2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Açılma yada bebek kanala girmişmiydi suni sancı verdiklernde

Kızlar bebegım yarım saattir cok hareketli hic bir yeri durmuyor hızlı şekilde hareket halinde sürekli ama sancım falan yok. Bugun kontrolum vardı nst falan hersey normal. Neden bu kadar harekelendi acaba

Benimkide masAllah pek hareketli tum gun elimi karnimin neresine koysam orayi tekmeliyo.,

Bu cok normal.canm. yenidoganlarda oluyor benmkinde de oldu bu renk cis. Sonra duzeldi . Sutunu bilemicem ama cisi normal

Liste uzuyor maşallah
Emeğine sağlık canım

Nasilsinzi gorusmeyeli kizlar. Minikten dolayi pek giremiyorum. Bi de esimin is yerinde biri covid cikti. Ve esim temasli odalari ayirdik ama temas ettgi gun yanyana yattk sarildk optk brbrmizi. Oyuzden cok korkuyorm. Bebegi maske ile emzirmeye basladim. Annemde yardima geliodu bole bi durum olunca onu da evine gonderdm bide onu riske atmak istemedm. Anlicagnz bianda hersey ustume kaldi. Bebekle ilgleniorm yemek yapiorm temzlk yapiorm derken giremiorm. Dualarinizi eksik etmeyn nolur umarm bulasmamistr esime.

İnşallah bulaşmamıştır canım Allah kolaylık versin.

Moralini bozma Allahın ıznınle bulasmaz canım dualarımız senınle

Çok geçmiş olsun canım bişey olmaz inşallah benim eşim pozitifti bilmiyoduk iki gün temaslıydık ben ve kızıma bulaşmadı. Sende vesvese etme iyi düşün bişey olmaz inşallah

Çok geçmiş olsun canım bişey olmaz inşallah benim eşim pozitifti bilmiyoduk iki gün temaslıydık ben ve kızıma bulaşmadı. Sende vesvese etme iyi düşün bişey olmaz inşallah
Ya nekadar okuz insanlar var. Adam covidmis gelms esimin dibine girmis is anlatmis ama ikiside maskeli. Esim demiski gozlern kipkirmizi uzak dur braz korktm ben covid olablrsn demis bide dalga gecioms adam korkma die. Aksamina bi ogrendk korona

Korkma canım benim kızımda da olmuştu. Çok önemli bişey değil. Seninki de kız mı? Kız bebeklerde oluyor diye biliyorum. Göğsünden emdiği sütle ilgisi yok. Tekrar olursa bir çocuk doktoruna göster. Böbrekler susuz kalınca kristalize mi ne oluyormuş ondan mıydı neydi ama emzirince geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben çok panik olmuştum kan işedi diye de çocuk doktorum hiç sallamamıştı bişey yok demişti.

Listemizi sevsinler eline sağlık canım. Benim ufak bir düzeltme yapalım. Doğum tarihi: 24 kasım kızımın adı: Melis

Cnm korkma. Semptom gostermeden bulaş riski az. Benim eşim semptomluyken biz yanyana yattık çok şükür bulaş olmamıştı.

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun. Sayfalar birikmiş.okuyamadim hepsini . Bebeğime kilo aldırmaya çalışıyorum. Sütüm var iyi hoş da ancak ufaklık uyuyor memeye gelince. Besleyemiyorum. 1 haftada gram kaybetmiş. Mama takviyesine başladım sütüm olduğu halde. Bu cuma kontrol var. Umarım almis olur bu hafta dogumu olan kizlar ..dualarim sizinle

Tamam canım haftasonu kontrolü var benimki erkek bebek

Benim gibi dusunuyosun desene şuan aynı durumdayiz pazartesi gece pembe lekelenmem başladı salı gunu de gittim açılma şuan gorunmuyo bebek bayağı aşağıda dedi kasilmalarim oluyo adet sancısı gibi belime belimede vuruyo acilmalar olusuyomu bilmiyorum ped koyacak kadar olursa gel dedi lekelenme gelmeye devam açıkçası muammadayim bana çatı muaynesinden sonra olur dedi biraz daha beklesin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…