Insallah zamaninda dogururuz ya bende hep gec dogururum diye hazirladim kendimi annemler aralik ortasina kadar gelemicekler yanima korkiyorum yalniz kalirsamKasım annelerinde doğum yapanlar da gayet aktif yazıyor soruyor bizim doğum yapan annişlerin bebekleri hiç durmuyor galiba unuttular buraları Aralık gelmeden sessizleşti buralar.. Benim de iki gündür kasılmalarım oluyor kızlar geç doğunca hep öyle hazırladım kendimi 40 da falan olur diye ama annemler karantinadayken böyle yalnız doğurcam galiba
Senin ki hiç düşmemiş canım bence ama ben iki doğumumda da aynı böyle gitmiştim doğumhaneye hiç düşmüyor karnım hala da öyle şaşmıştı etrafımdakilerGobegin dustugunu nasil anliyoruz yabenim ki dusuk mu sizce
İnşallah hiç birimiz tek kalmayız canım çok zor olur en çok da psikolojik olarak benim baya kasılmalarım oluyor beklemeyecek sanki ama senin bebiş Aralık ortasına kadar bekler inşallah annesini üzmezInsallah zamaninda dogururuz ya bende hep gec dogururum diye hazirladim kendimi annemler aralik ortasina kadar gelemicekler yanima korkiyorum yalniz kalirsam
DiyeSaglikla ve annelerimiz gelince gelsinler insallah
Ara sira benimde oluyor kasilmalar ama nst de bir sey cikmadi senin nasil nst?İnşallah hiç birimiz tek kalmayız canım çok zor olur en çok da psikolojik olarak benim baya kasılmalarım oluyor beklemeyecek sanki ama senin bebiş Aralık ortasına kadar bekler inşallah annesini üzmez
Amin inşallah sagsalim atlatsaydik su sıkıntılı süreçten daha da tedirgin oluyo insanHahah sağlıkla gelsin artık her an gelebilir zaten :) rabbim hepimize kolaylıkla son dönemleri de atlatmayı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Benim nstde de sancım çıkmıştı canım 50 lere kadarAra sira benimde oluyor kasilmalar ama nst de bir sey cikmadi senin nasil nst?
Niye yapamayasın canım valla herşeye masraf çıkarıyorlar yaKizlar alt degistirme unitesi gibi bir sey aldiniz mi? Benim odam kucuk oldugu icin almadim koltukta falan degistiririm reflu yataginin ustunde diye dusunmustum. Ama dogumdan sonra cok zorlanirsin yapamazsin dediler cok kafam karisti siz nasil cozum buldunuz?
Zorlanacagimi düşünmüyorum canım zaten yatak filan yüksek oluyo aynı zamanda park yatak almistim onun alt değiştirme aparatı var tak çıkar cinsten onu kullanırım. Onun dışında geniş komidinin filan varsa üzerine biseyler serip değiştirebilirsin ayrıca bişey almaya bence gerek yok zaten ilk zamanlar zorlanır insan kendini toparlayana kadar yardım eden birileri olurKizlar alt degistirme unitesi gibi bir sey aldiniz mi? Benim odam kucuk oldugu icin almadim koltukta falan degistiririm reflu yataginin ustunde diye dusunmustum. Ama dogumdan sonra cok zorlanirsin yapamazsin dediler cok kafam karisti siz nasil cozum buldunuz?
Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim kusura bakmayıneşimde virüs çıktı ama temaslı degildik annemlerde kaliyordum bi haftadir ben evi onun için hazirladim falan bebeğin kiyafetlerini yıkadim serdim derken evvelsi gün çok yoruldum bebeğin hareketleri yavaş gibi geldi bana dün de biraz yorgun hissediyordum kendimi öğleden sonra lavaboya gittigimde peceteye kan geldi o nişanmis meğerse.. sonra doktorumu aradim git hastaneye nst cekilsin duruma göre olursa gelirim dedi.. nst de sanci çıktı serum verildi 4 tane sanci kesici hap verildi tekrar nst çekildi yine sancı çıktı ve açıklık 1 cm çıkınca yatış yapıldı tekrar alttan muayenede 2cm açıklık çıkınca sanci kesici serumlar yapilmaya baslandi ve ciğer gelistirici 2 igne yapıldı gece de suyum gelmeye basladi açıklık da yavas yavas artiyordu bu sabah 8 gibi de tekrar suni verildi ve sancilarim ve açıklık arrtii bebeğim sabah 9.5 geçe doğdu çok şükür ama nefeste sıkıntı vardı ve cigerleri tam gelişmediği için kuveze aldilar..34+6 da dogumum gerçekleşti normal doğum oldu bebegimin boyu 48 cm kilosu da 2775 gr mis yeni öğrendim onu da
Benimki daha yukaridaydi ama oldu kısmet herşey35+1 her gören en fazla bir hafta bekler diyo göbeğim düşmüş
Bilmiyorum ki herkes diyor haftasına göre kilosu boyu iyi.. amin inşallah sağlıkla çıkarBebeğin gelişimi 36 - 37 hafta ile uyumluymuş zaten maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
Onların olumsuz tecrübeleri çok fazla okuyup okuyup içim şişiyor bazen elimde değilKasım annelerinde doğum yapanlar da gayet aktif yazıyor soruyor bizim doğum yapan annişlerin bebekleri hiç durmuyor galiba unuttular buraları Aralık gelmeden sessizleşti buralar.. Benim de iki gündür kasılmalarım oluyor kızlar geç doğunca hep öyle hazırladım kendimi 40 da falan olur diye ama annemler karantinadayken böyle yalnız doğurcam galiba
Reflü yatağı almadıgıma o kadar pişmanım ki tecrübeli arkadaşlarım çok önerdi şimdi de fiyatları aşırı fazla geliyor banaKizlar alt degistirme unitesi gibi bir sey aldiniz mi? Benim odam kucuk oldugu icin almadim koltukta falan degistiririm reflu yataginin ustunde diye dusunmustum. Ama dogumdan sonra cok zorlanirsin yapamazsin dediler cok kafam karisti siz nasil cozum buldunuz?
Alan arkadaşlarım var bu arada hepsi gerek yok çöp para dedi almadım alt değiştirme ünitesi ama reflü yatağı kesin alınması lazım dediler ve ucuzken almadım şimdi de çok pahalıKizlar alt degistirme unitesi gibi bir sey aldiniz mi? Benim odam kucuk oldugu icin almadim koltukta falan degistiririm reflu yataginin ustunde diye dusunmustum. Ama dogumdan sonra cok zorlanirsin yapamazsin dediler cok kafam karisti siz nasil cozum buldunuz?
Teşekkür ederim canım benim inşallahCanım çok teşekkür ederim bizimle paylaştığın için. Çok geçmiş olsun hepinizeİn şa Allah en yakın zamanında bebişinle kavuşursunuz
Maşallah maşallah büyümüş ne güzelKilomuz 3240 olmuş yanılma payı +-400 .boy 49 cm. Perşembe diye konusmustuk dogumu ama suyum azalınca için rahat etsin diye çarşambaya yer ayarlamaya çalışayım dedi doktorum.nst ve hafta ile uyum güzel cıktı. Inşallah çarşambaya alabiliriz gün kızlar. Tam 38+0 oluyor o zaman
Kilomuz 3240 olmuş yanılma payı +-400 .boy 49 cm. Perşembe diye konusmustuk dogumu ama suyum azalınca için rahat etsin diye çarşambaya yer ayarlamaya çalışayım dedi doktorum.nst ve hafta ile uyum güzel cıktı. Inşallah çarşambaya alabiliriz gün kızlar. Tam 38+0 oluyor o zaman
Bazen bime falan geliyor 50 tl ye aklinda olsun canim e bebekte falanda uyguna vardi sankiAlan arkadaşlarım var bu arada hepsi gerek yok çöp para dedi almadım alt değiştirme ünitesi ama reflü yatağı kesin alınması lazım dediler ve ucuzken almadım şimdi de çok pahalı
bugünlerde geçecek canım sabret bizde kızımla 6 gün kaldık hastanede sarılıktanÇok sağol canım kalbim buruk döndüm annemlere eşim gelemedi yanımda yoktu yavrum kuvezde kaldı sağlıklı olsun da kuvezde kalması sorun değil yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?