emojide bile maske varHangisi kolayina gelirse bide kemikli şu kaynatıp icebilsen çorba şeklinde yada sade içine sarimsak sogan
Eşinde varmi belirti
Aynen öyle canım Allah gücümüzü şükrümüzü artırsınBugünlerde duygu dalgalanmaları, endişe, panik vs hepimiz yaşıyoruz. Aslında iyi bile dayaniyoruz, kaç nesildir örneği olmayan salgın hastalık zamanında hamilelik geçiriyoruz. Gerçekten görünenden daha güçlüyüz
Dualarına içten amiiin diyorum
masallah allah anali babali buyutsun canim ailesine vatanina hayirli evlat olsunKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Maşallah sağlıkla büyüsünKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
amiiin inşallah rabbim düşmanımı bile evladıyla sınamasınGüzel anneler ve anne adayları herkes iyidir inşallahkontrolden geldim çok şükür, 37.haftamıza girerken gelişimimiz normal 2900 olmuşuz, kordonumuz hala sabit , ve ben nstye hala girmedim bu gidişle doğrudan doğuma girme teorim tutacak gibi, tarihinden önce gelme ihtimali varmış kanala kafayı yerleştirmiş biraz panikledim, geçen ben napıcam diye boğuştuğum soru(n)lardan aralıksız bikaç saat ağlayıp sesli olarak dile getirip rahatladım, şimdi yazılanları okuyunca aklıma geldi, stres karamsarlık bu dönemde ne kadar olağanmış, içinize atmayın biriyle paylaşın kafanızdan geçenleri daha küçüldüklerini önemsizleştiklerini göreceksiniz, inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla atlatırız bu evreleri ,Allah evlatlarımızı bize, bizi ailelerimize bağışlasın.
Demek ondan canım , aynen hiç bahsetmedi bile nstden her gidişte bulabildiğim tüm tatlıları yiyip gidiyorum hareket etsin de nstnin tekrarını falan çok beklemeyelim diyeBanu Çiftçi videosunda izledim bugün NTS zorunlu bir cihaz değildir hiç bağlanmadan doğum yapılabilir doktor bir sorun görmüyorsa NTS'ye bağlamaz diyordu
Bende bağlanmadım hiç bakalım cuma ne olacak..
Sağlıkla gelsin yavrun çok da güzel kg almış maşallah ona
maşallah canım şimdi nasılsınız ağrıların var mı kavuştun çok şükür miniğinleKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Aminn kuzum çok sağol sana da Allah hayırlı şifalar versin de inşallah iyileşme haberlerini olumlu gelişmelerini kısa sürede ver bizde mutlu olalımamiiin inşallah rabbim düşmanımı bile evladıyla sınamasıngüzel haberlerle geldiğine sevindim canım
Maşallah Sağlıkla Güzel günlerde büyüsün inşallahKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Aman sağlıklı alalım kucağımıza da kg alındığı gibi verilir de ben hiç takmıyorum kg alma durumunu zaten alamadım da hamilelikteDemek ondan canım , aynen hiç bahsetmedi bile nstden her gidişte bulabildiğim tüm tatlıları yiyip gidiyorum hareket etsin de nstnin tekrarını falan çok beklemeyelim diyeamin inşallah hepimizin canım seninde güzel haberlerini alalım inşallah, evet kilodan dolayı yine bi azarladı zaten karbonhidratı fazla kaçırmışsın bu hafta artık dikkat et dedi ama unuttukları şu var canım kordondan dolayı ben bir aydır panik halindeyim biraz hareketi azalsa korkudan hemen tatlıya düşüyorum ki deneme için değişim olmazsa hemen hastaneye gideyim diye. E öyle olunca tabi kiloda alıyorum ama umrumda değil yeterki sağlıkla doğsunlar hayırlısıyla inşallah
Okumamaya calis canim tek caresi o okudukca insan kotu oluyorHaklısın kuzum bende pipirikliyim aşırıHerşeyi araştırıp okumaya kendımı strese sokmaya bayılıyorum
Zaten başıma bir şey gelecekse onun önüne geçemeyeceğim ama niye böyle oldum ben bile kendimi anlamıyorum artık
Gozunaydinn canim masallah kuzuya saglikla buyusunKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Ayy ne güzel canım hiç üzülme sevin formda olduğuna ben fazlasıyla aldım kilolarıAman sağlıklı alalım kucağımıza da kg alındığı gibi verilir de ben hiç takmıyorum kg alma durumunu zaten alamadım da hamilelikte34 hafta da kaç kg idi? Bir de her hafta çağırmaya başladı mı artık
Ayy bakalım benımkı ne kadar olacakAyy ne güzel canım hiç üzülme sevin formda olduğuna ben fazlasıyla aldım kilolarıAllah sağlık sıhhat versin de inşallah hepsi zamanla çözülür, 2600lerdeydi canım ölçümden 200 gr az yada fazla olabilir bu ölçümlerde oynama dedi, evet kuzum haftaya tekrar çağırdı bundan sonra her hafta duruma bakıcaz ona göre tarihi öne alabiliriz dedi.
Benim de doğum 26 Kasım, günümde sata göre sizden 1 gün önce, inşallah günlerini beklerlerPerşembe gidicektim ama biraz hareketleri azaldı geçen hafta çok hareketliydi ondan acaba yarın mi gitsem diye düşünüyorum
Annelik işte ilk günden başlıyor canımAyy bakalım benımkı ne kadar olacakgercı senın 34 hafta da benımkınden 300 gram fazlaymıs
Biri bana kg'sunu boyunu ölçümlerini kafana takıcan sevmedıgın seylerı yararlı dıye zorla yıyeceksın dese ınanmazdım
Hahahah annelik çılgınlıkAnnelik işte ilk günden başlıyor canım200 300 gr koymuştur annesi bebişin üstüne ama çok normal sende minyonsan kilo alımın azsa bebeğin de öyle oluyor burda ben dikkat ediyorum kilo alımı çok olan annelerin bebeği daha kilolu genelde , ben de hayatımda yumurta yemezdim nerdeyse her gün yumurta yiyorum zorla, herhalde Allah nasip eder de bi dahaki olursa o hamileliğe kadar yumurtayı bırakmak istiyorum artık
Hayirli olsun kuzum Allah anali babalı büyütsünNormal doğumla oldu. Toplamda 6 buçuk saat sürdü. Ama son bir saat biraz fazlaydı sadece. Son 1saatte hızlı ilerledi. Çok şükür güzel bir doğum oldu.
Maşallah bebişe. Kan sulandırıcı iğneden bahsediyorsanız benim doktorum doğumdan 1 gun önce keseceğimi söyledi. Dogumdan sonra 10 gün kadar daha devam edecekmişim. Şimdilik böyle dediGünaydın kızlar ,doğum yapanlara çok çok geçmiş olsun ,darısı başımıza olsun inşallah. Kontrole geldim ben 37+6 dayım. 3.300 kg olmuş kızım. İğne kullanan arkadaşlar doktorum artık keselim iğneyi dedi ama ben korkuyorum ya bir şey olursa diye , sizin doktorlar bir şey dedi mi acaba bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?