2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
dur sakin ol canım olacagı varmıs allah yardımcısı olsun o bayanında inşallah tez zamanda iyileşir sende sakinleş bebeği telaslandırma canım
Ya 4 tane küçük evladı varmış gelecek iyi bir haber bekliyorum inşallah ciddi bir şey çıkmaz

Canım geçmiş olsun ya harap etme kendini, sakinleştirmeye çalış. İş kazaları her zaman olabiliyor. Kötü bir durum ama sakin kalmaya çalış.
ah canım ya valla keşke çağırmasaydım kendim yapsaydım pişman oldum gerçekten
şimdi kadının haline çok aşırı üzüldüm küçük çocukları varmış falan kendime ayrı mutfağın haline ayrı üzüldüm kalmış doğumuma kaç hafta tezgah yaptırtmam lazım komple..
yine de Allah'a şükür verilmiş sadakam varmış kadının canına da bişi olabilirdi

Tahmin ediyorum canım ama olacağı varmış. Olmuşla ölmüşe çare yok. İnşallah kırıktan başka bir şeyi yoktur o bayanın da ama her şerde bir hayır vardır öyle düşün kendini rahatlat azcık.

Talihsizlik olmuş ama olacağa çare bulunmaz demişler canım kendini yıpratma , Allah şifasını versin inşallah kötü bi şey çıkmaz sende üzülme nerden bileceksin böyle olacağını, Allah korusun bebekle sana hiç iyi değil üzüntü, dua edelim inşallah.

Öyle canım kendimi rahatmaya çalışıyorum eşimi aradım geliyor gelsin biraz daha güvende hissedeceğim inşallah

Nolur sakin ol. Sancilar duzenli ise gitmen lazim. Her sancida saate bakmalisin hay allahm nasl kirildi o tezgah tobe yarabbim ya

Kuzum inşallah covid değildir zor ve stresli bir durum farkındayım ama bebeğin için sakin olman gerekiyor strese girer o da yoksa. Lütfen sakinleşmeye çalış inşallah değilsindir dualarım seninle.
Aksam cikar sonuc canim biraz daha sakinlestim umarim negatiftir daha 2-3 ay once gecirmistik esimle bu 2.
Hafif hafif kasilmalarim sancilarim oluyor canim kasiklarimda hafif agrilar oluyor arada umarim zamanini bekler. 2020de dogmasini hic istemiyorum
Çok geçmiş olsun inşallah covid değildir stres yapma öyle bile olsa ne güzel doktorun ilgili bütün olasılığı düşünmüş umarım hafif şekilde atlatılır biter
Umarim canim sagol

ayy canim cok gecmis olsun umarim kirik yoktur ama varsa da olacagi varmis kendini harap etme

Kızlar hazır pc başındayken listeye kendini ekletmek isteyen var mı :) Bu arada maşallah 26 Kasım'da nüfus patlaması olcak gibi maşallah bütün bebişkolaraaa :)
Benim de şu an her şey normal göründüğü için doğum tarihim belli değil. Beni de ekleyebilirsin canım

Çok geçmiş olsunn canımm dur sakinleşmeye çalış bebeğin için İnşallah ciddi bir şeyi yoktur kadının. İş kazası senin elinden gelen bir şey yok olacağı varmış. Bebeğini düşün sakinleş stresten uzak durmamız gerekiyor lütfen sakin ol. Çok geçmiş olsun sancın çok mu

Strese girme canım bak bebekte etkileniyo yüksek çıkmış nst kilosu iyi boyu maşallah
nst sonuclar cikmadan once yapilmisti stresten degil yani ama gunde 7-8 kereye kadar o degerlerde olmasi normalmis. Tabi gunde kac kere o degerin oldugunu bilemiyoruz 20 dk da 1 kez cikmis 70

ARALIK ANNELERİ

Gün Sayan Annelerimiz

Sezenrifat 17 Kasım
cyd86 20 Kasım
B Berna9035 23 Kasım
E elf21 23 Kasım
B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
B Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık
A acemianne92 sürpriz
Forever07 sürpriz
K Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
esinsema sürpriz
P Pinokyo1905 sürpriz
F Ftm009 sürpriz
S sinemvodka sürpriz
Kuzeylitekeli sürpriz
franses92 sürpriz
Seuta sürpriz
tugcekb sürpriz
C _cedric_ sürpriz
Sevgiliplath sürpriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…