2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Belki de sığmıyor olabilir . En son geçen çarşamba günü kontrolüm vardı nst de sancı falan çıkmadı. Cuma yine kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Bende sancı belirtisi olabilir mi diye düşündüm.

Ne haberi ben kaçırdım
doktorumun bana anlattığı olay olmuş. Kadın sancısı tutuyor kalkıp gidiyorlar ve corona özel hastane de doktoru da kabul etmiyorlar kapasite yok diyorlar ve istanbulda. Başka yerleri deniyorlar alın sezeryan ile alın diyorlar yine kabul etmiyorlar. Marmaraya gidiyor devlete orası da kapasite olamadığını söylüyor bir tanıdık ile başka hastane alıyor sezeryan ama kadın yoğun bakımda sadece 1 gün dayanabilmiş. Cocuk iyi ama anne
Niyetim kimseyi üzmek değil ama tedirginim iyice apartmanda corona dolu. Ya yakalanırsam korkusu doğumdan değil dogurana kadar corona olmaktan korkar oldum iyice

artık çok yayıldı sağ salim atlatsak şu süreci gerçekten başka bir şey istemiyorum Allah ömrümün sonunu covid ile yazdıysa Covid'den ölürüm ölmekten korkmuyorum da böyle pandemi hastanelerinde perişan olmaktan korkuyorum..

Eşimin babaannesi vefat etti hanımlar canım çok sıkıldı ağlıyorum durup durup zaten bugün değişik bi gündü canım çok sıkkın
Allah rahmet eylesin canım Allah geride kalanlara sabır versin
Aynen bende doğumdan önce olurum diye çok korkuyorum inşallah hiç olmayız da doğumdan önce olmak çok sıkıntılı her açıdan . Eşime iyice tembihliyorum çok dikkatli ol kimseyle gereksiz yere muhatap olma diye inşallah sağ Salim hasta olmadan doğurup bebeklerimizle ilgilenebiliriz

Eşim özelde doğuma çok karşı çocuklara da bana da eli çok boldur ama bu hastane işine bir türlü ikna edemedim valla böyle bilinmezlik korku stres mahvetti beni bir hayırlısıyla doğursaydım
aslinda esinin tavri mantikli ancak sartlari gozonunde bulundurursak ozelde insan kendini biraz daha guvende hissediyor sanki.

Eşim özelde doğuma çok karşı çocuklara da bana da eli çok boldur ama bu hastane işine bir türlü ikna edemedim valla böyle bilinmezlik korku stres mahvetti beni bir hayırlısıyla doğursaydım
Canım istanbulda mısınız bilmiyorum.. bizim de maddi bir sorunumuz yok elhamdülillah ama eşine hak veriyorum pandemi olmasa hep eşime diyordum özeller para koparmak için insanın psikolojisini bozacak extra masraf etmeni gerektirecek herşeyi duygularını hiçe sayarak söylüyor devlete daha çok güveniyorum diye Ama pandemi olunca gidemedim lafta kaldı özelde doğuracağım. Devlet hastanesine kim gitse Covid çıkıyor bu ara

Hastane kapısından doğum sancısı tutmuş bir kadını nasıl çeviriyorlar akıl alacak iş değil canım devlet hastaneleri nasıl yapmış bunu kavga etmek ortalığı ayağa kaldırmak lazım ilk hastanede ne demek kapasite dolu Allah hepimizi sağlıkla bebeğimizle evimize nasip etsin inşallah

Ben de izleyince acaba normal doğum beklemeyi bırakıp bir an önce sezeryan mı olsam dedim

aslinda esinin tavri mantikli ancak sartlari gozonunde bulundurursak ozelde insan kendini biraz daha guvende hissediyor sanki.
Valla canım şu dönemde olmasak bende acırdım özele vereceğim paraya ama dediğin gibi özeller devletlere göre daha güvenli bence de maddi sıkıntımız da yok ama tutumu değişmiyor
Bursa'dayım canım ben iyi ki İstanbul'da değilim ama burda da vakalar fazla orası kadar olmasa da.. O da sürekli boşuna ek masraflar çıkarıcaklar oraya vereceğim parayı çocuklara eve harcarım diyor inat etti ben de devlet hastanelerinden çok korkuyorum tek tesellim odaların tek olması Allah korusun valla çok strese soktu vakaların tavan yapması beni

Ya maşallahh teşekkür ederim benim ilk 3 ay bulantılarım oldu hicbisey yiyemedim henüz yeni yemeye başladım

İyi bari sevindim İstanbul da olmamana Sevinilcek başka şey kalmamış gibi neye seviniyoruz baksana
Tam tevekkülle gireceğiz doğuma başımıza ne geleceğini Allah biliyor en iyi özel hastaneye gidersin başka şey çıkar belli olmayan bir Dünya..
Allaha emanetiz Allah merhamet etsin sınamasın ne evlatlarımızla ne can sağlığımızla..

Bende tesettürlüyüm canım. Almanyadayım bu yüzden dediğine bakamam. Ama tem olarak Nasıl birşey anlamadım. Ama ben de kullanmıyorum. Tesettürlü olduğum için belli etmiyor dediğin gibi
Bunlardan canım.

Eklentiler

• Screenshot_20201202_205256_com.android.chrome.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 24
Eğer gelen şey akıntı ile karışık bir seyse ve sümüksü yapısı varsa nisandır. Ama suya benziyosa saha sıvı ve rengi çok açıksa büyük ihtimal su sızıntısı . Benim de gece 2 de gelmeye basladi ve nisan sandim ertesi gun acile gittim acilma yok diye yolluyolardi sonra hastane de suyum geldi. Doğuma aldılar suni sancı ile 8 saat sonra doğurdum

Sleepy yeni doğan kullanıyorum ama biz prematüre ye geçtik sleepy biraz sızdırdı büyük ihtimal bez büyük geldiği için. Ama kullanıp memnun kalan çok

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
Allah sizlere doğacak yavrunuza uzun sağlıklı ömür versin

basiniz sagolsun canim

Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Az kalmış da doğuma.

Sağolun kızlar Allah hepimize hayırlı ömürler versin, ilk duyduğumda bayağı ağladım hastalıktan dolayı ölüme yalnız yakalanmasına falan ama şimdi biraz daha kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…