2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Biter mii aslaaaa. Ya hem ev dağılıyor. Hem kurumasi uzun sürüyor. Hem de tüy falan bırakmıyormuş kiyafetlerde. O sebeple istiyorum aslinda. Bakalim bi arastirayim
Araştır canım bakalım inşallah gönlüne göre bulursun bir makine :)

Ben bebisin kiyafetinden bugun çıkan tozdan sonra karar verdim zaten sizin modelin arçelik sitesinde satışı yok. Baska modeller de iyidir herhalde. Bi ugrarayim arcelige

Annemle ortak mi calisiyosunuz edanaz olsun diyo oda dedimki bana niye koymadın naz ismini kızıma koyuyosun o zaman tecrübesiydim diyo şimdi torununa koymak istiyo
Edanaz kulaga hos geliyor annenle zevklerimiz benzer demekki

Onlar bekar mi peki ?
Benim bi erkek kardeşim var sadece oda çok umursamıyor
Abim evli bir kızı var o da çok hevesli Ela gelecek diye :) Erkek kardeşim bekar. Ama ikisi de çok hevesliler ya ben bile düşünmemiştim bu kadar heyecanla bekleyeceklerini :) Belki de umursuyordur da belli edemiyordur yapısı öyledir ya da doğduktan sonra gördükten sonra değişir. Ki bana öyle geliyor kesin değişir o miniği gördükten sonra :)

Peki bahçeciden memnunmusunuz
Cem Çelik'ten memnun kalmadım memnun kalanlar elbet vardır. Benim beklentilerimi karşılamadı ilk denemem negatif ikinci pozitif oldu ama yine de memnun değilim.
İlgisiz sosyal medya da show yapan saatlerce sıra bekleten, moduna göre hareket eden danışanının duygu durumuna önem vermeyen transfer sonrası basıp giden hemşirenin yanlış doz yazdığı ilacı üstüne basa basa sorgulamasan kullanmaya devam edeceğim bir hizmet aldım.
2. Denemesi olan arkadaşımı ilk deneme diye paylaşmışlığını falan da gördüm.
Bence tüp bebekte önemli olan laboratuvar bu anlamda gayet iyi olduğunu düşünüyorum merkezin başka doktorla gayet güzel süreç yönetilebilir.
benim için zaman mühim bir kavram 12 de randevu alıp 4 de kontrole girebilmek benim için sinir bozucuydu..
Bir kere orada başladım devamını getirmek zorunda kaldım hepsi bu

Yok kız degisik bisey oldu bu çocuk evlendigimden beri , bide sevgilisi ile sorun yasadim ben o kızda dolduruşa getiriyor farkındayım. Çok hevesli değil doğunca değişir belki dediğin gibi bilmiyorum

Benim makinem bu, kurutma alcaklara şiddetle tavsiyemdir. Resmen elim ayağım gibi iyi ki de almışız. Hiç bilmediğim bir markaydı hatta eşim araştırırken o ne öyle falan demiştim, alalım bakalım beğenmezsek bi süre idare ederiz başka alırız dedi zaten beyaz eşya piyango dedi. Ama şimdi iyi ki diyorum

Eklentiler

• Screenshot_20201103-160233_Hepsiburada.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 68
Kaç dakikada kurutuyor ? Fiyatı uygunmuş yerim olsa düşünürdüm

Yok kız degisik bisey oldu bu çocuk evlendigimden beri , bide sevgilisi ile sorun yasadim ben o kızda dolduruşa getiriyor farkındayım. Çok hevesli değil doğunca değişir belki dediğin gibi bilmiyorum
Anladım kuzum belki de kız arkadaşıyla olan problemden dolayı böyle davranıyordur. Ama sıkma canını ya bence değişir doğunca kızını görünce değişir diye düşünüyorum. Sonuçta yeğeni illa ki gönlü akar yani merak etme. Ama kız arkadaşı da sana karşı dolduruşa falan getiriyorsa pes ne olursa olsun sizin aranıza girmemeli.

Ilk cocugun değil mi ?
Kolestaz ne oluyor ki , ☹
Evet ilk cocugum olacak inşallah.
Gebelik kolestazi sadece hamilelikte oluyormus ve doğum yapınca geçiyor. Bazı hamilelerde
yükselen hormonlar ve bebeğin organlari sıkıştırması sebebiyle karaciğer enzimleri artiyir veya safra asit salgiliyor. Bu da geçmeyen kaşıntıya sebep oluyor. Kolestazı olan hamileler genelde 36- 37.haftada doğum yapiyormus daha fazla beklenirse Allah korusun bebeğe geçip ani kalp durmasina sebep olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…