ya senle hafta olarak da gün olarak da aynı gidiyoruz canım senin nişanın geldi bende panik olmaya başladım ya bakalım benim kız bekleyecek mi beklemeyecek mi :)bende yeni çıktım kontrolden kızlar 40 haftayı beklemicekmiş bizimki haftaya tekrar çağırdı kanamada artış veya sancı olursa gel dedi o gelen kanlı akıntı nişanmış ama rahim ağzı kapalıymış normalmiş heran bekle diyo normal dogum pozisyonundaymiş bizim hatun sezeryanlıyım ama hersey yolunda giderse normal dogumda olabilirmiş bebiş de çok şükür keyfi yerinde bakalım
Valla erken gitmeme rağmen kılı kılına yetiştim muayneme hastane beni çok geriyo tansiyonun filan cikiyo stres kaynakli covid yok diye akın ediyolar sanirsin devlet hastanesi ilk başladığımda hiç kalabalık yoktu bununda bahane bulup fiyat yukseltiyolar hiç adil değil açıkçası bakalım inşallah zamanında her şey yolunda olur da gelir miniklerimizAyy canım benim çok sevindim böyle güzel haberlerle geliyorsunuz çok mutlu oluyorum maşallah bebişe :) benim de karnım daha aşağı indi sanki iki gündür öyle hissediyorum ya bakalım görücem perşembe günü inşallah :) aman dikkat et canım özele gidiyorum bende benim doktor da meşhur çok fazla hastası var bende korkuyorum ama güvendiğim için o doktora gidiyorum mecbur dikkat etmeye çalışıyorum bende .
İnşallah canım benim ya şu hastalığa yakalanmadan güzelce alsak kucağımıza yavrularımızı başka bir şey istemiyorum. Eskişehirdeyim ben burda da çok acayip arttı vakalar insanlar hiç dikkat etmiyo hamile olduğumu göre göre çarpacak şekilde geliyolar üstüme dışarı çıktığımda hastaneye gittiğimde falan sürekli karnımı koruyorum insanlardan. Dibine dibine geliyolar hiç dikkat yok. İnşallah güzelce alırız kucağımıza bebişleri ya .Valla erken gitmeme rağmen kılı kılına yetiştim muayneme hastane beni çok geriyo tansiyonun filan cikiyo stres kaynakli covid yok diye akın ediyolar sanirsin devlet hastanesi ilk başladığımda hiç kalabalık yoktu bununda bahane bulup fiyat yukseltiyolar hiç adil değil açıkçası bakalım inşallah zamanında her şey yolunda olur da gelir miniklerimiz
Bende öyle hissediyorum canım benim de öyle alt taraflar ağrıyor çok meraktayım inşallah dönmüştür benim bebiş de vakti geldi çünkü dönmesinin :) belki dönmüştr seninki de bakalım ben bu hafta göreceğim inşallah geçmiyo günler sanki muayene gününü bekledikçe :)Bende karnımın aşağı indiğini düşünüyorum yuksrısı böyle nasıl deyim boş boş elliyorum hiçbir şey yok gibizaten sıkışırsam eğilip kalkarken hep karnımın alt tarafları ağrıyor yukarda sıkıntı yok belki benim bebiş de dönmüştür
Ben de karnımın üst kısmı boş gibi hissetmiştim, annem beni görünce karnın inmiş aşağıya demişti hemen ve kontrolde bebeğin döndüğünü söyledi doktorBende karnımın aşağı indiğini düşünüyorum yuksrısı böyle nasıl deyim boş boş elliyorum hiçbir şey yok gibizaten sıkışırsam eğilip kalkarken hep karnımın alt tarafları ağrıyor yukarda sıkıntı yok belki benim bebiş de dönmüştür
Ahhh çok geçmiş olsun şükür ki iyisiniz ❤Ben İzmirde oturuyorum. Daha 2 hamiş bayan vardı İzmirden. Kızlar öldüm korkudan o günbugün ancak kendime gelmeye başladım. Benim doktor kontrolüm vardı, çıktık eşimle 4-5 dk sonra başladı kızım evde tek başına kalmıştı. Allah kimseye yaşatmasın! Hala hatırlayınca ağlıyorum. Araba hareket ederken sanki bagajın üstünde biri zıplıyor... Binaların çatılarına bir baktım antenler, uydular bayrak gibi sallanıyor. Binalar yan gidip geri geliyordu. Kızımı arayıp ulaşamadım. Döndürdük arabayı 4-5 dk yolu 12 dakikada gittik, trafik felç, nerdeyse arabadan inip koşucaktım. İnsanlar sokakta çığlık atıyorlar, kabuz gibi sonra kızım ulaştı bize, tesadüf elinde saat vardı, ordan ulaştı. Sokağa çıktı, anahtarı da aldı, kimlik de aldım yanıma dedi, ben iyim siz de iyisiniz diye sordu. Bu 10 yaşında çocuk. Ben o anda ne duygular yaşadım anlatamam... bizim ev müstakil, girişte kameralar var, kaydı izleyip ağlıyorum, kızımın dışarı çıkıp, sağa sola bakması, korku dolu gözler. Kayınvalidem hemen indi aldı kızımı, beraber terasta oturdular. Kayınpederim yatalak ve anne deprem olunca başından ayrılmadı. Allah bir daha yaşatmasın
Eve döndük, ev alt üst oldukitaplıktan kitaplar yerde, kızımın çalışma masası yerinden 1 metre yerini değiştirdi, eşimin halterleri odanın ortasına geldi, bardaklar kırıldı
Aldık kızımı geri hastaneye döndük. Orda da artçılara yakalandım, NSTde benimle beraber 2 bayan vardı, 36 ve 39 hafta sancıları başladı korkudan.
Haberleri izleyemiyorum, morelim çok bozuk. Geceleri kızımın başında oturup öpüp kokluyorum.
Allah hepimizi korusun. Vefat edenlere Allah rahmet elesin.
Ayy bakalım bana ne diyecek şimdi daha da heyecanlandım :))Ben de karnımın üst kısmı boş gibi hissetmiştim, annem beni görünce karnın inmiş aşağıya demişti hemen ve kontrolde bebeğin döndüğünü söyledi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?