2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Canım bana ilk başta açlık 90 i geçmesin dedi endokrin sonra başka bi doktor 100 e kadar normal dedi bugünde hemşire açlık 120 ye kadar olabilir diyo şaka gibiler valla. Ben hiç ekmek yemiyorum. İlaçlardan arttı ama düşer bir iki güne insallah şeker yuklemesinde de 3 gün sürdü düşmesi.

Benim açlıkta düşük canım 65i bile görüyorum.
Ama 120 nasıl açlık normal derler ki, tokluk 2. Saat 120 ve aşağısı olması gerekmiyor mu
Neredeyse doğum yapıcaz daha öğrenemedik herkes başka şey diyor

aynen canim annem bile olsa esimin yanindaki gibi rahat olamiyorum

Temasin varmiydi yakın zamnda

Yok canım kimseyle görüşmüyorum korkudan. Asansör ve dış kapıdan bisey olabilir ama ben zaten maske ve dezenfektan kullanıyorum hep bina içinde de.

Sorma valla herkes başka bisey söylüyor. Sabah kalkınca hiç öyle düşük çıkmıyor benim ama gün içinde düşüyor açlık şekerim. Makineye de pek güvenmiyorum her ölçümde farklı çıkıyor. O yüzden maksimum dikkat ediyorum yediklerime. Aynen canım çok az kaldı. Benim bebegimin suyu azalmış yakında gelebilir toparlayamazsak suyunu.

İnşallah vaktinde ve sağlıkla gelir canım bebeğin

Üzülebilir ama sen öyle istiyorsan anlayış gösterecektir canım bende eşimin kalmasını isterim kızsam da darılsam da ağlasam da onun yanında rahat ederim ama devlet hastanelerinde böyle bir imkan yok malesef ilk kızım da kaynanam ikinci de annem kalmıştı valla her işimi de ben yaptım hele kaynanam bana 1 günü bile zehir etmişti şimdi kendi annem covid malesef karantina da gelemeyecek eltim gelcek büyük ihtimal zaten 2 doğumumda da istediklerim olmadı yine düzen bozulmadı alıştım hepimiz sağlıkla kavuşalım yeter ki

Burnuna hava vee mutlaka

Sürprizlerin başını çekiyorum
Kendimi halay başı gibi hissettim
9 aydır yatıyoruz haydi halay zamanı

Bende bunu bekledim doktorumdan oysa ki başka vakte artık aminnn canim

Baya parmakliyor diyorsun diyor ki kasma kendini olduuu dedim buyur
Aslında normal bence ama sen yine de riske girme doktora teslim Allaha emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…