Selam kızlar şimdi benim ilk oğlum etmemişti hiç hep sagip verdim.ilk 2 ay profesyonel sağma makinası kiralamistik.Sonra aelektrikli lansinoh kullanmıştım.Tabi ben herseyimizi vermistim bı daha düşünmüyoruz diye .Sürpriz yumurtam emermi bilmiyorum ama makina almadım napayım kafam karışık.Birde Gümüş Kapaklar gerçekten işe yarıyor mu acaba bazısı memnun bazısı değil ve 2 hafta önceden kullanmaya baslamaliymis? Tecrübesi olanlardan bilgi rica ederim
Benim feci yara olmuştu her emzirmede ağlıyordum. Çok zordu. Lansinoh krem falan iyi gelmemişti. İnşallah gümüş kapak bu sefer iyi gelir. Çok korkuyorum
İnşallah canım bir daha yaşamazsın. Acaba göğüs ucuyla ilgili olabilir mi bu yaralar . Benim göğüs ucum gayet büyüktü emzik gibi çocuk hemencecik tuttu. Ve hiç acımadı
Aslında aynı gibi ancak biri omurilik icine biri dışına gibi.Epidural biraz daha gec uyuşturuyor ve katater oluyor ameliyat ve doğum sonrasında oradan ilaç ilave edilip ağrıyı hissetmemize engel oluyor.Spinal ise iğne ve 1-2 dakika içinde uyuşturuyor.Ben ilk doğumumu spinal ile yaptım bana mirası basagrilari olarak kaldı.dogum sonrasi her regl donemim kabusa döndü.Onjn dışında iğne yapılırken falan sadece hissediyorsun büyük bir acısı yok.
Benim oğlumda göğsüm hiç yara olmadı o açıdan hiç sıkıntı yaşamadım . O zaman krem olarak lansinoh almıştım ama hiç kullanmadım . O yüzden şimdi de herhangi birşey almıyorum acaba bunda lazım olur mu ki bilemedim
Bende ilk bebeğim olunca gereksiz midir kullanır mıyım diye düşündüm ama şimdi iyiki almışım diyorum, hemen kullanmaya başlamasam iyice yara olup kanardı belki de
Göğüs ucu yaraları için araştırdım iyi gelen şeyleri
Kudret narı
Zeytinyağı
Kantaron yağı
Tahin yaği
Balmumu
Birde memenizi kendi sutunuzle silmek iyi geliyormuş
Göğüs ucu yaraları için araştırdım iyi gelen şeyleri
Kudret narı
Zeytinyağı
Kantaron yağı
Tahin yaği
Balmumu
Birde memenizi kendi sutunuzle silmek iyi geliyormuş
Bende ilk bebeğim olunca gereksiz midir kullanır mıyım diye düşündüm ama şimdi iyiki almışım diyorum, hemen kullanmaya başlamasam iyice yara olup kanardı belki de
Mesajın için coook teşekkür ederim banada anlattılar farkınıda cok ta şey yapamadım o arada önceden araştırmadığı için düşüneyim bir arkadaşlarımdan fikir alayım dedim o yüzden yorumlarınız önemli benim için
Yoktu canım emin değilim ama yoktu galiba. Spinal olmuş benimki o zaman. Sadece şu açıdan benim olduğumu olma derim. Doğumdan 7 ay sonra migren hastası oldum ve o iğneye bağlıyorum. O zaman epidural yaptırın belki baş ağrısının sebebi direkt damar içine iğne yapmaları olabilir
İnşallah canım bir daha yaşamazsın. Acaba göğüs ucuyla ilgili olabilir mi bu yaralar . Benim göğüs ucum gayet büyüktü emzik gibi çocuk hemencecik tuttu. Ve hiç acımadı
Evet benimkiler küçük göğüs ucum yani. Şimdi büyüdüler ilk çocuktan sonra. İnşallah ilki gibi olmaz. Yanlış emzirmedim diye düşünüyorum ama tam 3 ay yara gezdim
Aslında aynı gibi ancak biri omurilik icine biri dışına gibi.Epidural biraz daha gec uyuşturuyor ve katater oluyor ameliyat ve doğum sonrasında oradan ilaç ilave edilip ağrıyı hissetmemize engel oluyor.Spinal ise iğne ve 1-2 dakika içinde uyuşturuyor.Ben ilk doğumumu spinal ile yaptım bana mirası basagrilari olarak kaldı.dogum sonrasi her regl donemim kabusa döndü.Onjn dışında iğne yapılırken falan sadece hissediyorsun büyük bir acısı yok.