Belki de sığmıyor olabilir . En son geçen çarşamba günü kontrolüm vardı nst de sancı falan çıkmadı. Cuma yine kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Bende sancı belirtisi olabilir mi diye düşündüm.Benim de öyleydi canım ön tarafı taş gibi sertti ve acıyordu bence son haftalar normal bebişler sığmıyor artık yani benim ki öyleydi. Ama burada bi kaç arkadaş da sancı belirtisi o sertlik demişti benim nst’de hiç sancım çıkmadı ama. Kontrolün ne zaman?
Ne haberi ben kaçırdım
Eşim özelde doğuma çok karşı çocuklara da bana da eli çok boldur ama bu hastane işine bir türlü ikna edemedim valla böyle bilinmezlik korku stres mahvetti beni bir hayırlısıyla doğursaydıminsan devlet hastanesine gitmeye 2 kat korkuyor gercekten
artık çok yayıldı sağ salim atlatsak şu süreci gerçekten başka bir şey istemiyorumdoktorumun bana anlattığı olay olmuş. Kadın sancısı tutuyor kalkıp gidiyorlar ve corona özel hastane de doktoru da kabul etmiyorlar kapasite yok diyorlar ve istanbulda. Başka yerleri deniyorlar alın sezeryan ile alın diyorlar yine kabul etmiyorlar. Marmaraya gidiyor devlete orası da kapasite olamadığını söylüyor bir tanıdık ile başka hastane alıyor sezeryan ama kadın yoğun bakımda sadece 1 gün dayanabilmiş. Cocuk iyi ama anne
Niyetim kimseyi üzmek değil ama tedirginim iyice apartmanda corona dolu. Ya yakalanırsam korkusudoğumdan değil dogurana kadar corona olmaktan korkar oldum iyice
Allah rahmet eylesin canım Allah geride kalanlara sabır versinEşimin babaannesi vefat etti hanımlarcanım çok sıkıldı ağlıyorum durup durup zaten bugün değişik bi gündü canım çok sıkkın
Aynen bende doğumdan önce olurum diye çok korkuyorumdoktorumun bana anlattığı olay olmuş. Kadın sancısı tutuyor kalkıp gidiyorlar ve corona özel hastane de doktoru da kabul etmiyorlar kapasite yok diyorlar ve istanbulda. Başka yerleri deniyorlar alın sezeryan ile alın diyorlar yine kabul etmiyorlar. Marmaraya gidiyor devlete orası da kapasite olamadığını söylüyor bir tanıdık ile başka hastane alıyor sezeryan ama kadın yoğun bakımda sadece 1 gün dayanabilmiş. Cocuk iyi ama anne
Niyetim kimseyi üzmek değil ama tedirginim iyice apartmanda corona dolu. Ya yakalanırsam korkusudoğumdan değil dogurana kadar corona olmaktan korkar oldum iyice
aslinda esinin tavri mantikli ancak sartlari gozonunde bulundurursak ozelde insan kendini biraz daha guvende hissediyor sanki.Eşim özelde doğuma çok karşı çocuklara da bana da eli çok boldur ama bu hastane işine bir türlü ikna edemedim valla böyle bilinmezlik korku stres mahvetti beni bir hayırlısıyla doğursaydım
Canım istanbulda mısınız bilmiyorum.. bizim de maddi bir sorunumuz yok elhamdülillah ama eşine hak veriyorum pandemi olmasa hep eşime diyordum özeller para koparmak için insanın psikolojisini bozacak extra masraf etmeni gerektirecek herşeyi duygularını hiçe sayarak söylüyor devlete daha çok güveniyorum diyeEşim özelde doğuma çok karşı çocuklara da bana da eli çok boldur ama bu hastane işine bir türlü ikna edemedim valla böyle bilinmezlik korku stres mahvetti beni bir hayırlısıyla doğursaydım
Hastane kapısından doğum sancısı tutmuş bir kadını nasıl çeviriyorlar akıl alacak iş değil canım devlet hastaneleri nasıl yapmış bunudoktorumun bana anlattığı olay olmuş. Kadın sancısı tutuyor kalkıp gidiyorlar ve corona özel hastane de doktoru da kabul etmiyorlar kapasite yok diyorlar ve istanbulda. Başka yerleri deniyorlar alın sezeryan ile alın diyorlar yine kabul etmiyorlar. Marmaraya gidiyor devlete orası da kapasite olamadığını söylüyor bir tanıdık ile başka hastane alıyor sezeryan ama kadın yoğun bakımda sadece 1 gün dayanabilmiş. Cocuk iyi ama anne
Ben de izleyince acaba normal doğum beklemeyi bırakıp bir an önce sezeryan mı olsam dedimdoktorumun bana anlattığı olay olmuş. Kadın sancısı tutuyor kalkıp gidiyorlar ve corona özel hastane de doktoru da kabul etmiyorlar kapasite yok diyorlar ve istanbulda. Başka yerleri deniyorlar alın sezeryan ile alın diyorlar yine kabul etmiyorlar. Marmaraya gidiyor devlete orası da kapasite olamadığını söylüyor bir tanıdık ile başka hastane alıyor sezeryan ama kadın yoğun bakımda sadece 1 gün dayanabilmiş. Cocuk iyi ama anne
Teşekkür ediyorumBebek anne karnına düştüğü an kaç kg doğacağı da belli oluyormuş aslında :) ama muz,kaşar,süt,pekmez,kabak çekirdeği bebeğe kg aldırdığı düşünülüyor :)
Valla canım şu dönemde olmasak bende acırdım özele vereceğim paraya ama dediğin gibi özeller devletlere göre daha güvenli bence de maddi sıkıntımız da yok ama tutumu değişmiyoraslinda esinin tavri mantikli ancak sartlari gozonunde bulundurursak ozelde insan kendini biraz daha guvende hissediyor sanki.
