2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bilmem oluyor mu ki oyle odada 3 yatak mi oluyor o zaman
arkadaşım yeni doğum yaptı annesi ve eşi kaldı yanında eşi kalkmasına yürümesine yatmasına destek olurken annesi emzirmesine çocuğun altını değişmeye tuvalet de ped değiştirmesine vs yardım etmiş

Ben de eşime çok düşkünüm ama bebeğimi düşünüyorum sanırım daha çok bu durumda. Eşim biraz sakar sağolsun Keşke 2 refakatçi alsalar. İlk geceyi ben de onsuz geçirmek istemezdim.
Kızlar sizleri üzmek istemem tabi kiEşinizin yanında olmasını istemeniz çok normal ama ben erkeklerin bebeğe ilk günden bakabileceklerini düşünmüyorum siz bile altını değiştirirken korkarak değiştirceksiniz erkeklerin işi değil ilk gün bebekle anneye bakmak Helede sezeryan olursanız daha zor eşiniz size destek amaçlı yanınızda olabilir ama yanınızda tecrübeli birinin kalması çok daha mantıklı.

işte ben de tam olarak bundan bahsediyorum canım :)

Ben emzirirken falan rahat edemem iste annemle illa esim olacak en iyisi melesin dedigi gibi gunduz her ikisi de olsun gece esim kalsin. Esimden baskasinin refakatci olmasini kesinlikle istemiyorum zor da olsa beceremese de ben anneysem o da baba o olsun istiyorum

valla beceremese de esimi istiyorum zaten hemsireler yardimci olacak

bende böyle düşünüyorum yoksa o da baba oluyor insan o geceyi eşiyle geçirmek ister tabii ki ama çok hayalperest bakmıyorum özellikle ilk kez anne olacaklar için tecrübesiziz çünkü çok ultra lüks yerlerde doğum yapanları tenzih ederek söylüyorum hemşire gelip sizin bebeğinizin altını değişmiyor :) ya da emzirmenize 2 saat de bir gelip destek olmuyor emzir diyor gidiyor :) bende aynen sizin gibi düşünüyorum anne tecrübesi böyle durumlar da aşırı değerli ben sıradan bir hastane de doğum yapacağım özel ebem hemşirem falan da olmayacak öyle bir gücümüz de yok

senın tercıhın tabıı kı annenizle rahat hissetmemenize sebep olacak belki birşeyler vardır biz bilemeyiz bende kadınsal konular da eşimle rahat edemem örnek veriyorum pedimi ona değiştirtmek istemem zorunda kalsam yapar ama ben tercih etmem en doğru kararı sen verirsin canım nasıl istiyorsan öyle yap :)

Hastanede annemi bebeğin altını temizliyor. Yoksa görevli olanlar mı merak ettim

annemle iliskimiz cok iyidir elinden geleni fazlasiyla yapar ama o dediginiz konularda ben annemden daha cok cekinirim emzirirken gogsumu gormesi bile beni rahatsiz eder

ARALIK ANNELERİ

Gün Sayan Annelerimiz

B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
brnbrr 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
A AsiMavi20 27 Kasım
E Endobeybi 4 Aralık
Kdr1643 5 Aralık
B Bluangl 10 Aralık
Y Yoncacannnn 11 Aralık
essamia 12 Aralık
Forever07 sürpriz
K Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
esinsema sürpriz
P Pinokyo1905 sürpriz
F Ftm009 sürpriz
S sinemvodka sürpriz
franses92 sürpriz
Seuta sürpriz
tugcekb sürpriz
C _cedric_ sürpriz
E Efebay E Efebay sürpriz
damlapal sürpriz
AlinA83 sürpriz
Yesilimsi7 sürpriz
P perlasmom sürpriz
B Burcik06 sürpriz
Sevgiliplath sürpriz
_Lila sürpriz

Herşey size ait diye biliyorum hemşireler söyleyip gidiyor gerisi sizde. Yanınızdakiler ya da anne yapıyor herşeyi
Teyzemin kızı teyzem vefat ettiği için doğumunda annemle ben bulunduk ve babası o zaman pandemi de yoktu annem temizledi bebeği emzirmeyi öğretti kuzenime hemşire sadece gelip söylüyor elini dokundurmuyor ve benim doğum yapacağım hastaneden bin kat iyi bir hastaneydi orası hatta emziremiyorsanız mama alın diyorlar :)

Benim de eşim kalacak yanımda tabiki annelerimiz daha iyi bakarlar ama eşlerinde bebek doğduğu an o sorumluluğu alması taraftarıyım. Annene de böyle anlatabilirsin bence anlayacaktır

Kızlar pc başındayken listeye eklenmek isteyen varsa yazsın :)

annemle iliskimiz cok iyidir elinden geleni fazlasiyla yapar ama o dediginiz konularda ben annemden daha cok cekinirim emzirirken gogsumu gormesi bile beni rahatsiz eder
anladım canım tercih meselesi diyorum ya sen nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap önemli olan senin içsel huzurun :)

Ben esime cok duskunum ilk gunden tam bir aile olmak istiyorum sanirim esime duskunlugumden baska kimseyi istemiyorum refakatci olarak
Bu arada benim doğum yapacağım hastanede bir refakatçi bir de babayı alıyorlar odaya ama akşam 10’dan sonra baba kalamıyor. Ben o yüzden direkt eşimi yazdıracağım. Sen hastane ile görüştün mü belki senin hastanende de öyle bir durum vardır ona göre 2’si de yanında olmuş olur

olabilir ben acaba önemsemiyor mu diye düşündüm de burada herkes girmiş gibi geliyor bana inşallah beni de sokar
34+2deyiz bugün gittim benide almadı nst ye 2 yada 3 hafta sonra son kontrol var

2020 ARALIK BEBEKLERİ

Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum TarihiBebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmiBebeğin HaftasıBebeğin KilosuBebeğin Boyu
beti889204.11.2020KızRüya35+53200 gr53 cm
dgulkts10.11.2020ErkekMücahit Yaman38+43250 gr45 cm
Hufezaa10.11.2020---2170 gr44 cm
Tubaaaa8116.11.2020---2760 gr-
anreb323216.11.2020--36+52600 gr-
Kuzeylitekeli16.11.2020KızGülce37+63000 gr49 cm
acemianne9217.11.2020KızEla
_Sitare_17.11.2020
N nil5347 18.11.2020İkiz3200 gr-2500 gr
E elf21 18.11.2020Kız3220 gr / 50 cm
cyd86 19.11.2020KızBeyza
beklemede27 22.11.202034+62775 gr48 cm

Kız olcak benim haftaya belli olur sanırım doğum şekli en son dönmustu 20 Aralık 5 ocak arası gorunuyo dedi normal olursa en son günü olarak değerlendirdi tabi .
Benimde aynı sizinle erkek benimde 37 de gidince netlestirecek durabildigi kadar dursun diyor herhalde grupta en son bizler doguracaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…