2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hangisi kolayina gelirse bide kemikli şu kaynatıp icebilsen çorba şeklinde yada sade içine sarimsak sogan
Eşinde varmi belirti
emojide bile maske var eşimde belirti yok canım zaten ilk kendimi kötü hissedince eve almadım onu iyi maşallah yakın zamanda test yaptırmıştı o negatifti

Aynen öyle canım Allah gücümüzü şükrümüzü artırsın bugün öyle düşündüm şu hastaneye maskesiz rahat bi nefes alarak gelmek nasip olmadı 9 ay geçti dedim demek var bi hayır ne diyelim.

masallah allah anali babali buyutsun canim ailesine vatanina hayirli evlat olsun

Maşallah sağlıkla büyüsün

amiiin inşallah rabbim düşmanımı bile evladıyla sınamasın güzel haberlerle geldiğine sevindim canım

Demek ondan canım , aynen hiç bahsetmedi bile nstden her gidişte bulabildiğim tüm tatlıları yiyip gidiyorum hareket etsin de nstnin tekrarını falan çok beklemeyelim diye amin inşallah hepimizin canım seninde güzel haberlerini alalım inşallah, evet kilodan dolayı yine bi azarladı zaten karbonhidratı fazla kaçırmışsın bu hafta artık dikkat et dedi ama unuttukları şu var canım kordondan dolayı ben bir aydır panik halindeyim biraz hareketi azalsa korkudan hemen tatlıya düşüyorum ki deneme için değişim olmazsa hemen hastaneye gideyim diye. E öyle olunca tabi kiloda alıyorum ama umrumda değil yeterki sağlıkla doğsunlar hayırlısıyla inşallah

m maşallah canım şimdi nasılsınız ağrıların var mı kavuştun çok şükür miniğinlerabbim sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin

amiiin inşallah rabbim düşmanımı bile evladıyla sınamasın güzel haberlerle geldiğine sevindim canım
Aminn kuzum çok sağol sana da Allah hayırlı şifalar versin de inşallah iyileşme haberlerini olumlu gelişmelerini kısa sürede ver bizde mutlu olalım

Maşallah Sağlıkla Güzel günlerde büyüsün inşallah

Aman sağlıklı alalım kucağımıza da kg alındığı gibi verilir de ben hiç takmıyorum kg alma durumunu zaten alamadım da hamilelikte 34 hafta da kaç kg idi? Bir de her hafta çağırmaya başladı mı artık

Okumamaya calis canim tek caresi o okudukca insan kotu oluyor

Gozunaydinn canim masallah kuzuya saglikla buyusun

Ayy ne güzel canım hiç üzülme sevin formda olduğuna ben fazlasıyla aldım kiloları Allah sağlık sıhhat versin de inşallah hepsi zamanla çözülür, 2600lerdeydi canım ölçümden 200 gr az yada fazla olabilir bu ölçümlerde oynama dedi, evet kuzum haftaya tekrar çağırdı bundan sonra her hafta duruma bakıcaz ona göre tarihi öne alabiliriz dedi.

Ayy bakalım benımkı ne kadar olacak gercı senın 34 hafta da benımkınden 300 gram fazlaymıs
Biri bana kg'sunu boyunu ölçümlerini kafana takıcan sevmedıgın seylerı yararlı dıye zorla yıyeceksın dese ınanmazdım

Annelik işte ilk günden başlıyor canım 200 300 gr koymuştur annesi bebişin üstüne ama çok normal sende minyonsan kilo alımın azsa bebeğin de öyle oluyor burda ben dikkat ediyorum kilo alımı çok olan annelerin bebeği daha kilolu genelde , ben de hayatımda yumurta yemezdim nerdeyse her gün yumurta yiyorum zorla, herhalde Allah nasip eder de bi dahaki olursa o hamileliğe kadar yumurtayı bırakmak istiyorum artık

Hahahah annelik çılgınlık bende yumurtadan nefret ederım

Maşallah bebişe. Kan sulandırıcı iğneden bahsediyorsanız benim doktorum doğumdan 1 gun önce keseceğimi söyledi. Dogumdan sonra 10 gün kadar daha devam edecekmişim. Şimdilik böyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…