Bursa'dayım canım ben iyi ki İstanbul'da değilim ama burda da vakalar fazla orası kadar olmasa da.. O da sürekli boşuna ek masraflar çıkarıcaklar oraya vereceğim parayı çocuklara eve harcarım diyor inat etti ben de devlet hastanelerinden çok korkuyorum tek tesellim odaların tek olması Allah korusun valla çok strese soktu vakaların tavan yapması beniCanım istanbulda mısınız bilmiyorum.. bizim de maddi bir sorunumuz yok elhamdülillah ama eşine hak veriyorum pandemi olmasa hep eşime diyordum özeller para koparmak için insanın psikolojisini bozacak extra masraf etmeni gerektirecek herşeyi duygularını hiçe sayarak söylüyor devlete daha çok güveniyorum diyeAma pandemi olunca gidemedim lafta kaldı özelde doğuracağım. Devlet hastanesine kim gitse Covid çıkıyor bu ara
Ya maşallahh teşekkür ederim benim ilk 3 ay bulantılarım oldu hicbisey yiyemedim henüz yeni yemeye başladımCanım ilk zamanlar dikkatli beslen 4.5. Aydan sonra bebek kilo almaya başlayınca ceviz muz kasar bol bol et balık süt tercih et. Ben toplamda 10kilo aldım bebeğimde ilk başta çok almadı ama su an 3500 civarı. Çok tatlı çok hamurişi tüketmemeye çalış.
Evet canım sabah 9.30 da doguma girdim canım ikimizde iyiyiz çok şükürKdr1643 Canım nasılsın ? Doğum oldu mu bebiş nasıl ?
İyi bari sevindim İstanbul da olmamanaValla canım şu dönemde olmasak bende acırdım özele vereceğim paraya ama dediğin gibi özeller devletlere göre daha güvenli bence de maddi sıkıntımız da yok ama tutumu değişmiyor
Bursa'dayım canım ben iyi ki İstanbul'da değilim ama burda da vakalar fazla orası kadar olmasa da.. O da sürekli boşuna ek masraflar çıkarıcaklar oraya vereceğim parayı çocuklara eve harcarım diyor inat etti ben de devlet hastanelerinden çok korkuyorum tek tesellim odaların tek olması Allah korusun valla çok strese soktu vakaların tavan yapması beni
Çok şükür bütün tedirginliklerin geride kaldı bakEvet canım sabah 9.30 da doguma girdim canım ikimizde iyiyiz çok şükür
Bunlardan canım.Bende tesettürlüyüm canım. Almanyadayım bu yüzden dediğine bakamam. Ama tem olarak Nasıl birşey anlamadım. Ama ben de kullanmıyorum. Tesettürlü olduğum için belli etmiyor dediğin gibi
Hayırlı olsun canım , sağlıkla büyüsün inşallahEvet canım sabah 9.30 da doguma girdim canım ikimizde iyiyiz çok şükür
Eğer gelen şey akıntı ile karışık bir seyse ve sümüksü yapısı varsa nisandır. Ama suya benziyosa saha sıvı ve rengi çok açıksa büyük ihtimal su sızıntısı . Benim de gece 2 de gelmeye basladi ve nisan sandim ertesi gun acile gittim acilma yok diye yolluyolardi sonra hastane de suyum geldi. Doğuma aldılar suni sancı ile 8 saat sonra doğurdumCanım bana çatı muayenesi de yapılmadı sezeryan olacağım için. Niye geliyo anlamadim. Bebeğin hareketleri normal ağrım da yok beyaz akıntı geliyodu hep ama şimdi çamur gibi kahverengi resmen. Kırmızı değil benden gelen.
Yarın yada cuma günü gidecektim zaten canım, bugün de beklicem sanırım. Suyu azaldığı için 3 gün de bir gidiyorum ama bu leke endişelendirdi beni
Sleepy yeni doğan kullanıyorum ama biz prematüre ye geçtik sleepy biraz sızdırdı büyük ihtimal bez büyük geldiği için. Ama kullanıp memnun kalan çokDoğum yapan bütün arkadaşlarin gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün
Bebek bakım telaşına başlayan arkadaşlarım Prima premium almıştım hep belden taşıyor göbek bağından dolayı biraz gevşek kalıyor tabi ondan olabilir mi farklı marka bez kullananlar da var mı böyle sıkıntı paket bitince sleepy alayim diye düşünüyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
Allah sizlere doğacak yavrunuza uzun sağlıklı ömür versin
basiniz sagolsun canim
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Az kalmış da doğuma.
Sağolun kızlar Allah hepimize hayırlı ömürler versin, ilk duyduğumda bayağı ağladım hastalıktan dolayı ölüme yalnız yakalanmasına falanAllah rahmet eylesin canım Allah geride kalanlara sabır versin
Aynen bende doğumdan önce olurum diye çok korkuyoruminşallah hiç olmayız da doğumdan önce olmak çok sıkıntılı her açıdan . Eşime iyice tembihliyorum çok dikkatli ol kimseyle gereksiz yere muhatap olma diye inşallah sağ Salim hasta olmadan doğurup bebeklerimizle ilgilenebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?