Oh ya çok şükür aman dikkat et ne olur d vitamini al bol soğanlı sarı saklı salatalar yeSonucum cikmis kizlar negatif cok sukur
Kızlar hazır pc başındayken listeye kendini ekletmek isteyen var mı :) Bu arada maşallah 26 Kasım'da nüfus patlaması olcak gibimaşallah bütün bebişkolaraaa :)
Amin canım inşaallah, sağolasınMaşallah canım hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah bebişin iyi olduğuna çok sevindimaz kalmış hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah
Geçmiş olsun, talihsizlik olmuş ama bu senin suçun değil elbette olacağı varmış. Kaza geçiren bayan için de üzüldüm, Rabbim beterinden korusun. İş kazası işte, inşaallah ciddi birşey yoktur ve çabucak iyileşir. Sen kendini sakinleştirmeye calis.Bugün temizlikçi ablalar geldi oh ne güzel ilerliyordu kadın tezgaha çıkmış mutfakta dolapları silmek için tezgah kırıldı kadın yere düştü o sesi size tarif bile edemem
Kadının ayağı kırıldı muhtemelen o kadar korktum ki ağlama krizine girdim Allahtan ssk'lı evlere temizliğe gelenlerdendi daha kötü bir şey de olabilirdi başını çarpabilirdi ambulans çağırdım götürdüler hastaneye o kadar korktum ki sancım var o dakikadan beri
Ben koydum... El yüz yıkayınca kurulamak için kullanacağım.KızlAr hastane çantasına havlu koydunuzmu ? Neden havlu koyuyorlar
İnşallah değildir canımKizlar bugun doktoruma gittim hastayim diye kan tahlili istedi d-dimer diye bi deger yuksek cikmis covidden olabilir dedi oksapar igne verdi. Suruntu testi yaptir mutlaka covid cikarsa oksapari hergun vuracaksin cikmazsa 2-3 gunde bir dedi yaptirdim suruntu testini de. Stresten mideme vurdu agri sabah 9dan bu saate kadar hastanelerdeydim cok moralim bozuldu umarim covid degildir
4aralıkk kız :))) eklermisinARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
@Sezenrifat 17 Kasım
cyd86 20 Kasım4 ARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
@Sezenrifat 17 Kasım
cyd86 20 Kasım
@anreb3232 23 Kasım
E elf21 23 Kasım
B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
B Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık
A acemianne92 sürpriz
Forever07 sürpriz
K Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
esinsema sürpriz
P Pinokyo1905 sürpriz
F Ftm009 sürpriz
S sinemvodka sürpriz
Kuzeylitekeli sürpriz
franses92 sürpriz
Seuta sürpriz
tugcekb sürpriz
C _cedric_ sürpriz
Sevgiliplath sürpriz
@anreb3232 23 Kasım
E elf21 23 Kasım
B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
B Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık
A acemianne92 sürpriz
Forever07 sürpriz
K Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
esinsema sürpriz
P Pinokyo1905 sürpriz
F Ftm009 sürpriz
S sinemvodka sürpriz
Kuzeylitekeli sürpriz
franses92 sürpriz
Seuta sürpriz
tugcekb sürpriz
C _cedric_ sürpriz
Sevgiliplath sürpriz
Maşallah bebeğine canımBu arada bebek 2300 gr 45 cm cikti iyiymis. Nst 70lere kadar dayandi magnezyum yazdi doktor
Çok çok geçmiş olsun canım Allah korumuş yine de sen hamilesin ya o an orada olsaydın sana bir şey olsaydı tabi ki kimseye bir şey olmasaydı ama bebeği düşün ve sakinleş birazBugün temizlikçi ablalar geldi oh ne güzel ilerliyordu kadın tezgaha çıkmış mutfakta dolapları silmek için tezgah kırıldı kadın yere düştü o sesi size tarif bile edemem
Kadının ayağı kırıldı muhtemelen o kadar korktum ki ağlama krizine girdim Allahtan ssk'lı evlere temizliğe gelenlerdendi daha kötü bir şey de olabilirdi başını çarpabilirdi ambulans çağırdım götürdüler hastaneye o kadar korktum ki sancım var o dakikadan beri
