Kızlar hazır pc başındayken listeye kendini ekletmek isteyen var mı :) Bu arada maşallah 26 Kasım'da nüfus patlaması olcak gibi maşallah bütün bebişkolaraaa :)
Oy kıyamam ben o meleğe kokla bizim için de , sağlıklı olun inşallah canım Allah güç kuvvet kolaylık versin sana da yardımcın olsun tek başına çok zor tabi ama evi işi bi süreliğine ertele mecburiler hariç önemli olan ikinizin sağlığı dikişlerin düzelsin bebek bi sarılık riskini falan atlatsın tam, biraz ele gelsin sonra yaparsın iş beklesin.
vala sorma zaten aniden olan bi dogumdu doguma yakın hallederim evi diyodum b. k götürüyo heryeri mecburiler hariç gerisine ellemiyorum tabiki koklarım canım 9 gündür sadece 2 kere yıkayabildim kızı
vala sorma zaten aniden olan bi dogumdu doguma yakın hallederim evi diyodum b. k götürüyo heryeri mecburiler hariç gerisine ellemiyorum tabiki koklarım canım 9 gündür sadece 2 kere yıkayabildim kızı
Olsun canım benim göbek düşene kadar hiç yıkamayanlar var, zaten havalar serin normal bikaç günde bir yıkaman cennet kokuludur o ne götürüyorsa götürsün evise boşverrr rahat ol temizliği her zaman yaparsın, ama bugünler ele geçmez, kızınla doya doya dinlen vakit geçir kucağında yemek harici boşver gerisini iyi beslenmeye bak bünyen zayıf düşmesin , eşinde yardım etsin bi zahmet, Allah korusun zorlama, ameliyatlısın sen.
Kizlar bugun doktoruma gittim hastayim diye kan tahlili istedi d-dimer diye bi deger yuksek cikmis covidden olabilir dedi oksapar igne verdi. Suruntu testi yaptir mutlaka covid cikarsa oksapari hergun vuracaksin cikmazsa 2-3 gunde bir dedi yaptirdim suruntu testini de. Stresten mideme vurdu agri sabah 9dan bu saate kadar hastanelerdeydim cok moralim bozuldu umarim covid degildir
Kuzum inşallah covid değildir zor ve stresli bir durum farkındayım ama bebeğin için sakin olman gerekiyor strese girer o da yoksa. Lütfen sakinleşmeye çalış inşallah değilsindir dualarım seninle.
Dün tam ben de ultrason için yattım kasılmam oldu karnım her zamanki gibi yamuldu filan
Doktor da şahit oldu. Ama nst'de denk gelmedi hiç belki o kasılmalarla beraber sancı çıkıyordur.
Aman beklesin minikler zamanlarını aceleye gerek yok
Olsun canım benim göbek düşene kadar hiç yıkamayanlar var, zaten havalar serin normal bikaç günde bir yıkaman cennet kokuludur o ne götürüyorsa götürsün evise boşverrr rahat ol temizliği her zaman yaparsın, ama bugünler ele geçmez, kızınla doya doya dinlen vakit geçir kucağında yemek harici boşver gerisini iyi beslenmeye bak bünyen zayıf düşmesin , eşinde yardım etsin bi zahmet, Allah korusun zorlama, ameliyatlısın sen.
çok saol canım bugünlerimiz bidaha gelmez evet yiyip içip yatıyoruz artık bi iyi olsaydım allahın izniyle eşim saolsun yardımcı oluyo pansuman yapıyo dikişlere hergün ben korkuyorımda
Herkese merhaba,
Bugün kontrole doktorum hazırlıklı gel dediği için doğum yapacakmış gibi gittim. Eski arkadaşlar bilir; gebelik kolestazı teşhisim var bu yüzden bebek için riskli bir durum oluştuğunda hemen sezaryene alinacagim.
Muayene oldum, nst'ye de girdim ama bugün doğum olmadı. Bebeğin durumu iyiymis çok sukur, tahliller de iyi çıktı o yuzden bekleyelim ciğerleri biraz daha gelişsin dedi doktorum.
Nasipse, bir aksilik olmazsa eğer şimdilik planımız 20 Kasım'ı beklemek.
Bugünkü ölçümlere göre bebeğim 2775gr, boyu 48cm. Haftamiz 36+1.
Kontrolden ciktim kızlar. Nst güzel cıktı haftasıyla uyum güzel. 36 hafta olmuş. 2800 kilo ama suyu sıkıntı.azalmış galiba. Bu su şimdilik yeterli dedi ama pazartesi gel takip edelim suyunu sen de hareketlerini sıkı takip et dedi. Bol su içmeliymişim. Zaten içiyorum dua ediyorum ki zamanı beklesin ınsallah
Canım bebeğin iyi olmasına çok sevindim maşallah suyu dert etmemeye kendini sıkmamaya çalış bol bol sıvı al sürekli bol bol su iç düzelir inşallah güzel haberler alırsın.
Çok geçmiş olsun inşallah covid değildir stres yapma öyle bile olsa ne güzel doktorun ilgili bütün olasılığı düşünmüş umarım hafif şekilde atlatılır biter
çok saol canım bugünlerimiz bidaha gelmez evet yiyip içip yatıyoruz artık bi iyi olsaydım allahın izniyle eşim saolsun yardımcı oluyo pansuman yapıyo dikişlere hergün ben korkuyorımda
1 ay erken geldi elleri ayakları o kadar minik ki hastanede emzirme odası a baskalarının bebelerşne baktım maşallah topaç gibi benimki kara kuru küçücük bişe
Bugün temizlikçi ablalar geldi oh ne güzel ilerliyordu kadın tezgaha çıkmış mutfakta dolapları silmek için tezgah kırıldı kadın yere düştü o sesi size tarif bile edemem
Kadının ayağı kırıldı muhtemelen o kadar korktum ki ağlama krizine girdim Allahtan ssk'lı evlere temizliğe gelenlerdendi daha kötü bir şey de olabilirdi başını çarpabilirdi ambulans çağırdım götürdüler hastaneye o kadar korktum ki sancım var o dakikadan beri
1 ay erken geldi elleri ayakları o kadar minik ki hastanede emzirme odası a baskalarının bebelerşne baktım maşallah topaç gibi benimki kara kuru küçücük bişe
Bugün temizlikçi ablalar geldi oh ne güzel ilerliyordu kadın tezgaha çıkmış mutfakta dolapları silmek için tezgah kırıldı kadın yere düştü o sesi size tarif bile edemem
Kadının ayağı kırıldı muhtemelen o kadar korktum ki ağlama krizine girdim Allahtan ssk'lı evlere temizliğe gelenlerdendi daha kötü bir şey de olabilirdi başını çarpabilirdi ambulans çağırdım götürdüler hastaneye o kadar korktum ki sancım var o dakikadan beri