İşte yorulma diye söylüyorum canım Allah korusun ters bi şey olsa nolacak, kendini yormayacak kadar dinlene dinlene az az yardım alarak yap beşiği kurmayı falan olduğu kadar sağlıktan ötesi yok
Ayy yok ya bnm doktor da günde 2 3 tane parol içebilirsin diyo da ben içmiyorum valla
Faranjit baş ağrısı çekiyorum çok mecbur olursam belki 1 parol o kadar hamileligimde toplam 4 parol ictim 2 si mayısda ikisi bu ay
Kuzum senin ve bebeğinin sağlığı için hangisi iyi olacaksa onu tercih et. Doktorun seni anlayacaktır merak etme. Madem böyle bir durum var stres çok riske atma derim.
Canım günümüz aynıydı sanırım dün ben gittim dönmüştü yerleşmiş yani kasıkları sanciyodu hissettim tekmeleri kaburgalarimda filan hissediyorum hıçkırık ritminide kasıklarımda
Bende öyle yanlarımda hissediyorum kuzum erken de dönebiliyormuş yani 30-33 arası falan dönenleri duydum doğum yaklaşınca da. Bazen de dönmeyebiliyormuş. Anlayanlar varmış ama ben anlayamadım inan ki. Nedense bir dönmüş gibi hissediyorum bir de dönmemiş gibi. Perşembe göreceğim nasipse. Benimki 33de dönmemişti 36+0 da gidicem bakalım ne dicek.
Bende öyle yanlarımda hissediyorum kuzum erken de dönebiliyormuş yani 30-33 arası falan dönenleri duydum doğum yaklaşınca da. Bazen de dönmeyebiliyormuş. Anlayanlar varmış ama ben anlayamadım inan ki. Nedense bir dönmüş gibi hissediyorum bir de dönmemiş gibi. Perşembe göreceğim nasipse. Benimki 33de dönmemişti 36+0 da gidicem bakalım ne dicek.
Ya betuuul, birşeyi kırk kere söylersen olurmuş kız birden suyum gelsin hastaneye gidelim pırt diye dogurayim ekşın olsun diyordun hep
Bence bebiş geliyor, korkma Allah'ın izniyle senin kızçen senin gibi güçlüdür
Ya betuuul, birşeyi kırk kere söylersen olurmuş kız birden suyum gelsin hastaneye gidelim pırt diye dogurayim ekşın olsun diyordun hep
Bence bebiş geliyor, korkma Allah'ın izniyle senin kızçen senin gibi güçlüdür
Ben geçen gün Dr a sordum kızımda kasılma hiç hissetmemiştim çünkü karnım bazen taş gibi oluyor o kasılma mı oluyor dedin onunla birlikte adet sancısı gibi ağrın olmalı dedi
Yapma be ya bunlar bende var benim ikinci hamileligim ama kızım da 37 haftalıkken suyum gelmişti o yüzden ne böyle sertlik ne karnımın taş gibi olması nede adet ağrılarım olmamıştı şuan gerçekten tırstım daha oğlum çok küçük 34+5 daha beklememiz lazım 38 e kadar
Canım ritmik olarak damar atiyomus gibi oluyo bende hareket olmuyo o anlarda belki 20 kez atiyo dışardanda belli oluyo zaten ama hissetmeye de bilirsin