Bebeğiniz kaç kilo? Bende sleepy 1 numara kullanıyorum bugün elimdeki 1 numaralar bitti hatta 2ye geçtik ama bir kere çok yaptığı için çişi taşmıştı başka bir sorun yaşamadım
Kızlar bugün kontrolüm vardı 38+1 iz nst normal çıktı, suyuda gayet iyi dedi doktor, bebek 3750 kg, normal doğumu önermiyorum dedi, 7 Aralık Pazartesi saat 14.30 da alıcak spinal sezeryanla alıcak nasipse 4 kg olur o güne kadar diyor herkese hayırlı doğumlar diliyorum rabbim yardımcımız olsun
Gözün aydın canım, sağlıklı ya çok şükür büyür hemencecik merak etme 3 hafta oldu biz doğalı 3 kilo olduk bile nerdeyse :) senin bebişin ne kadar doğdu
Kızlar günaydın Bizde pazartesi günü spinal sezaryen ile kavuştuk oğlum Demir’le darısı sizlere
1 gece hastanede kaldık bugün evimizde geldik. Şu an yanımda, yatağında uyuyor bakmaya doyamıyorum ya Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Sağolun kızlar Allah hepimize hayırlı ömürler versin, ilk duyduğumda bayağı ağladım hastalıktan dolayı ölüme yalnız yakalanmasına falan ama şimdi biraz daha kendime geldim
Iki haftadir cok akintim var seffaf bazen beyaz renkli her seferinde tuvalete kosuyorum acaba nisanim mi geldi diye doktor kokusuz ve kasinti yoksa normal dedi benim icimde sinmedi bugun saglik ocaginda idrar tahlili verdim bakalim ne cikcak. Benim gibi akintisi olan caresini bilen var mi
Eğer gelen şey akıntı ile karışık bir seyse ve sümüksü yapısı varsa nisandır. Ama suya benziyosa saha sıvı ve rengi çok açıksa büyük ihtimal su sızıntısı . Benim de gece 2 de gelmeye basladi ve nisan sandim ertesi gun acile gittim acilma yok diye yolluyolardi sonra hastane de suyum geldi. Doğuma aldılar suni sancı ile 8 saat sonra doğurdum
Canım bugün sabahta geldi ama sonra gelmedi sümüksü kahverengi ve kıvamlı peceteye silince. Senin miktar olarak nasıldı? Hiç sancım filan yok benim anlamadım valla enfeksiyon mu acaba diye düşünüyorum çünkü hep beyaz akıntı vardı o yok artık bugün sonrasında gelmeyince gitmedim ama gidecem yarın yada cuma günü.
Kızlar bebeğim çişini yaptı ve gaz cıkardı bezi böyle pembe bu arada bnm gögsmden gelen süt koyu kahve kana benzyor onla bi alakası olabilir mi bu arada bebişim 3.900 doğdu doktor dediki sezeryan olmasına ramen cok zor bi doğumdu asistanlardan biri cıkarabilmek icin kaburgalarıma cıkmıs yüklenmiş yani ama herşeye ramen cok güzeldi hersey
Kızlar bebeğim çişini yaptı ve gaz cıkardı bezi böyle pembe bu arada bnm gögsmden gelen süt koyu kahve kana benzyor onla bi alakası olabilir mi bu arada bebişim 3.900 doğdu doktor dediki sezeryan olmasına ramen cok zor bi doğumdu asistanlardan biri cıkarabilmek icin kaburgalarıma cıkmıs yüklenmiş yani ama herşeye ramen cok güzeldi hersey
Yenidoğan cisli bez sayısına bakın internetten, sayınız normalden azsa o pembelik az beslendiğine ya da su ihtiyacı olduğuna işarettir. Kilo alımı normalse sadece su ihtiyacına isaret ediyordur. Bazı durumlarda hicbir sorun olmasa da çıkabiliyor pekbe turuncu renk. Kan falan değil yani rahat olun.
Günaydın arkadaşlar bebegimiz 3350 gr olmuş 10 Aralık için gün aldık kanlarımı verdim. Araya haftasonu giriyor 14 üne kalırsa sancı vs olabilir plansız olur dedi 38+3 te alacaklar Allah'ın izniyle Rabbim yardımcımız olsun..
İyi bari sevindim İstanbul da olmamana Sevinilcek başka şey kalmamış gibi neye seviniyoruz baksana
Tam tevekkülle gireceğiz doğuma başımıza ne geleceğini Allah biliyor en iyi özel hastaneye gidersin başka şey çıkar belli olmayan bir Dünya..
Allaha emanetiz Allah merhamet etsin sınamasın ne evlatlarımızla ne can sağlığımızla..