ah canım ya valla keşke çağırmasaydım kendim yapsaydım pişman oldum gerçekten
şimdi kadının haline çok aşırı üzüldüm küçük çocukları varmış falan kendime ayrı mutfağın haline ayrı üzüldüm kalmış doğumuma kaç hafta tezgah yaptırtmam lazım komple..
yine de Allah'a şükür verilmiş sadakam varmış kadının canına da bişi olabilirdi
ah canım ya valla keşke çağırmasaydım kendim yapsaydım pişman oldum gerçekten
şimdi kadının haline çok aşırı üzüldüm küçük çocukları varmış falan kendime ayrı mutfağın haline ayrı üzüldüm kalmış doğumuma kaç hafta tezgah yaptırtmam lazım komple..
yine de Allah'a şükür verilmiş sadakam varmış kadının canına da bişi olabilirdi
Tahmin ediyorum canım ama olacağı varmış. Olmuşla ölmüşe çare yok. İnşallah kırıktan başka bir şeyi yoktur o bayanın da ama her şerde bir hayır vardır öyle düşün kendini rahatlat azcık.
Bugün temizlikçi ablalar geldi oh ne güzel ilerliyordu kadın tezgaha çıkmış mutfakta dolapları silmek için tezgah kırıldı kadın yere düştü o sesi size tarif bile edemem
Kadının ayağı kırıldı muhtemelen o kadar korktum ki ağlama krizine girdim Allahtan ssk'lı evlere temizliğe gelenlerdendi daha kötü bir şey de olabilirdi başını çarpabilirdi ambulans çağırdım götürdüler hastaneye o kadar korktum ki sancım var o dakikadan beri
Talihsizlik olmuş ama olacağa çare bulunmaz demişler canım kendini yıpratma , Allah şifasını versin inşallah kötü bi şey çıkmaz sende üzülme nerden bileceksin böyle olacağını, Allah korusun bebekle sana hiç iyi değil üzüntü, dua edelim inşallah.
Tahmin ediyorum canım ama olacağı varmış. Olmuşla ölmüşe çare yok. İnşallah kırıktan başka bir şeyi yoktur o bayanın da ama her şerde bir hayır vardır öyle düşün kendini rahatlat azcık.
Bugün temizlikçi ablalar geldi oh ne güzel ilerliyordu kadın tezgaha çıkmış mutfakta dolapları silmek için tezgah kırıldı kadın yere düştü o sesi size tarif bile edemem
Kadının ayağı kırıldı muhtemelen o kadar korktum ki ağlama krizine girdim Allahtan ssk'lı evlere temizliğe gelenlerdendi daha kötü bir şey de olabilirdi başını çarpabilirdi ambulans çağırdım götürdüler hastaneye o kadar korktum ki sancım var o dakikadan beri
Kuzum inşallah covid değildir zor ve stresli bir durum farkındayım ama bebeğin için sakin olman gerekiyor strese girer o da yoksa. Lütfen sakinleşmeye çalış inşallah değilsindir dualarım seninle.
Dün tam ben de ultrason için yattım kasılmam oldu karnım her zamanki gibi yamuldu filan
Doktor da şahit oldu. Ama nst'de denk gelmedi hiç belki o kasılmalarla beraber sancı çıkıyordur.
Aman beklesin minikler zamanlarını aceleye gerek yok
Çok geçmiş olsun inşallah covid değildir stres yapma öyle bile olsa ne güzel doktorun ilgili bütün olasılığı düşünmüş umarım hafif şekilde atlatılır biter
Kızlar hazır pc başındayken listeye kendini ekletmek isteyen var mı :) Bu arada maşallah 26 Kasım'da nüfus patlaması olcak gibi maşallah bütün bebişkolaraaa :)
Çok geçmiş olsunn canımm dur sakinleşmeye çalış bebeğin için İnşallah ciddi bir şeyi yoktur kadının. İş kazası senin elinden gelen bir şey yok olacağı varmış. Bebeğini düşün sakinleş stresten uzak durmamız gerekiyor lütfen sakin ol. Çok geçmiş olsun sancın çok mu
nst sonuclar cikmadan once yapilmisti stresten degil yani ama gunde 7-8 kereye kadar o degerlerde olmasi normalmis. Tabi gunde kac kere o degerin oldugunu bilemiyoruz 20 dk da 1 kez cikmis 70