2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağol kuzum aminn, zaten dün biraz hareketsizliğine takılıp öyle kendime geldim, çok şükür gece iyiydi sen daha iyi misin kuzum nasıl oldun
Valla kuzum daha iyi olmaya çalışıyorum ama lohusalık depresyonundan kurtulmaya çalışıyorum biliyorsun. Hala atlatamadım. Nasıl olacak bilmiyorum. Sürekli endişe halindeyim geçsin diye çabalıyorum. Hiç bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim. Kızım gaz sancısı çektikçe kendimi yetersiz hissediyorum. Hayırlısıyla şu ilk zamanları bi atlatsaydık.

Kimyon tohumu kullan canım çayını yada yemeklerde.Bebegin ayağının altına acı elma yağı ile masaj,rezene anason bunlarında çayı bir nebze gaz için rahatlatır.Birde küçük bir havluyu saç kurutma ile ısıtıp bebeğin karnına sarabilirsin sıcaklıkta rahatlatir

Ay çıktım çok şükür ağlama krizine girdim çok heyecanlıyım yarın 10 da alacaklarmış Allahın izninle sağlıkla kavuşayım başka bişi istemiyorum
Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza şu iki hafta bir an önce geçsin istiyorum

Tamam canım bunları da deneyeceğim teşekkür ederim

Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza şu iki hafta bir an önce geçsin istiyorum
Amin inşallah baksana ne kadar zaman geçti 14 günde geçer Allahın izninle hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Kuzum bizimki 1. 12

Benim ilk gebeligimde vajinal varis olusmustu sezeryan onermisti doktorum siz normal yapacaksiniz sanirim
Ewet bende onun için gitmiştim ozeldeki Dr a pek guvenemedim tıp a gittim..
2 Dr baktı doçent de baktı riskli gebelik uzmanı normal doğumda bir sıkıntı olmaz kararı verdi çok şükür.. ben de korkmuştum normal doğuramazsam diye şükür okadar büyük ve riskli değilmiş varisim

Doktor belki gaz damlası verir canım
Bir danış istersen

Ben olsam vermezdim kuzum emzik cunku premature dogdu mekadar cok emse okadar cabuk büyür bence iyi dusun
Bende öyle düşünüyordum ama son 1 haftadır huy değiştirdi sürekli memede durmak istiyor dalana kadar emse sadece sorun yok çekince uyanıyor uyku arasında yine aranıyor. Zaten emdiği de fazla geliyor kusuyor sürekli o yüzden fazlasının bir faydası olmuyor ona. Yemek yeyip tuvalete gidemeyecek hale geldim artık sadece uykuya dalarken tutsa emziği o bile yeter

Guluyorum ama acayip agrim var aslinda cektigim her sıkıntıya deger cok guzel ve ulvi bir duygu Allahim tum topigin bebislerine saglik sihhat huzur bizlerede bol sutlu gunler versin
Ahh yaa nasıl bakıyorsun ağlıyorum
Ne kadar güzel bir tablo bu ya Rabbim hepimize nasip etsin

Ya evet canım öyle bir halsizlik oluyor ki önümü goremiyorum tek kelime edemiyorum sanki.Gececek mi bilmiyorum sanki her gün böyle devam ediyor.sagiyorum gunde 4 kez falan .emiyor da bebek .iştahsızlık da oluyor muydu ben iki lokma zor yiyorum böyle olduğunda

Kızlar bebeleri gazlı olanlar için bunun faydasını gören çok olmuş yorumları falan memnun olanlarla dolu denediniz mi bilmiyorum ama Bi bakın isterseniz

Eklentiler

• 81AF6373-1CAF-48D4-AB9D-ECB0E778EE12.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…