2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Amiiiinn en önemlisi o. Asagi yukarı 1 ay sonra boool bol görürüz insallah

Benim annemde ultrason resmine bakıp bakıp seviyor bir gün babasına benziyo diyo bigun yok bu sen aynı diyo

Evet canım sadece Ela koymayı düşündük kısa ve öz :) Sizin de sadece Eda olacak sanırım? Çok güzel isim Eda adıyla yaşasın prenses :)
Âmin bacım inşallah Ben yanina başka bir isimde arıyorum ama içime sinen bisey bulamadım aslında eşimde sadece eda olsun kısa olsun diyor Arkadaşımın kızı var Ela kardeşi Eylül çok tatlı kızlar

Benim annemde ultrason resmine bakıp bakıp seviyor bir gün babasına benziyo diyo bigun yok bu sen aynı diyo
Hahaha bizimkiler de aynı annemler daha çok değişir diyolar kayınvalidem de hem bana hem eşime benzetiyor bakıp bakıp seviyolar resmine onlar da

Durumunuz müsait ise lazım oluyor valla ,
Benimde mutfağa masa ve dolap almam lazım araba bozuldu anca ona yetiştik almadım
Valla Allah yardımcınız olsun. Hem bebek eksikleri hem de boyle beklenmeyen masraflar çıkınca zor oluyor bizim ev 2+1. Çamaşır kurutacak alan yok. Disarda toz oluyor evde de bos oda yok. Suan ortalikta sürekli bir çamaşırlık serili. Ev de dağınık duruyor. He kurutma makinasini banyoda koyacak yer de yok. Mutfaga bir yere sıkıştırabilirim belki. Bide bebis olcak cok sık makina calisir. Kış vakti de kurumasi uzun olur bi arastirayim marka model bakalim

Hahaha bizimkiler de aynı annemler daha çok değişir diyolar kayınvalidem de hem bana hem eşime benzetiyor bakıp bakıp seviyolar resmine onlar da
Benim annemler gördü sadece resmini ,
Annemin ilk torunu kendi kendine seviniyor konuşuyor böyle sanki çocuk yanındaymış gibi kadın başka bi boyuta gecti

Anladım canım bende en başlarda acaba başka bir şey daha koysak mı yanına diye düşündüm sonra vazgeçtim kısa ve öz olsun istedik Ela da karar kıldık :)) Bir daha kızım olursa Ela ya da Eylül koyarım diye düşünüyordum bende :)) erkek olursa da bakarız :))

Allah hepimizin yardımcısı olsun bacım ben çalışıyordum şuan raporluyum, bebişim gelmeden mutfağı wc yi vs tamir ettirmek istiyordum onları yaptırdım mutfak balkonu içeri aldık mutfağa masa koyalım rahat olsun diye dolabimda yetmiyor ama araba bozuldu oraya gitti para bidha borçla almak istemedim açıkçası bebek gelecek nolur nolmaz, ama çamaşır kurutma derdi şuan bende de var diğer balkon açık kışın kurumaz çamaşır

Benim annemler gördü sadece resmini ,
Annemin ilk torunu kendi kendine seviniyor konuşuyor böyle sanki çocuk yanındaymış gibi kadın başka bi boyuta gecti
Hahaha yaa ilkin heyecanı başka olur tabi annemin 2. kayınvalidemin 4. torunu ama ilk gibi heyecanlı onlar da annen çok tatlıymış yalnız bayıldım bende karnımdaki kızımla konuşup duruyorum bütün gün evin içinde eşime de diyorum biri görse deli der herhalde beni annenle iyi anlaşırmışız bende konuşup duruyorum ha bire

Ben hala kararsizim öykü eda dedim içime sinmedi miray ismini de seviyorum ama eşim istemiyor 2. Isim

Durum bende de aynı canım benim evde 2+1 balkon zaten küçük odanın birini çamaşırlık kaplıyor zaten sürekli dağınık dediğin gibi. Benimde hiç yerim yok kurutma makinesi falan alsam hiç yer yok mecbur böyle devam edicem.

Amin kuzum. Diyorum ya beklenmeyen masraflar kötü oluyor plan bozuyor resmen gecen eşimin telefon bozuldu durduk yere. Gittik mecbur telefon aldik. Icimiz acıdı ikimizin de. Kızımıza biseyler alırdık o paraya diye düşündük

Onlara gidince elini karnıma koyuyor anneanneye mi geldin edoş bi tekme salla bakım diyo
Bende konuşuyorum da o hayal dünyasında gibi tanımayan deli mi der

Ben hala kararsizim öykü eda dedim içime sinmedi miray ismini de seviyorum ama eşim istemiyor 2. Isim
Anladım canım artık siz bilirsiniz biz herkes 2 isim koyuyor dedik tek olsun istedik 2 isim zor olur diye öyle karar kıldık eşinle bir daha konuşursun bakalım çok istiyorsan 2 isim bakalım ikna olur belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…