2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İyi akşamlar kızlar.Dogum yapanlarin gözü aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah minikleriniz.
Bizim de bugün kontrolümüz vardi. 34+6 yiz ve 2490gr. olmuş minnagim Artik haftada 1 çağırdı doktorum. Haftaya ilk kez giricem Nst.ye
36 haftadan itibaren Nst.ye aliyorum dedi. Çatı muayenesi de 38-39a dogru olur dedi. Normal doğum için bol bol yürüyüş yap dedi. 1 hafta kadar sonra da günde bir kac kez 5 dk. bagdas kurarak otur ve ve sanki kabizmissin da ikiniyormussun gibi hareketler yap, Normal doguma faydasi var dedi.

Maşallah bebişe. Kan sulandırıcı iğneden bahsediyorsanız benim doktorum doğumdan 1 gun önce keseceğimi söyledi. Dogumdan sonra 10 gün kadar daha devam edecekmişim. Şimdilik böyle dedi
Evet kan sulandırıcı ama sanırım sizin sezeryan gününüz belki ,benimki öyle değil ,normal doğumu bekleyeceğiz ama sanırım çok alıştım iğneler e birakasim gelmiyor ,korkuyorum

Canım öncelikle sakin ol durumlara çok üzüldüm baban için çok ama çok geçmiş olsun evde tedavi olsun hastaneye gitmesin bol turşu suyu ve gün içinde 5den fazla duş alsın sık çamaşır değiştirsin tuzlu sirkeli su ile gargara yapsın burnuna çeksin yakınlarımdan biliyorum bunları
Sütün içinde her emzirdikten sonra mutlaka su iç hoşaf suyu iç anason çayı iç önce sol göğsünü verdiysen sonraki emzirmeye sol göğsünden başla bitsin ordaki süt sonra diğerine geç yani en son hangi göğsünü bıraktıysan ondan başla gün içinde sıcak havlu ile göğüslerine kompres yap ve sütünü sağ olumlu düşün sütüm olacak de emzirirken bebeğine bak yüzüne dokun sev bol bol oda süt arttırıyor sana naçizane tavsiyelerim bunlar işe yarar inşallah Allah yar ve yardımcın olsun annelik içgüdüsel bakamayacağını sakin aklından bile geçirme gül gibi bakarsın bebeğine

Geçmiş olsun hamilelikte kalsiyumu bebek çekiyor ve o yüzden diş kayıpları oluyor kefir iç süt iç ev yapımı yoğurt ve ayran iç kalan haftalarında faydasını görürsün

Çok sağol canım tavsiyelerin için deneyeceğim inşallah etkili olur

Çok çok teşekkür ederimm

Bir fikrim yok ama benim de bebeğim 2 haftada 320 gram almıştı son kontrolde. Doktor bişey demedi ama korkuyorum böyle şeyler okuyunca inşallah erken doğuma sebep olmaz bizim de bu yavaş kilo almamız
Ay inşallah bugünden itibaren beslenmeye çok dikkat etmeye başladım umarım kilosunu alır da ben 40ı görürüz kendi sancımla giderim diye hep hayal kurmuştum birden haftaya alabiliriz duruma göre deyince bi tuhaf oldum

Kuzeylitekeli Rabbim analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inşallah
Amin sağolasın canım. Allahim sizlere de saglikli kolay güzel dogumlar nasip etsin
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ❤
Amin canım inşallah
Maşaallah. Rabbim size bağışlasın. Hayırlı evlat olsun inşaallah
Amiiin
Hayirli olsun kuzum Allah anali babalı büyütsün egzersiz yürüyüş vs yaptin mi hiç peki normal dogum icin
Amin. Sağol canım Düzenli yürüyüş yapmadım öyle. Markete firina gidip geliyodum. Egzersiz de yapmadım hiç.
Maşallah canım gözünüz aydin
Sağol canım allahım sizlere de nasip etsin

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Zamanında gelsinler 38'i 40'ı görürüz umarım.

Kızlar kullanıcı adını hatırlayamadığım bir arkadaş daha vardı, suyu sızıntı yapıyordu hastaneye yatıcam büyük ihtimalle demişti en son. Tanıyan eden var mı ya da hatırlayan Hatta ilk bebeği de bu nedenle erken doğmuştu. Merak ettim onu da.

B Bonibonlukek sanırım arkadaştan bahsediyorsun. İnşallah iyidir bugün giriş yapmış foruma.

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz agdın kuzularınızı sağlıkla büyütün inşallah

Kızlar kardeşimin annemlerin testleri pozitif çıktı alt kattaki amcamlar da aynı durumda daha dün hastaneye gidip çocukları anneme bırakmıştım girdim çıktım ama zaten 1 haftadır öksürük ve vücut ağrısıyla uğraşıyorum kesin bende de var kardeşimi defalarca uyarmama rağmen öksürüyodu ağzını kapatmadan abla gribim bişeyim yok diye çok kızgınım ona filyasyon ekibi gelmiş durumunuz ağırlaşınca haber verin demiş gitmiş hiç temaslı falan sormamış bende gelir test yaparlar diye düşünüyodum şimdi hastaneye gitmem lazım ama çok kalabalık saatlerce sıra bekleniyor halim de yok çok moralim bozuldu umarım biran önce tüm hastalar iyileşsin

Canım özel hastaneler 200 tl ye hemen yapıyor hoc bekleme boşuna hemen yaptır

Canım özel hastaneler 200 tl ye hemen yapıyor hoc bekleme boşuna hemen yaptır
Çocuklarda temaslı olunca kaynanamlar kimse bakmak istemiyor onları uyutup gidicez canım önce devlete bakıcam bu saatlerde de o yoğunluk varsa özele gidicem o sıralarda beklemek zulüm inşallah çıkmaz diycem ama çıkmayacak gibi değil

Evet kan sulandırıcı ama sanırım sizin sezeryan gününüz belki ,benimki öyle değil ,normal doğumu bekleyeceğiz ama sanırım çok alıştım iğneler e birakasim gelmiyor ,korkuyorum
Yok aslında tam konuşmadık ama engel bi durum yoksa bende normal doğum istiyorum. Haftaya kontrolum var ayrıntilı soracağım zaten bu igne konusunu.
Ben daha erken keser sanıyordum.
Bide doğumdan sonra kullanacağıma şaşırdım. Vücut alıştığı için hemen kesemeyiz dedi

Gece 4 5 gibi gidince devlette yoğunluk biraz azalıyor geçen hafta bi tadınıdik yaptordi istanbulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…