2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Insallah zamaninda dogururuz ya bende hep gec dogururum diye hazirladim kendimi annemler aralik ortasina kadar gelemicekler yanima korkiyorum yalniz kalirsam
Diye Saglikla ve annelerimiz gelince gelsinler insallah

Insallah zamaninda dogururuz ya bende hep gec dogururum diye hazirladim kendimi annemler aralik ortasina kadar gelemicekler yanima korkiyorum yalniz kalirsam
Diye Saglikla ve annelerimiz gelince gelsinler insallah
İnşallah hiç birimiz tek kalmayız canım çok zor olur en çok da psikolojik olarak benim baya kasılmalarım oluyor beklemeyecek sanki ama senin bebiş Aralık ortasına kadar bekler inşallah annesini üzmez

İnşallah hiç birimiz tek kalmayız canım çok zor olur en çok da psikolojik olarak benim baya kasılmalarım oluyor beklemeyecek sanki ama senin bebiş Aralık ortasına kadar bekler inşallah annesini üzmez
Ara sira benimde oluyor kasilmalar ama nst de bir sey cikmadi senin nasil nst?

Kizlar alt degistirme unitesi gibi bir sey aldiniz mi? Benim odam kucuk oldugu icin almadim koltukta falan degistiririm reflu yataginin ustunde diye dusunmustum. Ama dogumdan sonra cok zorlanirsin yapamazsin dediler cok kafam karisti siz nasil cozum buldunuz?

Ara sira benimde oluyor kasilmalar ama nst de bir sey cikmadi senin nasil nst?
Benim nstde de sancım çıkmıştı canım 50 lere kadar
Niye yapamayasın canım valla herşeye masraf çıkarıyorlar ya ben alt açma minderi almıştım sadece ince sağa sola sürülmesin diye ilk zamanlar çekyatta biraz büyüyünce de yere onu serip üstünde değişiyordum kaç dk sürüyor ki zaten

Zorlanacagimi düşünmüyorum canım zaten yatak filan yüksek oluyo aynı zamanda park yatak almistim onun alt değiştirme aparatı var tak çıkar cinsten onu kullanırım. Onun dışında geniş komidinin filan varsa üzerine biseyler serip değiştirebilirsin ayrıca bişey almaya bence gerek yok zaten ilk zamanlar zorlanır insan kendini toparlayana kadar yardım eden birileri olur

Canım çok teşekkür ederim bizimle paylaştığın için. Çok geçmiş olsun hepinize İn şa Allah en yakın zamanında bebişinle kavuşursunuz

Onların olumsuz tecrübeleri çok fazla okuyup okuyup içim şişiyor bazen elimde değil

Reflü yatağı almadıgıma o kadar pişmanım ki tecrübeli arkadaşlarım çok önerdi şimdi de fiyatları aşırı fazla geliyor bana

Alan arkadaşlarım var bu arada hepsi gerek yok çöp para dedi almadım alt değiştirme ünitesi ama reflü yatağı kesin alınması lazım dediler ve ucuzken almadım şimdi de çok pahalı

Maşallah maşallah büyümüş ne güzel sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar doktordan geldim iyice kafamı karıştırdı. Coraspin ve oksapara devam et diyor. 35. Haftayı bugün tamamladım çok şükür. Ani beklenmedik bi doğum olursa kanı nasıl durduracaksınız ben endişeleniyorum dedim o da benim isim diyor başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum. Benzer durumda olan çoğu arkadaş kesti burda coraspini Bebegim haftasıyla uyumlu cıktı ama boyunu yine söylemedi. Hayırlısı olsun.

Maşallah canım sağlıkla kucağına al ❤ bana da 38+ larda alırız dedi 15 ile 20 aralık arası olur tarih ama kesin bi tarih veremiyorum dedi. Artık haftalık duruma gore netlesir heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…