2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar hazır pc başındayken listeye kendini ekletmek isteyen var mı :) Bu arada maşallah 26 Kasım'da nüfus patlaması olcak gibi maşallah bütün bebişkolaraaa :)
Judy_K da 23 Kasim'i bekliyordu doğum için doktoru en son öyle söylemişti.
Maşallah canım hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah bebişin iyi olduğuna çok sevindim az kalmış hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah
Amin canım inşaallah, sağolasın
Geçmiş olsun, talihsizlik olmuş ama bu senin suçun değil elbette olacağı varmış. Kaza geçiren bayan için de üzüldüm, Rabbim beterinden korusun. İş kazası işte, inşaallah ciddi birşey yoktur ve çabucak iyileşir. Sen kendini sakinleştirmeye calis.

KızlAr hastane çantasına havlu koydunuzmu ? Neden havlu koyuyorlar
Ben koydum... El yüz yıkayınca kurulamak için kullanacağım.

İnşallah değildir canım
Sonuç ne zaman çıkad

4aralıkk kız :))) eklermisin

Çok çok geçmiş olsun canım Allah korumuş yine de sen hamilesin ya o an orada olsaydın sana bir şey olsaydı tabi ki kimseye bir şey olmasaydı ama bebeği düşün ve sakinleş biraz

Canım normal doğum olduğu için bilmiyorum ne zaman gelir paşam

Benim de sürpriz ekler misin cnm

Ay çok geçmiş olsun yaa allah korumuş
Sakin ol canım kaza sonuçta seninle bşr ilgisi yokki
Geçen kardeşim de bana mutfağı temizlemeye gelmişti. Dolapların üstlerini silmek için çıkayım mı tezgaha dedi. Ben güvenemedim sağlam mı değil mi diye yaptırmadım. İyi ki yaptırmamışım

Sonucum cikmis kizlar negatif cok sukur
Hadi gözün aydın canım ama naçizane bir arkadaş tavsiyesinde bulunmak istiyorum haddim olmayabilir de ama bence doğuma kadar öyle kuzenli vs sofralardan uzak dursan daha iyi olur gibi. Bebişlerimiz için birçok şeye katlanıyoruz, vakalar bu kadar artmışken riske atmayalım hiçbirimiz

Bana sormadı bıle kendı kendıne cıkmıs soylese bende cıkarmazdım Salondaydım sese panikle yerimden nasıl kalktım bılmıyorum neyse kı verılmıs sadakası varmıs ablanın mı benım mı bılmıorum

Şyi akşamlar arkadaşlar. Hepiniz bebeğinize oda yaptınız değil mi . Dolabı . Beşiği önce yatak odanızda durur ama sonra düzene girer . Benim eşimin genç odası vardı evde . Attırmıyorum eşyalarını bebeğe oda yapıcam . Şaka gibi ya . 7-8 ay sonra dolap alırız diyor . Bebeğin kıyafetlerini odadaki dolaba koyarmoş . Böyle giderse annemlerin evinden gitmeyeceğim herhalde

Maşallah bebeğine canım
Senin sancılar biraz var gibi doktor ne diyor
Magnezyum yeterli mi ?
gunde 7-8 kereye kadar onemli degilmis canim
kuzenim yeni evlenmisti canim ozel bi yemekti o yuzden gitmistim ama bidaha evden cikmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…