Tamam canım çok saolBen öksürüğü azaltmak için içiyordum, sen en azından 3 ün üstüne çık, biraz tuvalete gidiyorsun mecbur.
Evet kan sulandırıcı ama sanırım sizin sezeryan gününüz belki ,benimki öyle değil ,normal doğumu bekleyeceğiz ama sanırım çok alıştım iğneler e birakasim gelmiyor ,korkuyorumMaşallah bebişe. Kan sulandırıcı iğneden bahsediyorsanız benim doktorum doğumdan 1 gun önce keseceğimi söyledi. Dogumdan sonra 10 gün kadar daha devam edecekmişim. Şimdilik böyle dedi
Maşallah canım gözünüz aydinBiz bu akşam 22.00 de kavuştuk kızımla. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin.
Canım öncelikle sakin ol durumlara çok üzüldüm baban için çok ama çok geçmiş olsun evde tedavi olsun hastaneye gitmesin bol turşu suyu ve gün içinde 5den fazla duş alsın sık çamaşır değiştirsin tuzlu sirkeli su ile gargara yapsın burnuna çeksin yakınlarımdan biliyorum bunlarıDestek olan herkese çok teşekkür ederim, yazdıklarınızı okumak iyi geldibugün biraz daha iyiyim dün o kadar ağladıktan sonra sütümün çekildiğini görünce çok üzüldüm. Annem burdayken kafam çok rahattı sütüm de çok dolmuştu emzirmezken bile göğüs pedi yetiştiremiyordum doluyordu sürekli, bir gün içinde böyle çekildiğini görmek çok şaşırttı beni doğum yaptığım günki gibi geliyor o yüzden sütümün derdine düştüm şuan nasıl artıracağım onu düşünüyorum. Lohusa psikolojisi çok ayrı garip bir psikolojiymiş. Hissettiklerimin düşündüklerimin saçma ve abartı olduğunu bile bile engel olamıyorum herşey çok daha fazla ve çözülmez gibi geliyor. Bir de ilk doğumum tecrübesizim, erken oldu, beklemediğim bir şekilde ameliyata alındım. Üstüne bir de 9 aydır korunup virüsün şuan bizi bulması çok yıprattı. Eşim vardiyalı çalışıyor geceleri evde olmadığı günler oluyor ve doğum izinlerini de kaldırmışlar pandemiden dolayı. Ayın 10 günü işe gitmiyorlardı izin yerine bunu ayarlamıştık doğum için. Kasımın son 10 günü Aralığın ilk 10 gününe denk getiririz 20 gün yanımda olur diye plan yapmıştık ama hiçbişey planlandığı gibi gitmeyebiliyormuş bazen.. Çok şükür bebeğim kucağımda biz sağlıklıyız bunları düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Şu lohusalığı da hayırlısıyla bir atlatabilsem tamamen rahatlayacağım inşallah
Geçmiş olsun hamilelikte kalsiyumu bebek çekiyor ve o yüzden diş kayıpları oluyor kefir iç süt iç ev yapımı yoğurt ve ayran iç kalan haftalarında faydasını görürsünAy kizlar bugunku derdim de yirmilik disim enfeksiyon olmus disciye gittim antibiyotik yazdi cekilmesi lazim ama antibiyotik rahatlatirsa dogum sonrasi cekelim gecmezse cekcez mecbur dedi. 12. haftada bi yirmilik cektirmistim zaten bu 2. olacak nedir bu disten cektigim ya hamileligimi buldu
Çok sağol canım tavsiyelerin için deneyeceğim inşallah etkili olurCanım öncelikle sakin ol durumlara çok üzüldüm baban için çok ama çok geçmiş olsun evde tedavi olsun hastaneye gitmesin bol turşu suyu ve gün içinde 5den fazla duş alsın sık çamaşır değiştirsin tuzlu sirkeli su ile gargara yapsın burnuna çeksin yakınlarımdan biliyorum bunları
Sütün içinde her emzirdikten sonra mutlaka su iç hoşaf suyu iç anason çayı iç önce sol göğsünü verdiysen sonraki emzirmeye sol göğsünden başla bitsin ordaki süt sonra diğerine geç yani en son hangi göğsünü bıraktıysan ondan başla gün içinde sıcak havlu ile göğüslerine kompres yap ve sütünü sağ olumlu düşün sütüm olacak de emzirirken bebeğine bak yüzüne dokun sev bol bol oda süt arttırıyor sana naçizane tavsiyelerim bunlar işe yarar inşallah Allah yar ve yardımcın olsun annelik içgüdüsel bakamayacağını sakin aklından bile geçirme gül gibi bakarsın bebeğine
Çok çok teşekkür ederimmCanım bildiklerim yumurta yoğurt sade soda ayran kefir boza kuruyemiş hurma ceviz badem özellikle pekmez meyveler karbonhidratlar da var tabi hem sana hem bebeğe kilo aldırıyor şeker problemin yoksainşallah sağlıkla gelir yavrun.
