Canım başınız sağolsun yeni gördüm Allah rahmet eylesin biliyorum çok zor bir durum ama bebeğin ve senin için sakin olman lazım ağlayıp strese girme bebeğini de sokma sakinleştirmeye çalış kendini kuzum..
Sağol kuzum Allah razı olsun dün ilk duyduğumda bayağı kötü oldum sonra haberlerde Allah vermesin 23 yaşındaki bi annenin bebeğini kucağına alamadan vefat ettiğini gördüm, zaten duygusal dönemler ona bayağı kötü oldum kanalı değiştirdim, bugün toparladım çok şükür , Allah sıralı ölüm versin, gençlerden, beklenmedik ölümlerden esirgesin inşallah.
Hıc bı olcusu net olcemıorum artık dedı ama 3 - 3500 arası bısı dogar dedı nts de yuksek bısı cıkmadı hatta hareketsız gıt bısıler ye gel dedıler tekrar gırdım sımdı ama bende beklemek ıstemıyorum artık bekleme stresı benı daha cok yordu ha 38+3 ha 38+5 dedım kabul ettım cumayı donmedıgı ıcın her turlu mecburı sezeryanım zaten kuzum
Hıc bı olcusu net olcemıorum artık dedı ama 3 - 3500 arası bısı dogar dedı nts de yuksek bısı cıkmadı hatta hareketsız gıt bısıler ye gel dedıler tekrar gırdım sımdı ama bende beklemek ıstemıyorum artık bekleme stresı benı daha cok yordu ha 38+3 ha 38+5 dedım kabul ettım cumayı donmedıgı ıcın her turlu mecburı sezeryanım zaten kuzum
Hadi hayırlısı inşallah Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı kavuştursun canım sona geldik yarın senin kucağında olacak ona dokunup öpüp koklayabileceksin, aylardır karnında olan minik meleği bende duygulandım yine ya Allah güzel sağlıklı günler göstersin hepimize hep böyle heyecan mutluluk gözyaşlarımız olsun.
Hadi hayırlısı inşallah Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı kavuştursun canım sona geldik yarın senin kucağında olacak ona dokunup öpüp koklayabileceksin, aylardır karnında olan minik meleği bende duygulandım yine ya Allah güzel sağlıklı günler göstersin hepimize hep böyle heyecan mutluluk gözyaşlarımız olsun.
Sağol kuzum Allah razı olsun dün ilk duyduğumda bayağı kötü oldum sonra haberlerde Allah vermesin 23 yaşındaki bi annenin bebeğini kucağına alamadan vefat ettiğini gördüm, zaten duygusal dönemler ona bayağı kötü oldum kanalı değiştirdim, bugün toparladım çok şükür , Allah sıralı ölüm versin, gençlerden, beklenmedik ölümlerden esirgesin inşallah.
Aminnn Aminn canım inşallah Rabbim ölümün bile hayırlısını sıralısını versin inşallah. Daha iyi olmana sevindim canım bebeğin için güçlü olmalısın. Sakin kalmalısın.
Benim de pazartesi çatı muayenesi oldu genital bölgemde varis de olduğu için 2 Dr da kontrol etti ertesi günü lekelenmem oldu doğal olarak okadar kurcalaninca
Bende alıp deneyeyim yoksa kafayı yerim yakında emzik görünüş olarak da kalite olarak da güzel görünüyor ama fiyatı biraz fazla, her ay değiştirmek de sıkıntıymış o yüzden biraz daha uzun gitse iyi olurdu
merhaba hanımlar doğum yapanlar olmuş allah analı babalı büyütsün doğum yapacak olanlara da sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin ben kısmet olursa mayıs annesi olacagım ama size bir soru sormaya geldimm bebişin anne karnında kilo alması için ne tür gıdalae tükettiniz, nasıl beslendiniz?
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun evlatlarınız inşallah sağlıkla büyütün
Doğum yapacak arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi. benim bebişli günler gaz sancılarıyla geçiyor. Yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum ama oluyor anlamıyorum. Kızım ağladıkça benim de ağlayasım geliyor derdine derman olamıyorum diye ne yapacağım bilmiyorum
Ay bende çok zorlandım sanırım biraz lastik uzun zamandır ilişki filanda olmuyo da sonrasında zaten ilk ilişkiler gibi sancısı alt tarafım hastaneye yatincada gelen geçen bakiyomus
Aynı ben 9 aydır kardeş kardeş takılıyoruz doktor yap desede ne ben ne kocam hiç o moda giremiyoruz koca göbek kıpır kıpır utanıyoruz resmen ewet hastanede sürekli ebeler bakıyomuş
Benim de pazartesi çatı muayenesi oldu genital bölgemde varis de olduğu için 2 Dr da kontrol etti ertesi günü lekelenmem oldu doğal olarak okadar kurcalaninca