2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İyi akşamlar çantama mama koymayacaktim ama son dakika eşimi koştur mama al demiyeyim diye küçük bir paket almaya karar verdim hipp aldım hiçte bilgim yoktu fikri olan var mı markayla ilgili iyi mi yaptım acaba
Ben sma alcam her ihtimale karşı dursun diye bı fikrim yok açıkçası o mama hakkında

Arkadaşlar eğer korona olursak ve doğum baslarsa ben sezeryan olcam ve özel hastaneye gidiyorum beni doğuma alırlar mı acaba yaa eşimin ofiste biri pozitif cıkmıs korktum suan

İnşallah canım tek temennimiz o yönde şimdi çevreden konuşan çok olacak aldirmamalıyız diyorum ya ben tedirginim sadece kan uyuşmazlığımız var onda ense bile zor geciyomus değişik bı sarılık oluyomus inşallah gerek kalmaz bişey

Arkadaşlar eğer korona olursak ve doğum baslarsa ben sezeryan olcam ve özel hastaneye gidiyorum beni doğuma alırlar mı acaba yaa eşimin ofiste biri pozitif cıkmıs korktum suan
Canım ben medicale gidiyorum bu gitmemde soracağım hic bı sekilde hastanede tutmuyolar devlet yada üni Hastanesi'ne yonlendiriliyomus yada sezeryan acil değilse erteliyolar diye biliyorum ama anlık bı durumda nasıl olur muamma cidden

Ben de anneme böyle söyledim saçmalama dedi ben çeşmeden direkt değil de birkaç ay hiç değilse kettleda kaynatıp soğutup yıkamayı planlıyorum

Benim oldugum sehirde aslinda musluktan tatli su akiyor ama yinede kaynatip yikarim belki bilemedim

Kaynatilip ilitilmis ssu ile yikayacagim ben. Oyle öneriliyor

O dönem konuyla ilgili hiç bilgim yoktu benim kendi doktorum hastanede muayneye gelince kendisi direk öyle söyledi bende uyguladım zaten 3 litre su falan yetiyor bebeği yıkamaya. Komple suya daldırmayacaksanız tabii. Kaynatıp yıkamak da aynı mantık sanırım maksat salgın oluşturacak mikrop bakteri kalmasın

Benim gibi her akşam mide yanması yaşayan gece uyuyamayan var mı?
Şurup bile içiyorum geçmiyor
Canım benim de çok kötü oluyordu ne yaparsam yapayım geçmemeye başlamıştı hatta mide bulantısı bile yapıyordu. Doktorum nexium mide koruyucu verdi gece yatarken içiyorm btn gün aşırı mide yakan bir şey yemezsem olmuyor. Doktoruna bir sor istersen.

Benimde 9 kasımda muaynem var ama eşimde pozitif cıkarsa muayneye bile gidemicem

Kız herşeyi herkesi boşver bebeği kucağına alınca bebeğin için herşeyin en iyisini sen bilip yapcan zaten. Arada verirsin suyun bi zararı olmaz ama anne olarak sen herkesten daha iyi bakarsın zaten
cok tecrubesizim iyi bakamazsam diye korkuyorum. Ya emziremezsem ya yikamayi beceremezsem ya dusurursem kafamda deli sorular

cok tecrubesizim iyi bakamazsam diye korkuyorum. Ya emziremezsem ya yikamayi beceremezsem ya dusurursem kafamda deli sorular
Her şeyi becerirsin kuzu çoğumuz öyleyiz biraz zorluk çekeriz sonra her şey otomatikleşio zaten benim ablam gibi beceriksiz biri bile baktıysa ben bizden ümitliyim ahahha

Benim gibi her akşam mide yanması yaşayan gece uyuyamayan var mı?
Şurup bile içiyorum geçmiyor
benim mide yanmasi degil ama mide agrisi var midemi deliyorlar sanki. Zaten eskidende midem agrirdi bi ilac kullanmistim 7 gunluk tedavi paketi cok nadir agriyordu ama hamilelikle birlikte mide agrilarim geri geldi

Olur o kadar endişelerin normal. İlk zamanlar biraz zor geliyo lohusa olduğun için ama alışıyosun sonra. Ben ilk doğumumda bebek sürekli ağlıyo uyuyamıyorum diye bende ağlıyodum bir hafta sonra bebek gece uyanmadı diye uykumdan kalkıp nefes kontrolü yaparken buldum kendimi

Her şeyi becerirsin kuzu çoğumuz öyleyiz biraz zorluk çekeriz sonra her şey otomatikleşio zaten benim ablam gibi beceriksiz biri bile baktıysa ben bizden ümitliyim ahahha
bende cok sakarimdir kendimi kapilara falan vururum hep esimde kizar yurudugun yere bakmiyo musun niye acele ediyosun diye

bende cok sakarimdir kendimi kapilara falan vururum hep esimde kizar yurudugun yere bakmiyo musun niye acele ediyosun diye
O sakarlık biraz bende de var hamilelikte başladı umarım doğurunca geçer hep dikkat etcez kuzum araba kullanırken nasıl tüm duyularımız reflekslerimiz çalışıyorsa bebişte de öyle olcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…