2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah negatiftir canım dualarım seninle

nst sonuclar cikmadan once yapilmisti stresten degil yani ama gunde 7-8 kereye kadar o degerlerde olmasi normalmis. Tabi gunde kac kere o degerin oldugunu bilemiyoruz 20 dk da 1 kez cikmis 70
Bir kez çıktıysa sorun yoktur canım magnezyum iyi gelir kasilmalara tabi toparlaniyo filan ya denk gelirse sancı kabul ediliyo işte sen yine de dikkat et kendine

Şu an biraz daha sakinleşti o ara doğurcam sandım gögsümden belime kasıklarıma ağrı saplandı resmen

Şu an biraz daha sakinleşti o ara doğurcam sandım gögsümden belime kasıklarıma ağrı saplandı resmen
Aman canım Allah korusun dikkat et kuzum. Son zamanlarımız valla en ufak stres yaramaz artık bizlere. Sakinleş bebeğini düşünüp. İnşallah kadından da güzel haberler alırız sıkma kendini.

Kızlar gebelik şekerim var bu sabah uyandıgımda çok hasta gibiydim ellerim titriyordu midem bulanyordu cok kan şekerimi ölçtüm açken 60 cıktı bu cok düsük dimi nedeni budur heralde
Kasim yada ekim annelrinde okumuştum gebelik sekeri son ayda bitiyormuş normal seyrine dönüyormuş bi doktoruna danis istersen emin olamadim ama oyle bi durum vardi

Çok geçmiş olsun canım ama stres yapma, bağışıklığın düşer, ddimer gösteren değerlerden sadece biri, illaki olacak diye birşey yok.

Çok geçmiş olsun canım ama stres yapma, bağışıklığın düşer, ddimer gösteren değerlerden sadece biri, illaki olacak diye birşey yok.
oyle canim da her turlu oksapar kullanmam gerekiyor ona uzuldum

Kasim yada ekim annelrinde okumuştum gebelik sekeri son ayda bitiyormuş normal seyrine dönüyormuş bi doktoruna danis istersen emin olamadim ama oyle bi durum vardi
Benim doktorum bana inatla şekerini ölçme diyor sadece yediklerine biraz dikkat et diyor ölçülcek bişey yok diyor ama eski doktorum sınırda deyip diyet vermişti

Aman canım Allah korusun dikkat et kuzum. Son zamanlarımız valla en ufak stres yaramaz artık bizlere. Sakinleş bebeğini düşünüp. İnşallah kadından da güzel haberler alırız sıkma kendini.
Ayak bileği kırılmış alçıya alcaklarmış buna da şükür demekten başka bir şey gelmiyor elimden

Bizimde kontrol vardi kizlar 2700 olmusuz. 10 gunde 400 gram almis kilo alsin isteyenler mutlaka kasar muz soda 3 lusunu denesin cok faydasi oluyor. Kan problemim oldugu icib pazartesi gidip kan alacagim onun disinda acilma sanci vs yok artik bakalim ne gelmek isterse kucuk hanim o zaman gelecek

Maşallah yavruya bende kefir içiyorum bebeğim ve kendim için muz tercih etmiyorum kabız olmayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…