2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Mesajın için coook teşekkür ederim banada anlattılar farkınıda cok ta şey yapamadım o arada önceden araştırmadığı için düşüneyim bir arkadaşlarımdan fikir alayım dedim o yüzden yorumlarınız önemli benim için

Kızlar süt sagma makinesi almadım ben ama illaki gerekir mi sizce

Spinal ile epidural arasındaki fark ne ki ben bilmiyorum
Bende çok merak ediyorum hangisi daha iyi inş arkadaşlar yazar bizde Doğuma bilinçli gireriz genel istediğim için hiç araştırmamıştım şuanda genel yapmıyoruz diyor doktor o yüzden ikisinden biri olucak

İkisini de almamistm suan aci yok ama tek mememden emiyor digerinin ucu yokmuz sagip veriyorum

İkisini de almamistm suan aci yok ama tek mememden emiyor digerinin ucu yokmuz sagip veriyorum
Kaç kg boyu ne kadar doğdu sizinde benim gibi geriden geliyordu sanki çok endişeleniyorum da bende de plesanta aşağıda sorun oldu mu

Evet evet cok sukur hareket etti son iki saatte 6-7 kere vurmustur ama normalde cok guclu vurur yada karnimin bi yerlerini sisirirdi yarina kadar bekleyip olmadi doktoru ararim
Ben bu durumu geçen gün doktora sordum, şiddeti azaldı hareketlerin dedim, o da bizim için şiddeti değil sayısı önemli dedi, günde 10 hareket normaldir dedi

Bende çok merak ediyorum hangisi daha iyi inş arkadaşlar yazar bizde Doğuma bilinçli gireriz genel istediğim için hiç araştırmamıştım şuanda genel yapmıyoruz diyor doktor o yüzden ikisinden biri olucak
İnternetten okuduğuma göre spinal omurilik sıvısının içine aneljezik madde veriliyormuş epiduralde ise omurilik sıvısının geçtiği damarların etrafına aynı madde veriliyormuş. İkisi de belden aşağısını uyuşturmak içinmiş. Ben de ilk doğumumu belden aşağı uyuşturmalı oldum ama hangisini yaptılar bilmiyorum. Sadece sırtımda belime doğru bir iğne yaptılar. O sırada hareket etmemen gerekiyor ve arkadaşın dediği gibi çok fazla acı olmuyor diye hatırlıyorum. B Berna9035 in anlattığı gibi geçti ilk sezaryenim aynıydı. Bu da rahat geçer inşallah

Benim oğlumda göğsüm hiç yara olmadı o açıdan hiç sıkıntı yaşamadım . O zaman krem olarak lansinoh almıştım ama hiç kullanmadım . O yüzden şimdi de herhangi birşey almıyorum acaba bunda lazım olur mu ki bilemedim

Artık özelde dewlette heryerde o kadar fazla ki nasıl kendimizi korucaz hiç bilmiyorum ewde kocamdan bile uzak duruyorum ama ya hastanede nasıl korucaz kendimizi bebeği düşündükçe içinden çıkamıyorum
Birde doktorumuza birşey olursa napacaz o da var tövbe estagfurullah tabi şaka bir yana en başından beri bizi takip eden doktora gidermemek hepimizi üzer . İnşallah böyle birşeyle karşılaşmak zorunda kalmayız hiçbirimiz

Benim feci yara olmuştu her emzirmede ağlıyordum. Çok zordu. Lansinoh krem falan iyi gelmemişti. İnşallah gümüş kapak bu sefer iyi gelir. Çok korkuyorum

Omzuna gelen kablo varmıydı canımm ilacı oradan veriyorlarmış bu epidural oluyor muş ağrı kesici felan da oradan veriliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…