2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Güzel anneler ve anne adayları herkes iyidir inşallah kontrolden geldim çok şükür, 37.haftamıza girerken gelişimimiz normal 2900 olmuşuz, kordonumuz hala sabit , ve ben nstye hala girmedim bu gidişle doğrudan doğuma girme teorim tutacak gibi, tarihinden önce gelme ihtimali varmış kanala kafayı yerleştirmiş biraz panikledim, geçen ben napıcam diye boğuştuğum soru(n)lardan aralıksız bikaç saat ağlayıp sesli olarak dile getirip rahatladım, şimdi yazılanları okuyunca aklıma geldi, stres karamsarlık bu dönemde ne kadar olağanmış, içinize atmayın biriyle paylaşın kafanızdan geçenleri daha küçüldüklerini önemsizleştiklerini göreceksiniz, inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla atlatırız bu evreleri ,Allah evlatlarımızı bize, bizi ailelerimize bağışlasın.

evet bakarak, anlıyorum kızımın, altına yaptıgını kokusuna hasret kaldım yaa zencefil tozu vardı evde çayınımı yapıyım yoğurtlamı yiyim
Hangisi kolayina gelirse bide kemikli şu kaynatıp icebilsen çorba şeklinde yada sade içine sarimsak sogan
Eşinde varmi belirti

Banu Çiftçi videosunda izledim bugün NTS zorunlu bir cihaz değildir hiç bağlanmadan doğum yapılabilir doktor bir sorun görmüyorsa NTS'ye bağlamaz diyordu
Bende bağlanmadım hiç bakalım cuma ne olacak..
Sağlıkla gelsin yavrun çok da güzel kg almış maşallah ona

Kızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum

Ay harika Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzum böyle güzel haberlere bayılıyorım

Ya böyle güzel mesajlarınızı okuyunca çok seviniyorum çok şükür hayırlısı olsun canım, iyi olmanıza çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Rabbim analı babalı büyütsün, uzun sağlıklı ömürler versin inşallah Darısı başımıza

Bugünlerde duygu dalgalanmaları, endişe, panik vs hepimiz yaşıyoruz. Aslında iyi bile dayaniyoruz, kaç nesildir örneği olmayan salgın hastalık zamanında hamilelik geçiriyoruz. Gerçekten görünenden daha güçlüyüz
Dualarına içten amiiin diyorum

Maaşallah,gözün aydın ne mutlu bebeğine kavustun, darısı bize insaallah

Çok sevindim canım
Gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tabi güçsüz dusmustursun olsun en azından kucağına aldın ya her şey unutuveriliyomus . En son kilosu ne kadardi ultrason ölçümleri degisiyo diyolar . Sütün geldi mi ?

Canim hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün

Kuzuuumm resmen gözlerim doldu ya okurkeen hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı da başımıza olsun, çok şükür ismini ve hafta gününü de yazarsan müsait olunca, ekliyeyim

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤❤

Gozun aydin Allah anali babali büyütsün sağlıkla insallah A acemianne92

Gözün aydın canım çok şükür Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah kızına emip uyudu demek minnak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…