Eşim hastanede cnm. Geçen gün baktım çok halsiz ayakta duramıyor. Ambulans cagirdim. Ama su an daha iyi. Serum falan yiyip kendine geliyor :) yoksa evde kendi kendine iyilesemeyecek
Eşim hastanede cnm. Geçen gün baktım çok halsiz ayakta duramıyor. Ambulans cagirdim. Ama su an daha iyi. Serum falan yiyip kendine geliyor :) yoksa evde kendi kendine iyilesemeyecek
oldu canim gecen gun annemlerde teyzem kuzenlerim falan hep beraber yemek yemistik esim calisiyor o ise gitti insallah covid degildir vicdanim hic rahat etmez yoksa
Geçmiş olsun canım mecbur iç içe olunuyo geçirmeyen kalmayacak diyolar griple de karisacakmis çok sıkıntılı bı durumdur inşallah cikmaz Allah yardımcınız olsun dikkat et kendine iyi haberlerini bekliyoruz
Bizde 3 günlük olduk ama aynı durumdayız, sürekli uyuyor memeyi zor tutturuyorum 2 çekiyor sonra uyumaya devam ediyor. Emzirirken baya uğraştırıyor cimcime
Bebek uyuyunca sende uyu dinlen canım işte vücut kendini toparlasın, göbek düştü mü ağrıların ne durumda, sütün yetiyor mu pompaya ihtiyaç duydun mu, özel bi şey içiyor musunuz süt yapsın diye fırsatınız oldukça anlatın işte doğum yapanlar meraktayız biz tecrübesizler olarak.
bebeğin sadece 1 saat uyumasına mğsade ediyorum saat başı uyandırıyorum canım benim kızım işin, tedavisi gördü sarılıktan dolayı nerdeyse 6 gün hastanede yattık toplamda e haliyle bakamadım kebdşme dikişlerim enfeksiyon kaptı hergğn pansuman yapılıyo şimdilik düzelmeye basladı süt yapsın diye pek bile içemiyorum tekim çünki çocukla evle anca ilgileniyorum pompayada ihtiyaç duydum bikaç gğn önce aldım yeterince emmiyo bende sağıp veriyorum kuzuma 2.bebeğim,ama unutmuşum zorluğu gece gündüz kavramı yok bizde
Benim bebegim de genel olarak çok hareketli değil zaten iki gundur biraz azdı hareketleri. Bugün biraz daha arttı mesela günden güne farklı olabilir dedi doktorum.
Stres yaptıkça da daha az oynuyor bebek. Kontrolün iyi geçer inşaallah.
Yapıştırma nasıl oluyor bilmiyorum ama estetik dikiş denenden yaptılar galiba şeffaf bandajla kapalı şuan. Benim de çok ani oldu sezaryene alınmam, öncesinde hiç sorup öğrenme fırsatım olmadı. Pazartesi günü kontrolüm var orda kontrol edecek doktor dikişlerimi. Bana bandaj su geçirmez değiştirmene gerek yok bu şekilde duş alabilirsin dediler. Bende acıyor zaten diye cesaret edemiyorum dokunup bakmaya
ben o bandaja para verip aldım eczaneden öylece dikip yollamışlar odaya yıkanabilirsin dediler 3.gün yıkandım ama dikişte şişmeler kötü , kokulu sıvı bazı yerlerinde açılma oldu keske yıkanmasaydım o bandajı aldım geçen öyle yıkandım
Maşallah canım oğluna
Peki 70 sancı normal mi acaba sadece magnezyum mu verdi bişey demedi mi?
Ben de bilmiyorum gerçi kaça kadar normal kaçtan sonrası fazla
Maşallah canım oğluna
Peki 70 sancı normal mi acaba sadece magnezyum mu verdi bişey demedi mi?
Ben de bilmiyorum gerçi kaça kadar normal kaçtan sonrası fazla
oldu canim gecen gun annemlerde teyzem kuzenlerim falan hep beraber yemek yemistik esim calisiyor o ise gitti insallah covid degildir vicdanim hic rahat etmez yoksa
bebeğin sadece 1 saat uyumasına mğsade ediyorum saat başı uyandırıyorum canım benim kızım işin, tedavisi gördü sarılıktan dolayı nerdeyse 6 gün hastanede yattık toplamda e haliyle bakamadım kebdşme dikişlerim enfeksiyon kaptı hergğn pansuman yapılıyo şimdilik düzelmeye basladı süt yapsın diye pek bile içemiyorum tekim çünki çocukla evle anca ilgileniyorum pompayada ihtiyaç duydum bikaç gğn önce aldım yeterince emmiyo bende sağıp veriyorum kuzuma 2.bebeğim,ama unutmuşum zorluğu gece gündüz kavramı yok bizde
Oy kıyamam ben o meleğe kokla bizim için de , sağlıklı olun inşallah canım Allah güç kuvvet kolaylık versin sana da yardımcın olsun tek başına çok zor tabi ama evi işi bi süreliğine ertele mecburiler hariç önemli olan ikinizin sağlığı dikişlerin düzelsin bebek bi sarılık riskini falan atlatsın tam, biraz ele gelsin sonra yaparsın iş beklesin.