Ay inşallah bugünden itibaren beslenmeye çok dikkat etmeye başladım umarım kilosunu alır da ben 40ı görürüz kendi sancımla giderim diye hep hayal kurmuştum birden haftaya alabiliriz duruma göre deyince bi tuhaf oldumBir fikrim yok ama benim de bebeğim 2 haftada 320 gram almıştı son kontrolde. Doktor bişey demedi ama korkuyorum böyle şeyler okuyunca inşallah erken doğuma sebep olmaz bizim de bu yavaş kilo almamız
Amin sağolasın canım. Allahim sizlere de saglikli kolay güzel dogumlar nasip etsin
Amin canımGözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ❤
AmiiinMaşaallah. Rabbim size bağışlasın. Hayırlı evlat olsun inşaallah
Amin. Sağol canım Düzenli yürüyüş yapmadım öyle. Markete firina gidip geliyodum. Egzersiz de yapmadım hiç.Hayirli olsun kuzum Allah anali babalı büyütsünegzersiz yürüyüş vs yaptin mi hiç peki normal dogum icin
Sağol canımMaşallah canım gözünüz aydin
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Zamanında gelsinler 38'i 40'ı görürüz umarım.Ay inşallah bugünden itibaren beslenmeye çok dikkat etmeye başladım umarım kilosunu alır da ben 40ı görürüz kendi sancımla giderim diye hep hayal kurmuştum birden haftaya alabiliriz duruma göre deyince bi tuhaf oldum
B Bonibonlukek sanırım arkadaştan bahsediyorsun. İnşallah iyidir bugün giriş yapmış foruma.Kızlar kullanıcı adını hatırlayamadığım bir arkadaş daha vardı, suyu sızıntı yapıyordu hastaneye yatıcam büyük ihtimalle demişti en son. Tanıyan eden var mı ya da hatırlayanHatta ilk bebeği de bu nedenle erken doğmuştu. Merak ettim onu da.
Evet evt canım sağol. İnşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşın daB Bonibonlukek sanırım arkadaştan bahsediyorsun. İnşallah iyidir bugün giriş yapmış foruma.
Canım özel hastaneler 200 tl ye hemen yapıyor hoc bekleme boşuna hemen yaptırDoğum yapan arkadaşlar gözünüz agdın kuzularınızı sağlıkla büyütün inşallah
Kızlar kardeşimin annemlerin testleri pozitif çıktı alt kattaki amcamlar da aynı durumda daha dün hastaneye gidip çocukları anneme bırakmıştım girdim çıktım ama zaten 1 haftadır öksürük ve vücut ağrısıyla uğraşıyorum kesin bende de var kardeşimi defalarca uyarmama rağmen öksürüyodu ağzını kapatmadan abla gribim bişeyim yok diye çok kızgınım onafilyasyon ekibi gelmiş durumunuz ağırlaşınca haber verin demiş gitmiş hiç temaslı falan sormamış bende gelir test yaparlar diye düşünüyodum şimdi hastaneye gitmem lazım ama çok kalabalık saatlerce sıra bekleniyor halim de yok çok moralim bozuldu umarım biran önce tüm hastalar iyileşsin
Çocuklarda temaslı olunca kaynanamlar kimse bakmak istemiyor onları uyutup gidicez canım önce devlete bakıcam bu saatlerde de o yoğunluk varsa özele gidicem o sıralarda beklemek zulüm inşallah çıkmaz diycem ama çıkmayacak gibi değilCanım özel hastaneler 200 tl ye hemen yapıyor hoc bekleme boşuna hemen yaptır
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Zamanında gelsinler 38'i 40'ı görürüz umarım.
Yok aslında tam konuşmadık ama engel bi durum yoksa bende normal doğum istiyorum. Haftaya kontrolum var ayrıntilı soracağım zaten bu igne konusunu.Evet kan sulandırıcı ama sanırım sizin sezeryan gününüz belki ,benimki öyle değil ,normal doğumu bekleyeceğiz ama sanırım çok alıştım iğneler e birakasim gelmiyor ,korkuyorum
Gece 4 5 gibi gidince devlette yoğunluk biraz azalıyor geçen hafta bi tadınıdik yaptordi istanbuldaÇocuklarda temaslı olunca kaynanamlar kimse bakmak istemiyor onları uyutup gidicez canım önce devlete bakıcam bu saatlerde de o yoğunluk varsa özele gidicem o sıralarda beklemek zulüm inşallah çıkmaz diycem ama çıkmayacak gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?