Hastane kapısından doğum sancısı tutmuş bir kadını nasıl çeviriyorlar akıl alacak iş değil canım devlet hastaneleri nasıl yapmış bunu kavga etmek ortalığı ayağa kaldırmak lazım ilk hastanede ne demek kapasite dolu Allah hepimizi sağlıkla bebeğimizle evimize nasip etsin inşallah
BBluangl
başınız sağolsun canım. fikoss
sana da geçmiş olsun canım, antibiyotik de kullanıyormuşsun ama ateş falan enfeksiyon olduğuna işaret gibi göğüslerinde. Umarım geçer bi an önce
artık çok yayıldı sağ salim atlatsak şu süreci gerçekten başka bir şey istemiyorum Allah ömrümün sonunu covid ile yazdıysa Covid'den ölürüm ölmekten korkmuyorum da böyle pandemi hastanelerinde perişan olmaktan korkuyorum..
Ölmekten kokmuyorum geride iki evlat bırakmak yani ince bir çizgi sanki şuan. Eşim il dışında daha konuşamadım konuyu düzgün ama bir karar eşiğinde gibi hissediyorum. Ve düşündüğüm kendim değil karnımda ki ve yanimda ki yavrum.
Allah hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin. Ailem bekle normal doğumu kötü düşünme diyor ve birçok arkadaşımda. Ama ama ama... bu kısım beni mahvediyor şuan.
Allah rahmet eylesin canım Allah geride kalanlara sabır versin
Aynen bende doğumdan önce olurum diye çok korkuyorum inşallah hiç olmayız da doğumdan önce olmak çok sıkıntılı her açıdan . Eşime iyice tembihliyorum çok dikkatli ol kimseyle gereksiz yere muhatap olma diye inşallah sağ Salim hasta olmadan doğurup bebeklerimizle ilgilenebiliriz
Kızlar bebişi doğanlar güle güle büyütün inşallah sağlıkla
En son cuma günü gitmiştim sancım war die 2620 falan çıkmıştı çatı muayenesi yapmıştı açılma yoktu bugün gittim 2880 olmuş 1 cm açıklık war dedi nts ye haftaya giricem bebeğin hareketlerinde Bi problem olmadığı için sokmak istemedi
En son cuma günü gitmiştim sancım war die 2620 falan çıkmıştı çatı muayenesi yapmıştı açılma yoktu bugün gittim 2880 olmuş 1 cm açıklık war dedi nts ye haftaya giricem bebeğin hareketlerinde Bi problem olmadığı için sokmak istemedi
Benim iki gündür kahveli kırmızılı ama dün çatı muaynesi oldum doktor pedi dolduracak yoğunlukta olursa hiç bekleme dedi önceki gün pembemsi sarimsiydi bugün çatıdan dolayı kahveli filan geliyo yoğunlaşırsa mecbur gideceğim açılmam yoktu ama bebek bayağı kanala yerleşmiş. Ben burda duydum bı kaç kişiden kanala girdikten sonra sezaryan sıkıntılı oluyomus ama bilmiyorum
Kızlar bebegım yarım saattir cok hareketli hic bir yeri durmuyor hızlı şekilde hareket halinde sürekli ama sancım falan yok. Bugun kontrolum vardı nst falan hersey normal. Neden bu kadar harekelendi acaba
BBluangl
başınız sağolsun canım. fikoss
sana da geçmiş olsun canım, antibiyotik de kullanıyormuşsun ama ateş falan enfeksiyon olduğuna işaret gibi göğüslerinde. Umarım geçer bi an önce
Sağol canım benim, nasıl olayım inatla dönmeyen bir tospik var içimde.. hala bi umut belki döner diye bekliorum ama normal doğumla ilgili yazılanları da okuyunca herhalde böylesi hayırlısı diyorum. 38e kadar bekleyip gün vercek doktor 23 ya da 24 Aralık isticem aksi bi şey olmazsa 38+5 6 gibi alınsın yeter tabi suyum vs gelmezse önceden
Kızlar bebegım yarım saattir cok hareketli hic bir yeri durmuyor hızlı şekilde hareket halinde sürekli ama sancım falan yok. Bugun kontrolum vardı nst falan hersey normal. Neden bu kadar harekelendi acaba
Canım çok normal bisey bu. Zaten hareketlerini kontrol edeceksin artık zaman kısaldıkça hareket sayısı azaldıkça problem oluyor. Tadını çıkar bu hareketlerin
Canım çok normal bisey bu. Zaten hareketlerini kontrol edeceksin artık zaman kısaldıkça hareket sayısı azaldıkça problem oluyor. Tadını çıkar bu hariii
Canım çok normal bisey bu. Zaten hareketlerini kontrol edeceksin artık zaman kısaldıkça hareket sayısı azaldıkça problem oluyor. Tadını çıkar bu hareketlerin
Aventin şekli de damaklıydı değil mi? Benim bebeğim damaklı emziği sevmedi gibi geliyor o yüzden şansımı ilk bibsten yana kullanacağım sonra da aventi denerim olmazsa aklımda hiç emzik tutturmak yoktu ama bu kadar meme düşkünü olunca rahatlamak için vereyim tutsun diye düşünüyorum artık