Anladım canım inşallah zamanla daha iyi olur:)Canım tek göğüs emiyor birde daha çenesi zayıf tam boşaltamıyur mastit olmayayım diye sağıyorum ayrıca uykucu birde uyanmıyor
Acılı olmaya başladı artık kasıklarım ince ince sızlıyor 30-40 saniye boyunca sonra geçiyor.
Eğer eğildiğim zaman olursa zor doğruluyorum.
İyice sıklaştı maalesef
Doktor 10'a kadar normal demişti biz solladik geçtik
Şekerim dalgalı diyelim dikkat edersem iyi de ufacık bir beyaz ekmekte bile geçen 170 gördümNormalde iyi ama dikkat edersem 140ı geçmiyor.
İlaçlar etki etmiş demek sana canım ya neyse az kaldi artık sabredecegiz.
Temasin varmiydi yakın zamndaKapı komşumuz covid olmuşgeldimi hep üst üste geliyor.
Benim açlıkta düşük canım 65i bile görüyorum.Canım bana ilk başta açlık 90 i geçmesin dedi endokrin sonra başka bi doktor 100 e kadar normal dedi bugünde hemşire açlık 120 ye kadar olabilir diyoşaka gibiler valla. Ben hiç ekmek yemiyorum. İlaçlardan arttı ama düşer bir iki güne insallah şeker yuklemesinde de 3 gün sürdü düşmesi.
ERkek canımBenim akıntım 1 haftadır fazlalaştı. Belimden ziyade kasıklarım daha çok ağrıyor. Erkek mi sizin?
aynen canim annem bile olsa esimin yanindaki gibi rahat olamiyorumBende aynı düşüncedeyim annem ama yanında bile giyinemiyoruö eşime bile zor alışmıştım ilk zamanlar çok zorlanmıştımeşimi istiyorum o yüzden beceremesede bi şekilde hallederiz gibi geliyo ama onun dışında kimsenin yanında rahat edemem
Temasin varmiydi yakın zamnda
Benim açlıkta düşük canım 65i bile görüyorum.
Ama 120 nasıl açlık normal derler ki, tokluk 2. Saat 120 ve aşağısı olması gerekmiyor mu
Neredeyse doğum yapıcaz daha öğrenemedik herkes başka şey diyor
ben burdayım. Listeye benide ekle canım. Doktor 27 Aralık dedi. Ama kısmet bilmiyoruz Ne zaman gelirKızlar pc başındayken listeye eklenmek isteyen varsa yazsın :)
zaten bizde kalacak ilk haftalarda ama hastanede de o kalmak istiyorVala iki ucu boklu degnek canim ne denir ki virüsü bahane etsen
İnşallah vaktinde ve sağlıkla gelir canım bebeğinSorma valla herkes başka bisey söylüyor. Sabah kalkınca hiç öyle düşük çıkmıyor benim ama gün içinde düşüyor açlık şekerim. Makineye de pek güvenmiyorum her ölçümde farklı çıkıyor. O yüzden maksimum dikkat ediyorum yediklerime. Aynen canım çok az kaldı. Benim bebegimin suyu azalmış yakında gelebilir toparlayamazsak suyunu.
Üzülebilir ama sen öyle istiyorsan anlayış gösterecektir canım bende eşimin kalmasını isterim kızsam da darılsam da ağlasam da onun yanında rahat ederim ama devlet hastanelerinde böyle bir imkan yok malesef ilk kızım da kaynanam ikinci de annem kalmıştı valla her işimi de ben yaptım hele kaynanam bana 1 günü bile zehir etmişti şimdi kendi annem covid malesef karantina da gelemeyecek eltim gelcek büyük ihtimal zaten 2 doğumumda da istediklerim olmadı yine düzen bozulmadı alıştımYa kizlar bugun annem geldi dogum cantasina bakarken esimin kiyafetlerini gorunce bunlari neden koydunki dedi bende e hastanede kalacak ya pijamalari dedim a aaa olur mu oyle sey ben kalirim o yapamaz dedi bende o kendi kalmak istiyor dedim esimin ustune attim. Bazilariniz annesi gelemicek diye uzuluyordunuz ama bende annemi degil esimi istiyorum yanimda annemi de kirmak istemiyorum onu istiyorum ben diyip. Ne yapmaliyim sizce daha once de ameliyat oldugumda esimi istemistim annem evde kalmisti bozulmustu
Temasın varmıydı canım? Benim annem babam kardeşlerim oldu ah ben napayımKapı komşumuz covid olmuşgeldimi hep üst üste geliyor.
Burnuna hava vee mutlakaKızlar kızım hasta oldu kuru kuru öksürüyor. Keçiboynuzu pekmezi, bal veriyorum, uyurken bebek vicksi ile sırtını, göğsünü ovuyorum, ayaklarının altına sarımsaklı zeytinyağı sürüyorum, çam kozalağı şurubu içiriyorum. Ateşi olunca aferin veriyorum. Makineyle ventolin mi versem? Başka ne yapabilirim ki?
ARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
brnbrr 26 Kasım
@Faoc 27 Kasım
@AsiMavi20 27 Kasım
E Endobeybi 4 Aralık
@Kdr1643 5 Aralık
B Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık