Günaydın kızlar , dün akşamdan beri sancım var, sabah da kanamam oldu hastaneye geldim şimdi ,açıklık bir cm ve bebek çok yukarda denildi ,galiba sezeryana alinacagim gün içerisinde doktoru bekliyoruz ,ama çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Kontrolden ciktim simdi nst deyim kizim 2900 49 cm olmus gecen hafta bas asagi dogum pozisyonundaydi simdi yine makat asagi durmus doktor olabilir dedi ama aklim takildi biri foruma bu haftalardan sonea zor yer degistirir yazmisti
Gecelleri asla uyuyamıyorum hareketlerinden reamen kendini aşağı itiyor ve asla durmuyor saat 6ya kadar hareket halinde 6 dan sonra duruyor uyuyabiliyorum sanki her an doğurucam gibi gecelrri benim gibi olan varmı
annemle iliskimiz cok iyidir elinden geleni fazlasiyla yapar ama o dediginiz konularda ben annemden daha cok cekinirim emzirirken gogsumu gormesi bile beni rahatsiz eder
Bende aynı düşüncedeyim annem ama yanında bile giyinemiyoruö eşime bile zor alışmıştım ilk zamanlar çok zorlanmıştım eşimi istiyorum o yüzden beceremesede bi şekilde hallederiz gibi geliyo ama onun dışında kimsenin yanında rahat edemem
Iyi yapmışsın canım ben de dün bıraktım 35+0 da bebeğin kalbinde delik kalabiliyomus. Kendi doktorum doğuma 10 gün kala bırak dedi ama daha fazla risk alamicam. Oksapar 0,4 den 0,6 ya çıkardı bu gittiğim bayan doktor.
Normal doğum yapcaklara motive olsun şahsen bana oldu dün kontrolüm vardı benden önceki bayan kapıdan çıktı gayet normal eşinin yanına oturdu dediği şey yatış yapılıyor 4cm açılma olmuş kadın hissetmemiş 4 cm açılmayııı ayy bizde öyle olalım inşAllaah
ben sabaha kadar normal dogum , sancısı çektim o sancıyla ameliyata alındım oturttular belimden 4 5 kere iğne yaptılar belden uyuşcaktı güya ama iğnelerin hiç biri ilerlemedi sancı vuruyodu kendimi kasıyodum gerçi kendimi serbest bıraktıgımdada beceremediler delik deşik ettiler olmuyo deyip genel, anestezi verdi beceriksizler
Ya kizlar bugun annem geldi dogum cantasina bakarken esimin kiyafetlerini gorunce bunlari neden koydunki dedi bende e hastanede kalacak ya pijamalari dedim a aaa olur mu oyle sey ben kalirim o yapamaz dedi bende o kendi kalmak istiyor dedim esimin ustune attim. Bazilariniz annesi gelemicek diye uzuluyordunuz ama bende annemi degil esimi istiyorum yanimda annemi de kirmak istemiyorum onu istiyorum ben diyip. Ne yapmaliyim sizce daha once de ameliyat oldugumda esimi istemistim annem evde kalmisti bozulmustu
Agriniz siziniz yoksa bazi hastaneler 36 bazilari 38 den sonra aliyor bazen gelisime gore bence doktorunuza guvenin daha zamani gelmemiski sizi nts sokmuyor
Valla aynı gün olduğum kişi doğurdu insan tedirgin oluyo en azından bir hafta beklese muhabbeti oluyo her şeyim hazır ne olur ne olmaz diye pazartesi gidecegim yol cizeriz artık
Doktoruma her kasılmam var dediğimde günde kaç kere diye soruyor. Ee tabiki normalde saymıyorum bugün sayayım dedim 20 oldu an itibariyle
Ben alıştım ama sanki bu kadar çok olması normal değil gibi, Nst'de bu kasılmalardan biri denk gelirse hastanede rehin kalıcam diye korkuyorum
Doktoruma her kasılmam var dediğimde günde kaç kere diye soruyor. Ee tabiki normalde saymıyorum bugün sayayım dedim 20 oldu an itibariyle
Ben alıştım ama sanki bu kadar çok olması normal değil gibi, Nst'de bu kasılmalardan biri denk gelirse hastanede rehin kalıcam diye korkuyorum
Evet canım anı doğum başlasa büyük risk okur bizler için, doktor da hallederiz diyo ama ne kadar kan kaybederiz o esnada Allah bilir çok gecikmeden bıraktın en azından inşallah bi sorun olmaz bebeklerimizde.
Canım bayağ da cokmus 20 bende hiç saymadım yarın bi sayayım ☺ sekerin nasıl? Serumlar ve ciğer gelistiriciden sonra coştu bugün benimki. Karnıbahar a bile 145 cıktı
Kızlar kızım hasta oldu kuru kuru öksürüyor. Keçiboynuzu pekmezi, bal veriyorum, uyurken bebek vicksi ile sırtını, göğsünü ovuyorum, ayaklarının altına sarımsaklı zeytinyağı sürüyorum, çam kozalağı şurubu içiriyorum. Ateşi olunca aferin veriyorum. Makineyle ventolin mi versem? Başka ne yapabilirim ki?
Ihlamur kaynatabilirsin canım biraz yumuşatır boğazını su sira duşa aldirma ablamlar öyle hata yaptı bronşit yaptılar direk bı grip olsa hava almak zorunda kaliyo
Acılı olmaya başladı artık kasıklarım ince ince sızlıyor 30-40 saniye boyunca sonra geçiyor.
Eğer eğildiğim zaman olursa zor doğruluyorum.
İyice sıklaştı maalesef
Canım bayağ da cokmus 20 bende hiç saymadım yarın bi sayayım ☺ sekerin nasıl? Serumlar ve ciğer gelistiriciden sonra coştu bugün benimki. Karnıbahar a bile 145 cıktı
Doktor 10'a kadar normal demişti biz solladik geçtik
Şekerim dalgalı diyelim dikkat edersem iyi de ufacık bir beyaz ekmekte bile geçen 170 gördüm Normalde iyi ama dikkat edersem 140ı geçmiyor.
İlaçlar etki etmiş demek sana canım ya neyse az kaldi artık sabredecegiz.