arkadaşım yeni doğum yaptı annesi ve eşi kaldı yanında eşi kalkmasına yürümesine yatmasına destek olurken annesi emzirmesine çocuğun altını değişmeye tuvalet de ped değiştirmesine vs yardım etmişbilmem oluyor mu ki oyle odada 3 yatak mi oluyor o zaman
Kızlar sizleri üzmek istemem tabi kiEşinizin yanında olmasını istemeniz çok normal ama ben erkeklerin bebeğe ilk günden bakabileceklerini düşünmüyorumBen de eşime çok düşkünüm ama bebeğimi düşünüyorum sanırım daha çok bu durumda. Eşim biraz sakar sağolsunKeşke 2 refakatçi alsalar. İlk geceyi ben de onsuz geçirmek istemezdim.
işte ben de tam olarak bundan bahsediyorum canım :)Kızlar sizleri üzmek istemem tabi kiEşinizin yanında olmasını istemeniz çok normal ama ben erkeklerin bebeğe ilk günden bakabileceklerini düşünmüyorumsiz bile altını değiştirirken korkarak değiştirceksiniz erkeklerin işi değil ilk gün bebekle anneye bakmak Helede sezeryan olursanız daha zor eşiniz size destek amaçlı yanınızda olabilir ama yanınızda tecrübeli birinin kalması çok daha mantıklı.
Ben emzirirken falan rahat edemem iste annemle illa esim olacak en iyisi melesin dedigi gibi gunduz her ikisi de olsun gece esim kalsin. Esimden baskasinin refakatci olmasini kesinlikle istemiyorum zor da olsa beceremese de ben anneysem o da baba o olsun istiyorumarkadaşım yeni doğum yaptı annesi ve eşi kaldı yanında eşi kalkmasına yürümesine yatmasına destek olurken annesi emzirmesine çocuğun altını değişmeye tuvalet de ped değiştirmesine vs yardım etmiş
valla beceremese de esimi istiyorum zaten hemsireler yardimci olacakKızlar sizleri üzmek istemem tabi kiEşinizin yanında olmasını istemeniz çok normal ama ben erkeklerin bebeğe ilk günden bakabileceklerini düşünmüyorumsiz bile altını değiştirirken korkarak değiştirceksiniz erkeklerin işi değil ilk gün bebekle anneye bakmak Helede sezeryan olursanız daha zor eşiniz size destek amaçlı yanınızda olabilir ama yanınızda tecrübeli birinin kalması çok daha mantıklı.
bende böyle düşünüyorum yoksa o da baba oluyor insan o geceyi eşiyle geçirmek ister tabii ki ama çok hayalperest bakmıyorum özellikle ilk kez anne olacaklar için tecrübesiziz çünkü çok ultra lüks yerlerde doğum yapanları tenzih ederek söylüyorum hemşire gelip sizin bebeğinizin altını değişmiyor :) ya da emzirmenize 2 saat de bir gelip destek olmuyor emzir diyor gidiyor :) bende aynen sizin gibi düşünüyorum anne tecrübesi böyle durumlar da aşırı değerli ben sıradan bir hastane de doğum yapacağım özel ebem hemşirem falan da olmayacak öyle bir gücümüz de yokKızlar sizleri üzmek istemem tabi kiEşinizin yanında olmasını istemeniz çok normal ama ben erkeklerin bebeğe ilk günden bakabileceklerini düşünmüyorumsiz bile altını değiştirirken korkarak değiştirceksiniz erkeklerin işi değil ilk gün bebekle anneye bakmak Helede sezeryan olursanız daha zor eşiniz size destek amaçlı yanınızda olabilir ama yanınızda tecrübeli birinin kalması çok daha mantıklı.
senın tercıhın tabıı kı annenizle rahat hissetmemenize sebep olacak belki birşeyler vardır biz bilemeyiz bende kadınsal konular da eşimle rahat edemem örnek veriyorum pedimi ona değiştirtmek istemem zorunda kalsam yapar ama ben tercih etmem en doğru kararı sen verirsin canım nasıl istiyorsan öyle yap :)Ben emzirirken falan rahat edemem iste annemle illa esim olacak en iyisi melesin dedigi gibi gunduz her ikisi de olsun gece esim kalsin. Esimden baskasinin refakatci olmasini kesinlikle istemiyorum zor da olsa beceremese de ben anneysem o da baba o olsun istiyorum
Hastanede annemi bebeğin altını temizliyor. Yoksa görevli olanlar mı merak ettimKızlar sizleri üzmek istemem tabi kiEşinizin yanında olmasını istemeniz çok normal ama ben erkeklerin bebeğe ilk günden bakabileceklerini düşünmüyorumsiz bile altını değiştirirken korkarak değiştirceksiniz erkeklerin işi değil ilk gün bebekle anneye bakmak Helede sezeryan olursanız daha zor eşiniz size destek amaçlı yanınızda olabilir ama yanınızda tecrübeli birinin kalması çok daha mantıklı.
annemle iliskimiz cok iyidir elinden geleni fazlasiyla yapar ama o dediginiz konularda ben annemden daha cok cekinirim emzirirken gogsumu gormesi bile beni rahatsiz edersenın tercıhın tabıı kı annenizle rahat hissetmemenize sebep olacak belki birşeyler vardır biz bilemeyiz bende kadınsal konular da eşimle rahat edemem örnek veriyorum pedimi ona değiştirtmek istemem zorunda kalsam yapar ama ben tercih etmem en doğru kararı sen verirsin canım nasıl istiyorsan öyle yap :)
Herşey size ait diye biliyorum hemşireler söyleyip gidiyor gerisi sizde. Yanınızdakiler ya da anne yapıyor herşeyiHastanede annemi bebeğin altını temizliyor. Yoksa görevli olanlar mı merak ettim