2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sleepy yeni doğan kullanıyorum ama biz prematüre ye geçtik sleepy biraz sızdırdı büyük ihtimal bez büyük geldiği için. Ama kullanıp memnun kalan çok
Bebeğiniz kaç kilo? Bende sleepy 1 numara kullanıyorum bugün elimdeki 1 numaralar bitti hatta 2ye geçtik ama bir kere çok yaptığı için çişi taşmıştı başka bir sorun yaşamadım

Kızlar bugün kontrolüm vardı 38+1 iz nst normal çıktı, suyuda gayet iyi dedi doktor, bebek 3750 kg, normal doğumu önermiyorum dedi, 7 Aralık Pazartesi saat 14.30 da alıcak spinal sezeryanla alıcak nasipse 4 kg olur o güne kadar diyor herkese hayırlı doğumlar diliyorum rabbim yardımcımız olsun

Gozun aydin kuzum

Iki haftadir cok akintim var seffaf bazen beyaz renkli her seferinde tuvalete kosuyorum acaba nisanim mi geldi diye doktor kokusuz ve kasinti yoksa normal dedi benim icimde sinmedi bugun saglik ocaginda idrar tahlili verdim bakalim ne cikcak. Benim gibi akintisi olan caresini bilen var mi

Ya kızlar benim ilk gebeliğim sağlıkla gelsin istıyorum artık çok merak ediyorum nasıl olucak doğum sancıyı anlıyacak mıyım

Canım bugün sabahta geldi ama sonra gelmedi sümüksü kahverengi ve kıvamlı peceteye silince. Senin miktar olarak nasıldı? Hiç sancım filan yok benim anlamadım valla enfeksiyon mu acaba diye düşünüyorum çünkü hep beyaz akıntı vardı o yok artık bugün sonrasında gelmeyince gitmedim ama gidecem yarın yada cuma günü.

Kızlar bebeğim çişini yaptı ve gaz cıkardı bezi böyle pembe bu arada bnm gögsmden gelen süt koyu kahve kana benzyor onla bi alakası olabilir mi bu arada bebişim 3.900 doğdu doktor dediki sezeryan olmasına ramen cok zor bi doğumdu asistanlardan biri cıkarabilmek icin kaburgalarıma cıkmıs yüklenmiş yani ama herşeye ramen cok güzeldi hersey

Eklentiler

• 20201202_205654.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 47
Yenidoğan cisli bez sayısına bakın internetten, sayınız normalden azsa o pembelik az beslendiğine ya da su ihtiyacı olduğuna işarettir. Kilo alımı normalse sadece su ihtiyacına isaret ediyordur. Bazı durumlarda hicbir sorun olmasa da çıkabiliyor pekbe turuncu renk. Kan falan değil yani rahat olun.

Benim oğlumda da olmuştu Dr kristal demişti normalmiş

Günümüz aynı canım 39+3 demi alcak.ben bu cuma doğuma gircem inşallah.

Amin canım inşallah Rabbim ne yazmışsa o Allah'a sığınmaktan başka çare yok hepimiz sağlıkla dünyaya getirelim sağlıkla büyütelim

Kamu da çalışan hamile anneler 37 haftada İş görememizlik raporu alıp kuruma vermek zorunlu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…