2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sabah düşündüm ben de esime dedim . Mutfaga koyalim dedi de olur mu bilemedim. Sıkış tepiş olabilir. Zaten 1 dondurucu var ekstradan

Benim telefon da gidici ama direniyorum bacim
Bide arızayı yaptırdık başka bisey çıktı üstüne. 600 tl de ona istediler yaptirmadik

Onlara gidince elini karnıma koyuyor anneanneye mi geldin edoş bi tekme salla bakım diyo
Bende konuşuyorum da o hayal dünyasında gibi tanımayan deli mi der
Hahaha çok tatlıymış annen ya bayıldım Ne yapsın kadın ilk torun heyecanı ne güzel seviniyor olacak diye :)) Yakında inşallah sağlıkla alacak kucağına :)) Erkek kardeşim de Eloş deyip duruyor Seninki Edoş benimki Eloş

Anladım canım artık siz bilirsiniz biz herkes 2 isim koyuyor dedik tek olsun istedik 2 isim zor olur diye öyle karar kıldık eşinle bir daha konuşursun bakalım çok istiyorsan 2 isim bakalım ikna olur belki :)
Eşimin hevesini kırmak istemiyorum ama kararsizim yani bilmiyorum erkek olsa mahir olacaktı o itiraz etmedi hiç olsa etmezde biliyorum. Ama benim de ilk çocuğum bende bi isim koymak istiyorum

Benim erkek kardeşim hiç oralı değil valla ben diyorum bak takip et oynuyo diye zaten eşim eda dedi annem tutturdu edoş diye çocuğun adı edoş oldu

Sabah düşündüm ben de esime dedim . Mutfaga koyalim dedi de olur mu bilemedim. Sıkış tepiş olabilir. Zaten 1 dondurucu var ekstradan
Anladım canım artık sen bilirsin evinin durumunu benim zaten çocuk eşyaları kapladı her yeri daha bebek gelmeden ancak kıtı kıtına yetecek. Ne yapalım sağlık olsun öyle böyle kuruturum artık bir şekilde. Zaten dediğin gbi masraf hiç bitmiyor.

Biter mii aslaaaa. Ya hem ev dağılıyor. Hem kurumasi uzun sürüyor. Hem de tüy falan bırakmıyormuş kiyafetlerde. O sebeple istiyorum aslinda. Bakalim bi arastirayim

Eşimin hevesini kırmak istemiyorum ama kararsizim yani bilmiyorum erkek olsa mahir olacaktı o itiraz etmedi hiç olsa etmezde biliyorum. Ama benim de ilk çocuğum bende bi isim koymak istiyorum
Kuzum o zaman iyice konuş eşinle söyle bende bunu istiyorum diye. Bakalım ne diyecek. Olmadı tehdit et sıkma canımı doğururum de :)) en iyi yaptığımız şey tehdit etmek şu ara zaten herhalde

Kuzum o zaman iyice konuş eşinle söyle bende bunu istiyorum diye. Bakalım ne diyecek. Olmadı tehdit et sıkma canımı doğururum de :)) en iyi yaptığımız şey tehdit etmek şu ara zaten herhalde
Eşimi ikna edeyim de yanina koyacağım ismi de bilemiyorum ki degisik bi kafa yasiyorum

Benim erkek kardeşim hiç oralı değil valla ben diyorum bak takip et oynuyo diye zaten eşim eda dedi annem tutturdu edoş diye çocuğun adı edoş oldu
Benim bir abim bir de erkek kardeşim var ikisi de çok hevesliler karnımı seviyorlar Eloş kız napıyosun falan diye konuşuyorlar sürekli akılları kızımda valla :)) Edoş çok tatlı ama ya :))

Bi bakayim hemen bağlantısı icin camasir makinasindaki gibi bi su bağlantısı vs istiyor mu kurutma makinalari. Mutfaga kurdurabilir miyim ki
Yok canım sadece fişini takiyorsun. Çamaşır makinesindeki deterjan bölmesi gibi bir yer var orası kapalı su deposu yani kuruyan camasirdan çıkan su orda toplanıyor. Benim alerjik astımım var, bir balkonumuz vardı oradan hırsız girince kapattirdik eşim kendine atölye yapti. Evin içinde kuruyan çamaşır bana çok dokuniyor ve zamanla rutubete sebep oluyor zaten. Kurutma makinesi alırken çok araştırma yapmıştık sonra buna karar verdik, gerçekten filtredeki o camasirlardan çıkan tozu birgün çekip atarım buraya. Eşim bile şimdiye kadar eve aldığımız en faydalı eşya diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…