2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayirlisi olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz

Kontrolden ciktim simdi nst deyim kizim 2900 49 cm olmus gecen hafta bas asagi dogum pozisyonundaydi simdi yine makat asagi durmus doktor olabilir dedi ama aklim takildi biri foruma bu haftalardan sonea zor yer degistirir yazmisti
Hic belli olmuyor ama evet hareketleri kisitlandigi icin donmeleri zor bu birazda senin rahim buyuklugune bagli niye donmus sipa dursaymis ya

Gecelleri asla uyuyamıyorum hareketlerinden reamen kendini aşağı itiyor ve asla durmuyor saat 6ya kadar hareket halinde 6 dan sonra duruyor uyuyabiliyorum sanki her an doğurucam gibi gecelrri benim gibi olan varmı
Durumlar bizdede ayni sabah 4 5 i goruyorum gündüz sakin gece savas var icerde sanki

annemle iliskimiz cok iyidir elinden geleni fazlasiyla yapar ama o dediginiz konularda ben annemden daha cok cekinirim emzirirken gogsumu gormesi bile beni rahatsiz eder
Bende aynı düşüncedeyim annem ama yanında bile giyinemiyoruö eşime bile zor alışmıştım ilk zamanlar çok zorlanmıştım eşimi istiyorum o yüzden beceremesede bi şekilde hallederiz gibi geliyo ama onun dışında kimsenin yanında rahat edemem

Bana birakirtirmasaydi ben de senin gibi birakacaktim insan ister istemez korkuyo

Ayy insallah bizde oyle oluruz yaa masallah

Aslında bu açıdan bakınca güzel ama belden iğne fikri hep beni korkutmustur bide ağrısı kalıyor diyorlar inş işinin ehli birisi yapar
ben sabaha kadar normal dogum , sancısı çektim o sancıyla ameliyata alındım oturttular belimden 4 5 kere iğne yaptılar belden uyuşcaktı güya ama iğnelerin hiç biri ilerlemedi sancı vuruyodu kendimi kasıyodum gerçi kendimi serbest bıraktıgımdada beceremediler delik deşik ettiler olmuyo deyip genel, anestezi verdi beceriksizler

Vala iki ucu boklu degnek canim ne denir ki virüsü bahane etsen

Benimde aynı sizinle erkek benimde 37 de gidince netlestirecek durabildigi kadar dursun diyor herhalde grupta en son bizler doguracaz
Valla aynı gün olduğum kişi doğurdu insan tedirgin oluyo en azından bir hafta beklese muhabbeti oluyo her şeyim hazır ne olur ne olmaz diye pazartesi gidecegim yol cizeriz artık

Doktoruma her kasılmam var dediğimde günde kaç kere diye soruyor. Ee tabiki normalde saymıyorum bugün sayayım dedim 20 oldu an itibariyle
Ben alıştım ama sanki bu kadar çok olması normal değil gibi, Nst'de bu kasılmalardan biri denk gelirse hastanede rehin kalıcam diye korkuyorum

Okadar oluyormu bende olmuyor hic hafif kasilmalari saymiyorum şiddetli 5 6 defa anca

Bana birakirtirmasaydi ben de senin gibi birakacaktim insan ister istemez korkuyo

Evet canım anı doğum başlasa büyük risk okur bizler için, doktor da hallederiz diyo ama ne kadar kan kaybederiz o esnada Allah bilir çok gecikmeden bıraktın en azından inşallah bi sorun olmaz bebeklerimizde.

Canım bayağ da cokmus 20 bende hiç saymadım yarın bi sayayım ☺ sekerin nasıl? Serumlar ve ciğer gelistiriciden sonra coştu bugün benimki. Karnıbahar a bile 145 cıktı

Ihlamur kaynatabilirsin canım biraz yumuşatır boğazını su sira duşa aldirma ablamlar öyle hata yaptı bronşit yaptılar direk bı grip olsa hava almak zorunda kaliyo

Okadar oluyormu bende olmuyor hic hafif kasilmalari saymiyorum şiddetli 5 6 defa anca
Acılı olmaya başladı artık kasıklarım ince ince sızlıyor 30-40 saniye boyunca sonra geçiyor.
Eğer eğildiğim zaman olursa zor doğruluyorum.
İyice sıklaştı maalesef
Canım bayağ da cokmus 20 bende hiç saymadım yarın bi sayayım ☺ sekerin nasıl? Serumlar ve ciğer gelistiriciden sonra coştu bugün benimki. Karnıbahar a bile 145 cıktı
Doktor 10'a kadar normal demişti biz solladik geçtik
Şekerim dalgalı diyelim dikkat edersem iyi de ufacık bir beyaz ekmekte bile geçen 170 gördüm Normalde iyi ama dikkat edersem 140ı geçmiyor.
İlaçlar etki etmiş demek sana canım ya neyse az kaldi artık sabredecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…