2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Şikâyet etmiş yada edecekmiş hatırlamıyorum da çok üzüldüm ve çok etkilendim
Amin canim

Ölmekten kokmuyorum geride iki evlat bırakmak yani ince bir çizgi sanki şuan. Eşim il dışında daha konuşamadım konuyu düzgün ama bir karar eşiğinde gibi hissediyorum. Ve düşündüğüm kendim değil karnımda ki ve yanimda ki yavrum.
Allah hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin. Ailem bekle normal doğumu kötü düşünme diyor ve birçok arkadaşımda. Ama ama ama... bu kısım beni mahvediyor şuan.

Çok çok dikkatlıyız bizde ama bu illet nerden nasıl geldiği bile belli degil ki...

Kızlar bebişi doğanlar güle güle büyütün inşallah sağlıkla
En son cuma günü gitmiştim sancım war die 2620 falan çıkmıştı çatı muayenesi yapmıştı açılma yoktu bugün gittim 2880 olmuş 1 cm açıklık war dedi nts ye haftaya giricem bebeğin hareketlerinde Bi problem olmadığı için sokmak istemedi

Maşallah canım sağlıkla gelsin kaç haftalıksın tam

Son anda sezaryene alınan çok insan var
Ben kanala girmesinin sorun olduğunu sanmıyorum canım

Kızlar bebegım yarım saattir cok hareketli hic bir yeri durmuyor hızlı şekilde hareket halinde sürekli ama sancım falan yok. Bugun kontrolum vardı nst falan hersey normal. Neden bu kadar harekelendi acaba

Sagol canım.umarim gecer artık su lohusa kafasindan çıkmak istiyorum.eskisi gibi mutlu olmak istiyorum.iyilesmek istiyorum. sen nasılsın canım

Maşallah minige normal mi dusunuyosun canım ağrın var mı şuan açılma başlamış ya birde çatı muaynesinden sonra lekelenme oldu mu ?

Kızlar bir sorum olacak ilk doğumumda epiduralde heyecanlanınca uyutmuslardi.bunda da aynisini yaparlar mi yoksa covid yuzunden yapmazlar mi

Sagol canım.umarim gecer artık su lohusa kafasindan çıkmak istiyorum.eskisi gibi mutlu olmak istiyorum.iyilesmek istiyorum. sen nasılsın canım
Sağol canım benim, nasıl olayım inatla dönmeyen bir tospik var içimde.. hala bi umut belki döner diye bekliorum ama normal doğumla ilgili yazılanları da okuyunca herhalde böylesi hayırlısı diyorum. 38e kadar bekleyip gün vercek doktor 23 ya da 24 Aralık isticem aksi bi şey olmazsa 38+5 6 gibi alınsın yeter tabi suyum vs gelmezse önceden

Tamam
Canım çok normal bisey bu. Zaten hareketlerini kontrol edeceksin artık zaman kısaldıkça hareket sayısı azaldıkça problem oluyor. Tadını çıkar bu hariii
Canım çok normal bisey bu. Zaten hareketlerini kontrol edeceksin artık zaman kısaldıkça hareket sayısı azaldıkça problem oluyor. Tadını çıkar bu hareketlerin
Anladım canım baya hareketli bi garipsedim

Avent damaksız canım
Benim kızım tutmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…