2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ARALIK ANNELERİ

Gün Sayan Annelerimiz

Sezenrifat 17 Kasım
cyd86 20 Kasım
A anreb3232 23 Kasım
E elf21 23 Kasım
B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
B Bluangl 10 Aralık
Y Yoncacannnn 11 Aralık
A acemianne92 A acemianne92 sürpriz
Forever07 sürpriz
K Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
esinsema sürpriz
P Pinokyo1905 P Pinokyo1905 sürpriz
F Ftm009 sürpriz
S sinemvodka sürpriz
Kuzeylitekeli sürpriz
franses92 sürpriz
Seuta sürpriz
tugcekb sürpriz
C _cedric_ sürpriz

vala sorma zaten aniden olan bi dogumdu doguma yakın hallederim evi diyodum b. k götürüyo heryeri mecburiler hariç gerisine ellemiyorum tabiki koklarım canım 9 gündür sadece 2 kere yıkayabildim kızı

vala sorma zaten aniden olan bi dogumdu doguma yakın hallederim evi diyodum b. k götürüyo heryeri mecburiler hariç gerisine ellemiyorum tabiki koklarım canım 9 gündür sadece 2 kere yıkayabildim kızı
Olsun canım benim göbek düşene kadar hiç yıkamayanlar var, zaten havalar serin normal bikaç günde bir yıkaman cennet kokuludur o ne götürüyorsa götürsün evise boşverrr rahat ol temizliği her zaman yaparsın, ama bugünler ele geçmez, kızınla doya doya dinlen vakit geçir kucağında yemek harici boşver gerisini iyi beslenmeye bak bünyen zayıf düşmesin , eşinde yardım etsin bi zahmet, Allah korusun zorlama, ameliyatlısın sen.

Kuzum inşallah covid değildir zor ve stresli bir durum farkındayım ama bebeğin için sakin olman gerekiyor strese girer o da yoksa. Lütfen sakinleşmeye çalış inşallah değilsindir dualarım seninle.

Biraz sancin cikmis ama gunde 7-8 kereye kadar onemli degil dedi
Dün tam ben de ultrason için yattım kasılmam oldu karnım her zamanki gibi yamuldu filan
Doktor da şahit oldu. Ama nst'de denk gelmedi hiç belki o kasılmalarla beraber sancı çıkıyordur.

Aman beklesin minikler zamanlarını aceleye gerek yok

Betül bir elini falan çekip atsaydın bebişinin ya azcık biz de motive olsaydık

çok saol canım bugünlerimiz bidaha gelmez evet yiyip içip yatıyoruz artık bi iyi olsaydım allahın izniyle eşim saolsun yardımcı oluyo pansuman yapıyo dikişlere hergün ben korkuyorımda

Maşallah canım hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah bebişin iyi olduğuna çok sevindim az kalmış hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah
Canım bebeğin iyi olmasına çok sevindim maşallah suyu dert etmemeye kendini sıkmamaya çalış bol bol sıvı al sürekli bol bol su iç düzelir inşallah güzel haberler alırsın.

çok saol canım bugünlerimiz bidaha gelmez evet yiyip içip yatıyoruz artık bi iyi olsaydım allahın izniyle eşim saolsun yardımcı oluyo pansuman yapıyo dikişlere hergün ben korkuyorımda
İnsallah gün geçtikçe daha iyi olursun canım, yemeğe, temizliğede yardım etsinler canım biz anneysek onlarda baba özel durum bu doğum yani.

Bugün temizlikçi ablalar geldi oh ne güzel ilerliyordu kadın tezgaha çıkmış mutfakta dolapları silmek için tezgah kırıldı kadın yere düştü o sesi size tarif bile edemem
Kadının ayağı kırıldı muhtemelen o kadar korktum ki ağlama krizine girdim Allahtan ssk'lı evlere temizliğe gelenlerdendi daha kötü bir şey de olabilirdi başını çarpabilirdi ambulans çağırdım götürdüler hastaneye o kadar korktum ki sancım var o dakikadan beri

1 ay erken geldi elleri ayakları o kadar minik ki hastanede emzirme odası a baskalarının bebelerşne baktım maşallah topaç gibi benimki kara kuru küçücük bişe
Olsun kuzum maşallah ona, 40 hafta bekleyip 3200 doğan da var seninkinin kilosunun boyunun maşallahı var

Canım geçmiş olsun ya harap etme kendini, sakinleştirmeye çalış. İş kazaları her zaman olabiliyor. Kötü bir durum ama sakin kalmaya çalış.

dur sakin ol canım olacagı varmıs allah yardımcısı olsun o bayanında inşallah tez zamanda iyileşir sende sakinleş bebeği telaslandırma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…