Canım normal doğum olduğu için bilmiyorum ne zaman gelir paşamARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
@Sezenrifat 17 Kasım
cyd86 20 Kasım
@anreb3232 23 Kasım
E elf21 23 Kasım
B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
B Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık
A acemianne92 sürpriz
Forever07 sürpriz
K Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
esinsema sürpriz
P Pinokyo1905 sürpriz
F Ftm009 sürpriz
S sinemvodka sürpriz
Kuzeylitekeli sürpriz
franses92 sürpriz
Seuta sürpriz
tugcekb sürpriz
C _cedric_ sürpriz
Sevgiliplath sürpriz
Benim de sürpriz ekler misin cnmARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
@Sezenrifat 17 Kasım
cyd86 20 Kasım
A anreb3232 23 Kasım
E elf21 E elf21 23 Kasım
B btl2 B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
B Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık
A acemianne92 A acemianne92 sürpriz
Forever07 sürpriz
K Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
esinsema sürpriz
P Pinokyo1905 P Pinokyo1905 sürpriz
F Ftm009 F Ftm009 sürpriz
S sinemvodka sürpriz
Kuzeylitekeli sürpriz
franses92 sürpriz
Seuta sürpriz
tugcekb sürpriz
C _cedric_ sürpriz
İns cnmFazla bilgim yok ama enfeksiyon olunca spermlerin tutunması çok güç oluyo insallah tutar
Canım bununla geçmiş olsun allah beterinden korusun ama sende stres yapmamaya çalış kasılmaların warsa doktora söyle mutlaka Bi ntsye falan bağlarlar bebeğini düşün olmuş artık yapcak bişi yok bilerek yapmadın sonuçta yıpratma kendiniSancılar kaç dk düşerse gitmem lazım
Ay çok geçmiş olsun yaa allah korumuşBugün temizlikçi ablalar geldi oh ne güzel ilerliyordu kadın tezgaha çıkmış mutfakta dolapları silmek için tezgah kırıldı kadın yere düştü o sesi size tarif bile edemem
sürpriz benim de canım. 4 aralık normalde ama gun vermedi doktor.Kızlar hazır pc başındayken listeye kendini ekletmek isteyen var mı :) Bu arada maşallah 26 Kasım'da nüfus patlaması olcak gibimaşallah bütün bebişkolaraaa :)
Hadi gözün aydın canımSonucum cikmis kizlar negatif cok sukur
Ben de sürpriz demiştimKızlar hazır pc başındayken listeye kendini ekletmek isteyen var mı :) Bu arada maşallah 26 Kasım'da nüfus patlaması olcak gibimaşallah bütün bebişkolaraaa :)
Bana sormadı bıle kendı kendıne cıkmıs soylese bende cıkarmazdımAy çok geçmiş olsun yaa allah korumuş
Sakin ol canım kaza sonuçta seninle bşr ilgisi yokki
Geçen kardeşim de bana mutfağı temizlemeye gelmişti. Dolapların üstlerini silmek için çıkayım mı tezgaha dedi. Ben güvenemedim sağlam mı değil mi diye yaptırmadım. İyi ki yaptırmamışım
Maşaallah çok sevindim cnmSonucum cikmis kizlar negatif cok sukur
cikti canim negatifmis sukurİnşallah değildir canım
Sonuç ne zaman çıkad
gunde 7-8 kereye kadar onemli degilmis canimMaşallah bebeğine canım
Senin sancılar biraz var gibi doktor ne diyor
Magnezyum yeterli mi ?
kuzenim yeni evlenmisti canim ozel bi yemekti o yuzden gitmistim ama bidaha evden cikmamHadi gözün aydın canımama naçizane bir arkadaş tavsiyesinde bulunmak istiyorum haddim olmayabilir de ama bence doğuma kadar öyle kuzenli vs sofralardan uzak dursan daha iyi olur gibi. Bebişlerimiz için birçok şeye katlanıyoruz, vakalar bu kadar artmışken riske atmayalım hiçbirimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?