2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben yaptirdim ama gerek yok diyorlar, 14.gun yaptırdım negatif çıkmıştı, bol su için, günde 6 litreye çıkmıştım, normalde 2 litre icemem.
o kadar çokmu içmek gerekiyomuş tuwaletin çok gelir ama dimi 2 lt içiyodum bnde yeterli diyodum

Onuda düşündüm doktorum demişti ama insan ne yapacağını da şaşırıyor hiç hareket etmiyor değil gece başlıyor tepismeye vay halime doğunca
Yani soule elinde sonunda gideceksin bu 3 gün için de bende cumayı bekleyemem büyük ihtimal perşembeden giderim sanırım

Maşallah

Benim kan sonucumda sıkıntı çıktı. Pıhtılaşma oranım düşük çıktı. Yani kanım geç pıhtılaşıyormuş. Perşembe tekrar kan testi yapıcaz dedi doktor. Yediğin bişeyden de değer öyle çıkmış olabilir dedi.inşallah öyle bişeydir biraz keyfim kaçtı

Hepinize iyi akşamlar tatlı hamişler Geçen hafta kontrolde 35hafta 2günlük 2453 gramdık bugün 36.2günlüğüz gittik kilomuz 2588 olmuş yani 135 gr falan almıs haftada doktor bu hafta iki günde bir gel sıkı takip yapalım nst ye girersin dedi eğer kilo alması böyle yavaş kalırsa seni doğurturuz dedi haftaya pazartesi günü falan bir heyecan yaptım endişe ettim bu hafta çok iyi kilo almamız lazım aynı şeyleri yaşayanlar varsa tavsiyelerinize açığım Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın sağlıkla inşallah

Ayy ne güzel darısı bize inşallah maşallah yavruya

Kızlar hastane valizimi bu şekilde hazırladım. Doğum yapan anneler eksik ya da gereksiz gördüğünüz birşey var mı? Tecrübelerinizden faydalanalım.

Eklentiler

• A157F457-548F-4515-B983-9273012E17A9.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 108
  • 4EB084F1-A6F9-449E-B8F6-1648FB0E7F24.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 94
Bir fikrim yok ama benim de bebeğim 2 haftada 320 gram almıştı son kontrolde. Doktor bişey demedi ama korkuyorum böyle şeyler okuyunca inşallah erken doğuma sebep olmaz bizim de bu yavaş kilo almamız

Canım gözün aydın, çok sevindim istediğin gibi olmuş doğumun sağlıkla büyüsün kizin inşallah. Darısı bize

benimde içimde sürekli korku var yalnız değilsiniz yok boyu 1 hafta geri yok kafası büyük olacak sağlıklı doğum yapabilecek miyim korkusu var içimde tüp bebek bir de kanamalı geçti süreç
ıkılı temız çıkmıştı detaylı da doktor 99,9 sağlıklı bir bebek demişti şimdi doğum yaklaştıkça korkuyorum çok Allah bilir diyorum rahatlamaya çalışıyorum arada kursağımda kalıyor sanki bir şeyler hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Canım bildiklerim yumurta yoğurt sade soda ayran kefir boza kuruyemiş hurma ceviz badem özellikle pekmez meyveler karbonhidratlar da var tabi hem sana hem bebeğe kilo aldırıyor şeker problemin yoksa inşallah sağlıkla gelir yavrun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…