• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın kızlar , dün akşamdan beri sancım var, sabah da kanamam oldu hastaneye geldim şimdi ,açıklık bir cm ve bebek çok yukarda denildi ,galiba sezeryana alinacagim gün içerisinde doktoru bekliyoruz ,ama çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Hayırlısıyla guzelmbir dogum olsun inşaallah 🤗
Sakın korkma, bebeğine kavuştuğun an tarifsiz ve benzersiz bir an olacak...

Günaydın kızlar , dün akşamdan beri sancım var, sabah da kanamam oldu hastaneye geldim şimdi ,açıklık bir cm ve bebek çok yukarda denildi ,galiba sezeryana alinacagim gün içerisinde doktoru bekliyoruz ,ama çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Allah sağlıkla kavuştursun normal doğum diye zorlayıp bebeğin sağlığını da riske atmamak lazım 🙇🏻‍♀️
kasım annelerinde normal dogum dıye tutturan bır annenın kotu tecrubesını de okudum.
En ıyısını doktorlar bılır senın ve yavrun ıcın en hayırlısı neysr oyle gelsın yeter kı sağlıkla kavusun dualarımız sızınle canım 🤲🏻

Evet canım, 2 doğum bende İn şa Allah olucak.
Aynen öyle diyorlar. Birde dahimin yumuşaklığına bakınca doktor çok iyi dedi hemen açılır dedi, fazla sancı çekmezsin. İn şa Allah öyle olucak. Ama hamileliğim da ilkine göre çoook rahat geçti çok şükür.
Ben sancılarla başlar diye sanmıyorum, kızımla suyum gelmeye başlamıştı, bu sefer de öyle olucak bence. Nişanım geldi galiba ama sancılarım hiç yok. Geçen araştırdım, doğum sancılardan başlayınca daha hızlı ve daha kolay geçiyor, su torbasını tam açılma olunca patlatıyorlar. Bakalım nasıl olucak bu sefer. Heyecanlıyım çok :)
Sen yine de hastaneye hemen gitme suyun gelmezse, evde daha rahat edemez misin?
İnşallah kendi sancımız gelir canım
Evet benim de açılma hızlanınca suyumu patlatmıştı doktorum. Bende evde rahat ederim tabii ama 5 dk ya kadar beklemem sanırım🙈 doktorumla iletişimde oluruz o ne derse artık ☺️ Seninle günlerimiz aynı 😍 ama sen önce doğuracaksın bence

Ay valla bende tedirginligimden kaç hafta öncesinden hazır ettim ama bisey eksik diye sürekli aciyorum🥰 şuan sadece mamamiz eksik . Sade tahin helvası irmikli süt tatlısı ve hosaflar kompostular çok süt yapiyomus canım en başta su tüketimi önemli zaten sıcak duşa girip masaj yapıncada geliyomus . Sagdikca emdikçe düzene giriyomus zaten normal şuan öyle olması
Dikkat ederim onlara da sağlıkla gelsin de emdikçe çoğalır inşallah

Canım sen hangi gün doğum yaptın? Allah analı babalı büyütsün gözün aydın senin de 😊 doğumdan sonra ancak toparlanıp girebildim ben de buraya. Yeni gördüm senbunu yazınca 😍
Sağolasın canım senin de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun sağlıkla 🌼 pazar günü doğum yaptım ben sabırsız çıktı benim kız

İnşallah kendi sancımız gelir canım
Evet benim de açılma hızlanınca suyumu patlatmıştı doktorum. Bende evde rahat ederim tabii ama 5 dk ya kadar beklemem sanırım🙈 doktorumla iletişimde oluruz o ne derse artık ☺️ Seninle günlerimiz aynı 😍 ama sen önce doğuracaksın bence

İn şa Allah canım. Bende çok istiyorum ki sudan önce sancılarım başlasın. Evet, doktorla zaten iletişimde olunca o yönlendirir seni. Ama yine de çok hızlı gitme. Birde kan tahlillerini vermediysen doktorla konuş önceden alınsın ki doğum zamanı uğraşmamak için. Ben geçen Perşembe kan verdim 4 tüp, doğuma hazırlık olarak, doğum ücretinden düşürülüyor o. Korona testi bizden istemediler normal doğum gireceğim için.
Eveeet günümüz ayni :) ben şimdi sen yazınca fark ettim☺️ Hayırlısı olsun canım. Benimki gayet rahat, kıpır kıpır karnımda, hiç çıkmaya niyeti yok gibi 😃

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnak inşallah 😍🤲🏻🌸

Günaydın 💗 nasılsınız hanımlar listeye bakınca farkettim ki hep kız bebeklerimiz doğmuş yada ben kaçırdım erkek bebkleri 💗💙
Benim erkek olacak inş hayırlısı ile son 15 günü de geçireydim nr zaman gelecek bilmiyorum oğlum perşembe randevum var ne diyecek dr

İyi geceler kızlar
Doğumdan beri giremiyorum iki Çoçuk olunca günler yoğun geçiyor kızım biraz kardeşini kıskandı onu kreşe göndermiştik ama bir süre göndermşcex malum vakalar arttı
Günler emzir süt sağ altını temizle biberonla yada şırıngayla süt ver şeklinde geçiyor 2 saatse bir emzşriyotum tavsiyem size uyuyun uyuyun uyuyun
Canim emiyor ya sut sagmaya da mi ihtiyacın oluyor? Ben almadım da ondan soruyorum:)

Kontrolden ciktim simdi nst deyim kizim 2900 49 cm olmus😊 gecen hafta bas asagi dogum pozisyonundaydi simdi yine makat asagi durmus doktor olabilir dedi ama aklim takildi biri foruma bu haftalardan sonea zor yer degistirir yazmisti🙄
Benim doktorum öyle dedi çünkü benim ki hiç doğum pozisyonu almadı :) sen kendi doktoruna güven canın her hasta bir değil 😊

Kızlar dün kan tahlili vermiştim çok şükür çok bi problem yok sadece biraz diyet yapmam gerekiyormuş şeker sınırda çıkmış acaba tam olarak neye dikkat etmem gerekiyo bilen varmı acaba ☺️

Kızlar dün kan tahlili vermiştim çok şükür çok bi problem yok sadece biraz diyet yapmam gerekiyormuş şeker sınırda çıkmış acaba tam olarak neye dikkat etmem gerekiyo bilen varmı acaba ☺️
canim pirinc patates beyaz ekmek bunlar sekeri yukseltiyor tatlilar disinda

Kontrolden ciktim simdi nst deyim kizim 2900 49 cm olmus😊 gecen hafta bas asagi dogum pozisyonundaydi simdi yine makat asagi durmus doktor olabilir dedi ama aklim takildi biri foruma bu haftalardan sonea zor yer degistirir yazmisti🙄

MaşaAllah 🧿 güzel beslemişin bebişini 🧿
Yerini doğum zamanında bile başı aşağı dönebilirler. İn şa Allah doğuma kadar döner ve pozisyonu alır 🤲🏻

Back
X