2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ya ben de ütülemedim. bir gecelik var başka da almayacağım. kirlenirse de öyle kalsın napiyim. çıkarken de hamile elbiselerden birini giyerim. dün yıkadım kıyafetleri ama ütülemedim.bence bu hafta tamamla. ben hedef koydum bu haftasonu ccumartesiye kadar bitecek. bence bir hedef koy sen de :)))

Yaaaa kurban olurum
O anı kaçırmak istemiyorum işte

Baska bebis dusunuyyorsan normali dene derim

Kızlar özellikle planlı sezeryan olacaklar bence belden aşağı uyuşturulun çünkü zaten sezeryane hazırlıklı gideceksiniz her açıdan . Hemen bebeğinizi görürsünüz ilk çıkardıklarında ve giydirip yanınıza getirirler gatta ten tene temas bile yapabilirsiniz

benim 4.bebeğim bu ilk dogumum normal diğer ikisi sezeryan Dr normal olabilir diyince acaba denesem mi dedim ama sezeryan olcaksam genel anestezi kesin epidural filan bana çok korkunç geliyor

Hissedilmiyordur bence yoksa insanlar tercih etmez ki .

Yok canım ya zannetmiyorum çok hissedeceğini Bozma motivasyonunu bende bilmiyorum ama araştır bir bakalım nasıl oluyormuş ne hissediliyormuş falan. Moral bozmak yok sen bebişini duymak istiyorsun ben seni anlıyorum.

Belden uyusturulunca sonrasında baş ağrısı filan oluyomuş diye duydum dogrumu

benim 4.bebeğim bu ilk dogumum normal diğer ikisi sezeryan Dr normal olabilir diyince acaba denesem mi dedim ama sezeryan olcaksam genel anestezi kesin epidural filan bana çok korkunç geliyor
Canım tehliken yoksa doktorun da doğurabilirsin diyorsa bence normali deneyebilirsin neden olmasın. Bende sezeryandım ilk doğumda şimdi inşallah normali denicem Allah izin verirse olur

Napsinlar bizim canimiz yandikca onlarin da ici gidiyo bisi de yapamıyorlar manevi olarak bile yanimzida olmalari yeter

Canım o tamamen anesteziyi uygulayanla alakalı bir durummuş. Tecrübeliyse hiç öyle bir şey yaşamıyormuşsun. Benim etrafımda epidural olup da mis gibi hiçbir ağrı sızı çekmeden bebeğiyle ilgilenen çok. Bende sanırım normal olursa epidurali tercih edicem.

Hissedilmiyordur bence yoksa insanlar tercih etmez ki .

Yok canım ya zannetmiyorum çok hissedeceğini Bozma motivasyonunu bende bilmiyorum ama araştır bir bakalım nasıl oluyormuş ne hissediliyormuş falan. Moral bozmak yok sen bebişini duymak istiyorsun ben seni anlıyorum.
Yani sadece bebeği çıkarırken bi çekiştirme oluyormuş biraz baskı onun dışında hissedilmio diyorlar. Neyse bozmucam motivasyonumu spinal istiyorum inşallah da olur. Ya belki normal olcak onu da bilmiyorum ki.. belirsizlikten o kadar nefret ederim ki ama yaşıyoruz maalesef

Valla artık benim de gaza gelmem lazım canım son kargom gelicek bugün inşallah sonra deterjanını alıp yıkamayı bitiricem yaptırdığım puset örtüsü ve minderi güya yokmuşum geri gitmiş onu da gidip almam lazım yıkamadan önce kendime de hep gidip çarşıya alırım diye internetten almadım ama bu virüs korkusuyla gidemiycem galiba trendyol indirimleri var 9-11 kasım arası çanta pijama şampuan bez hepsini halledicem inşallah 10 güne bebiş gelmezse tamamım

Şimdi baktım ilk bebiş gelmiş galiba inşallah anne de bebiş de iyidir uzun ömürlü hayırlı evlat olsun prenses hepimiz sağlıkla kavuşalım vakitlice sırayla iki kızım da geç oldu 40 veya 41.haftada bakalım oğluş ne zaman gelir

Ben 3.anladım canım pardon Allah bağışlasın çocuklarını hayırlısıyla 4.yüde al kucağına inşallah, sezaryenden sonra normal doğum daha riskli gibi sanki bilmiyorum ki birde heyecanlıyım falan diyorsun bebeğin kilosu falan nasıl peki ufak tefek bi bebekse yine düşün araştır normali derim doktor da olur dediyse, ama normal ya da iri bebekse bence hiç risk alma yine sezaryen olsun kararın en hayırlısı neyse o olur inşallah. Belki tecrübe etmiş hanımlar varsa onlar daha doğru yönlendirme yapar.

Benim de doktorum anestezi uzmanımız çok iyi baş ağrısı asla olmuyor ben hiç denk gelmedim dedi.

canım benim başım falan ağrımadı o anesteziyi yapan kişiyle ilgili iyi bir anestezistse ağrımaz kolay kolay ve tabi bünye meselesi. Malesef kardeşim yaşadı şiddetli baş ağrısı inşallallah sizler yaşamazsınız bende her ağrı vardı zaten çataldan sezeryane gittiğim için vücudum yorgun bitkindi birde sezeryan olunca ağrılarım uzun sürdü inşallah sizlerde böyle şeyler olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…