Hangisi kolayina gelirse bide kemikli şu kaynatıp icebilsen çorba şeklinde yada sade içine sarimsak soganevet bakarak, anlıyorum kızımın, altına yaptıgını kokusuna hasret kaldım yaa zencefil tozu vardı evde çayınımı yapıyım yoğurtlamı yiyim
Banu Çiftçi videosunda izledim bugün NTS zorunlu bir cihaz değildir hiç bağlanmadan doğum yapılabilir doktor bir sorun görmüyorsa NTS'ye bağlamaz diyorduGüzel anneler ve anne adayları herkes iyidir inşallahkontrolden geldim çok şükür, 37.haftamıza girerken gelişimimiz normal 2900 olmuşuz, kordonumuz hala sabit , ve ben nstye hala girmedim bu gidişle doğrudan doğuma girme teorim tutacak gibi, tarihinden önce gelme ihtimali varmış kanala kafayı yerleştirmiş biraz panikledim, geçen ben napıcam diye boğuştuğum soru(n)lardan aralıksız bikaç saat ağlayıp sesli olarak dile getirip rahatladım, şimdi yazılanları okuyunca aklıma geldi, stres karamsarlık bu dönemde ne kadar olağanmış, içinize atmayın biriyle paylaşın kafanızdan geçenleri daha küçüldüklerini önemsizleştiklerini göreceksiniz, inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla atlatırız bu evreleri ,Allah evlatlarımızı bize, bizi ailelerimize bağışlasın.
Ay harika Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzumKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Ya böyle güzel mesajlarınızı okuyunca çok seviniyorum çok şükürKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Rabbim analı babalı büyütsün, uzun sağlıklı ömürler versin inşallahKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Bugünlerde duygu dalgalanmaları, endişe, panik vs hepimiz yaşıyoruz. Aslında iyi bile dayaniyoruz, kaç nesildir örneği olmayan salgın hastalık zamanında hamilelik geçiriyoruz. Gerçekten görünenden daha güçlüyüzGüzel anneler ve anne adayları herkes iyidir inşallahkontrolden geldim çok şükür, 37.haftamıza girerken gelişimimiz normal 2900 olmuşuz, kordonumuz hala sabit , ve ben nstye hala girmedim bu gidişle doğrudan doğuma girme teorim tutacak gibi, tarihinden önce gelme ihtimali varmış kanala kafayı yerleştirmiş biraz panikledim, geçen ben napıcam diye boğuştuğum soru(n)lardan aralıksız bikaç saat ağlayıp sesli olarak dile getirip rahatladım, şimdi yazılanları okuyunca aklıma geldi, stres karamsarlık bu dönemde ne kadar olağanmış, içinize atmayın biriyle paylaşın kafanızdan geçenleri daha küçüldüklerini önemsizleştiklerini göreceksiniz, inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla atlatırız bu evreleri ,Allah evlatlarımızı bize, bizi ailelerimize bağışlasın.
Maaşallah,gözün aydınKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Çok sevindim canımKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tabi güçsüz dusmustursun olsun en azından kucağına aldın ya her şey unutuveriliyomus . En son kilosu ne kadardi ultrason ölçümleri degisiyo diyolar . Sütün geldi mi ?Kızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Canim hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsünKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Kuzuuumm resmen gözlerim doldu ya okurkeen hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ❤16 kasım kız gülce 37+6 3000 gr 49 cm çok şükür sağlıkla geldi.
Servise çıktık kızlar ikimiz de iyiyiz. Biraz gözüme minnak geliyor 5 yaşındaki oğluştan sonra
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤❤Kızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Gozun aydin Allah anali babali büyütsün sağlıkla insallah A acemianne92Kızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
Bu hafta benim son kontrolüm var canım perşembe yada cuma gidicem sen ne zaman gideceksinBenimde 26 siaynı gün dogum yapicaz
Canım tez zamanda rabbim şifa versin inşallahevet bakarak, anlıyorum kızımın, altına yaptıgını kokusuna hasret kaldım yaa zencefil tozu vardı evde çayınımı yapıyım yoğurtlamı yiyim
Maşaallah. Rabbim size bağışlasın. Hayırlı evlat olsun inşaallahNormal doğumla oldu. Toplamda 6 buçuk saat sürdü. Ama son bir saat biraz fazlaydı sadece. Son 1saatte hızlı ilerledi. Çok şükür güzel bir doğum oldu.
Perşembe gidicektim ama biraz hareketleri azaldı geçen hafta çok hareketliydi ondan acaba yarın mi gitsem diye düşünüyorumBu hafta benim son kontrolüm var canım perşembe yada cuma gidicem sen ne zaman gideceksin
Gözün aydın canım çok şükürKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?