2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bu tabloda da bilgilerine ekleme yapmak isteyen annelerimiz yazarlarsa sevinirim :)

bu tabloda da bilgilerine ekleme yapmak isteyen annelerimiz yazarlarsa sevinirim :)
Benim doğumum Allah nasip ederse 7 aralık sezeryan canım
anreb3232 'nin kız bebeği 44 cm ismini bilmiyorum neden sormamışım ki
Hufezaa'nın da cinsiyet kız 36+5

ARALIK ANNELERİ

Gün Sayan Annelerimiz

B btl2 26 Kasım
Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
brnbrr 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
A AsiMavi20 27 Kasım
E Endobeybi 4 Aralık
Kdr1643 5 Aralık
@meyyke 7 Aralık
B Bluangl 10 Aralık
A arzu123 11 Aralık
essamia 12 Aralık
Forever07 sürpriz
K Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
esinsema sürpriz
P Pinokyo1905 sürpriz
F Ftm009 sürpriz
sinemvodka sürpriz
franses92 sürpriz
Seuta sürpriz
tugcekb sürpriz
C _cedric_ sürpriz
Efebay sürpriz
damlapal sürpriz
AlinA83 sürpriz
Yesilimsi7 sürpriz
perlasmom sürpriz
Burcik06 sürpriz
Sevgiliplath sürpriz
_Lila
sürpriz

Kızlar kızım hasta oldu kuru kuru öksürüyor. Keçiboynuzu pekmezi, bal veriyorum, uyurken bebek vicksi ile sırtını, göğsünü ovuyorum, ayaklarının altına sarımsaklı zeytinyağı sürüyorum, çam kozalağı şurubu içiriyorum. Ateşi olunca aferin veriyorum. Makineyle ventolin mi versem? Başka ne yapabilirim ki?

Canm aynı şekilde senin gibi düşündüm bebek bakımı için anneme karar verdim

Geçmiş olsun canım kaç yaşında kızın? Annem vicksi 1 çay kaşığı kaynar suya koyup oda da buhar yapıyordu kız kardeşimde rahatlatıyordu diye hatırlıyorum

Geçmiş olsun canım, kestane balı çok iyi öksürük kesiyor ve ciğeri açıyor.

Canım benim bilgiler eksik kalmış, bebeğim kız 36+5 te doğum yaptım :)

Benimde 8 Aralık günüm verildi listeye ekleyebilirsiniz

yok canim hic konusmadim hastaneyle sonraki muayenede soruyum

Sezeryan olan yada olacak anneler sezeryanimdan 1 hafta önce bazı tahliller yapılacakmış. Sormayı unuttum bu tahlil ücretleri sezeryan doğum ücretine dahil mi yoksa ekstra mi ödeniyor. Dahilse tahlileri yaptıklarında doğum ücretinin tamamını mı alıyorlar yoksa doğum zamanımı alıyorlar

Geçmiş olsun canım kaç yaşında kızın? Annem vicksi 1 çay kaşığı kaynar suya koyup oda da buhar yapıyordu kız kardeşimde rahatlatıyordu diye hatırlıyorum
4 buçuk yaşında dün gece onu da yaptım canım

Ücret çıkar canım ödetsin sezeryana dahil etmezler bir hafta önce yapıldığı için ama belli olmaz yinede

Canım benim tek göğüs ucum yok gibi onu tutamıyor kızımda onu emmedi birini emzirşuurum diğerini sağıp veriyorum maalesef eğer gazı falan varsa benimki de ittiriyor birde uykusu açılmadıysa ben önce altını açıyorum o zaman tam uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…