• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın kızlar , dün akşamdan beri sancım var, sabah da kanamam oldu hastaneye geldim şimdi ,açıklık bir cm ve bebek çok yukarda denildi ,galiba sezeryana alinacagim gün içerisinde doktoru bekliyoruz ,ama çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Allah kolaylık versin canim. Merak etme her şey yolunda gitsin insallab🙏

Hanımlar Trendyol hesaplarınıza bir bakın herkese verdiler mi bilmiyorum ama koton lcw defacto 100 liraya 50 lira kupon vermişler.
Biz de bunları aldık hırka mont gibi pofuduk bişey, tulum da sanki kadife gibi ikisi 65 liraya geldi kargoyla birlikte.

Eklentiler

• IMG_20201124_115132.webp
    IMG_20201124_115132.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 43
Kontrolden ciktim simdi nst deyim kizim 2900 49 cm olmus😊 gecen hafta bas asagi dogum pozisyonundaydi simdi yine makat asagi durmus doktor olabilir dedi ama aklim takildi biri foruma bu haftalardan sonea zor yer degistirir yazmisti🙄
Tam doğum kanalına yerleşmeyince donebiliyomus ben öyle biliyorum canım hayırlısı olsun 🙂

Judy_K Judy_K canim gozun aydin allah anali babali buyutsun🧿 musait olursan yaz bize detaylari😂

Gecelleri asla uyuyamıyorum hareketlerinden reamen kendini aşağı itiyor ve asla durmuyor saat 6ya kadar hareket halinde 6 dan sonra duruyor uyuyabiliyorum sanki her an doğurucam gibi gecelrri :silah::olamaz: benim gibi olan varmı
Ben aynı sabah uyuyabiliyorum geceleri dalıyorum tık açılıyor gozlerim hiç durmuyor çıkacak sanıyorum her gece

Onların olumsuz tecrübeleri çok fazla okuyup okuyup içim şişiyor bazen elimde değil
Evet canım benim de dikkatimi çekti çok okuyamadım o yüzden hep güzel haberler alalım inşallah 🤲🏻
Judy_K Judy_K da doğum yapmış sanırım ilk erkek bebek doğumu olan oldu böylelikle 😍
Benim de dikkatimi çekmişti prensesler hep aceleci çıktı paşalar içerde yatıyor 😅😁😁 ilk erkek bebiş gelmiş demek ki bu foruma neden yazmamış acaba bende son postlarına baktım baya da aktifmiş

İn şa Allah canım. Bende çok istiyorum ki sudan önce sancılarım başlasın. Evet, doktorla zaten iletişimde olunca o yönlendirir seni. Ama yine de çok hızlı gitme. Birde kan tahlillerini vermediysen doktorla konuş önceden alınsın ki doğum zamanı uğraşmamak için. Ben geçen Perşembe kan verdim 4 tüp, doğuma hazırlık olarak, doğum ücretinden düşürülüyor o. Korona testi bizden istemediler normal doğum gireceğim için.
Eveeet günümüz ayni :) ben şimdi sen yazınca fark ettim☺️ Hayırlısı olsun canım. Benimki gayet rahat, kıpır kıpır karnımda, hiç çıkmaya niyeti yok gibi 😃
Vallahi benimki de iyice yerleşti çıkmaya niyeti yok gibi 😅
Kan için birşey demedi doktorum 36 haftada sağlık ocağına kan vermiştim. Covid testinden benim doktorum da bahsetmedi süreci sordum aslında yapılsa söylerdi sanırım. Ben cuma gidince sorarım yine de😊

Kontrolden ciktim simdi nst deyim kizim 2900 49 cm olmus😊 gecen hafta bas asagi dogum pozisyonundaydi simdi yine makat asagi durmus doktor olabilir dedi ama aklim takildi biri foruma bu haftalardan sonea zor yer degistirir yazmisti🙄
Ne ara dönmüş kız🙈
Bana da zır döner gibi geliyor. BaşlaRı daha ağır artık çünkü

Selam kızlar. Sabah kalktım gözümü açmayla bir sıcaklık hissettim altta. Kan geliyor 😬 nisan mi lekelenme mi bilmiyorum 🙈 kontrolüm vardı zaten hazırlandım paklandim yoldayız 🤲 hayırlı haberler veririm inşallah
Yaa inanmıyorum 😍 iyi haberlerini bekliyorum

Selam kızlar. Sabah kalktım gözümü açmayla bir sıcaklık hissettim altta. Kan geliyor 😬 nisan mi lekelenme mi bilmiyorum 🙈 kontrolüm vardı zaten hazırlandım paklandim yoldayız 🤲 hayırlı haberler veririm inşallah
Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Back
X