2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağol kuzum Allah razı olsun dün ilk duyduğumda bayağı kötü oldum sonra haberlerde Allah vermesin 23 yaşındaki bi annenin bebeğini kucağına alamadan vefat ettiğini gördüm, zaten duygusal dönemler ona bayağı kötü oldum kanalı değiştirdim, bugün toparladım çok şükür , Allah sıralı ölüm versin, gençlerden, beklenmedik ölümlerden esirgesin inşallah.

Canım naptın yarına mı aldı doktor kasılma falan mı çıktı, bebek nasıl kilosu nasıl, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına aldırsın inşallah
Hıc bı olcusu net olcemıorum artık dedı ama 3 - 3500 arası bısı dogar dedı nts de yuksek bısı cıkmadı hatta hareketsız gıt bısıler ye gel dedıler tekrar gırdım sımdı ama bende beklemek ıstemıyorum artık bekleme stresı benı daha cok yordu ha 38+3 ha 38+5 dedım kabul ettım cumayı donmedıgı ıcın her turlu mecburı sezeryanım zaten kuzum

Tamam kuzum sevindim bi aksilik olmasın da çok şükür, iyi demişsin, hayırlısıyla güzelliklerle gelsin inşallah minik

Hareket etmıo cocuk neden anlamadım
Ikıncıye gırdım bı de tok gırdım yanı bu sefer bakalım ne dıcek doktor
Canım şekerli bi şeyler ye hafif hafif dokun karnına uyandır öyle biraz hareket ediyo tembel tostikler ben de öyle yapıyorum

Hanımlar az once memurlar nette ozel aracla seyahate izin belgesi gibi bisey okudum bilgisi olan var mı acaba?

Canım şekerli bi şeyler ye hafif hafif dokun karnına uyandır öyle biraz hareket ediyo tembel tostikler ben de öyle yapıyorum
Ay çıktım çok şükür ağlama krizine girdim çok heyecanlıyım yarın 10 da alacaklarmış Allahın izninle sağlıkla kavuşayım başka bişi istemiyorum

Ay çıktım çok şükür ağlama krizine girdim çok heyecanlıyım yarın 10 da alacaklarmış Allahın izninle sağlıkla kavuşayım başka bişi istemiyorum
Hadi hayırlısı inşallah Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı kavuştursun canım sona geldik yarın senin kucağında olacak ona dokunup öpüp koklayabileceksin, aylardır karnında olan minik meleği bende duygulandım yine ya Allah güzel sağlıklı günler göstersin hepimize hep böyle heyecan mutluluk gözyaşlarımız olsun.

Amin kuzum

Aminnn Aminn canım inşallah Rabbim ölümün bile hayırlısını sıralısını versin inşallah. Daha iyi olmana sevindim canım bebeğin için güçlü olmalısın. Sakin kalmalısın.

Benim de pazartesi çatı muayenesi oldu genital bölgemde varis de olduğu için 2 Dr da kontrol etti ertesi günü lekelenmem oldu doğal olarak okadar kurcalaninca
Benim ilk gebeligimde vajinal varis olusmustu sezeryan onermisti doktorum siz normal yapacaksiniz sanirim

Sağol kuzum aminn, zaten dün biraz hareketsizliğine takılıp öyle kendime geldim, çok şükür gece iyiydi sen daha iyi misin kuzum nasıl oldun

Ben olsam vermezdim kuzum emzik cunku premature dogdu mekadar cok emse okadar cabuk büyür bence iyi dusun

Hayırlısıyla size insallah kasar muz soda uclusuyle cok guzel kilo aldi bebisim icerde

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun evlatlarınız inşallah sağlıkla büyütün
Doğum yapacak arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi. benim bebişli günler gaz sancılarıyla geçiyor. Yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum ama oluyor anlamıyorum. Kızım ağladıkça benim de ağlayasım geliyor derdine derman olamıyorum diye ne yapacağım bilmiyorum

Ay bende çok zorlandım sanırım biraz lastik uzun zamandır ilişki filanda olmuyo da sonrasında zaten ilk ilişkiler gibi sancısı alt tarafım hastaneye yatincada gelen geçen bakiyomus
Aynı ben 9 aydır kardeş kardeş takılıyoruz doktor yap desede ne ben ne kocam hiç o moda giremiyoruz koca göbek kıpır kıpır utanıyoruz resmen ewet hastanede sürekli ebeler bakıyomuş
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al Cnm yüzdük yüzdük sonlara geldik şaka gibi kendini iyi hissettiğinde bizlere de haber vermeyi unutma
Benim de pazartesi çatı muayenesi oldu genital bölgemde varis de olduğu için 2 Dr da kontrol etti ertesi günü lekelenmem oldu doğal olarak okadar kurcalaninca
Bende nie leke olmadı acaba yaaa çatı muayenesinden sonra herkesde oluyo anladığım kadarıyla bende mi sorun war acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…