2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İlk 3 gün kızım da pek emememişti
Altını açmak bebeği uyandırıyor canım
2 saatte bir o şekilde uyandırıp deneyebilirsin belki

Canım beni de ekleyebilir misin 10 aralık

Bende lekelenme falan bekliyodum çünkü biraz zor geçti benim Çatı muayenesi hafif kemikte basıklık warmış ama engel değil dedi onu kontrol ederken dedim çocuğun suyu patlıcak heralde artık ne zaman isterse gelsinler yaaa ne onlara ne bize daha fazla stres olmasın

Ay bende çok zorlandım sanırım biraz lastik uzun zamandır ilişki filanda olmuyo da sonrasında zaten ilk ilişkiler gibi sancısı alt tarafım hastaneye yatincada gelen geçen bakiyomus

Canım ben sleepy kullanıyorum memnunum taşma Vs olmuyor tabi ben güzel bağladığım sürece acemilikten biraz bezi zor bağlıyodum da o zaman gevşek bıraktım için kaçıyodu şimdi öyle olmuyor memnunum

Canım benim eksik bilgiler, Erkek, Yakup Mete, 39+1, 3580gr, 51cm

Yaaa Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin kuzum

Peki ates titreme halsizlik de var miydi canim hep atesim çıkıyor
Evet canim ateş az olurdu da halsizligim çok fenaydı resmen bebeği kucağıma almaya bile takatim kalmazdı..Geçer inşallah az sabret sürekli masajla rahatlat cunki süt düğümleniyor o dugumlenmelerin açılması lazım ki iyilessin

Canım naptın yarına mı aldı doktor kasılma falan mı çıktı, bebek nasıl kilosu nasıl, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına aldırsın inşallah

Eşimin babaannesi vefat etti hanımlar canım çok sıkıldı ağlıyorum durup durup zaten bugün değişik bi gündü canım çok sıkkın
Canım başınız sağolsun yeni gördüm Allah rahmet eylesin biliyorum çok zor bir durum ama bebeğin ve senin için sakin olman lazım ağlayıp strese girme bebeğini de sokma sakinleştirmeye çalış kendini kuzum..

Benim de pazartesi çatı muayenesi oldu genital bölgemde varis de olduğu için 2 Dr da kontrol etti ertesi günü lekelenmem oldu doğal olarak okadar kurcalaninca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…