2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben basur iki kizimin dogumunda da yaşadım her WC den sonra zeytinyağı surmeme rağmen hem de..biraz vücutla alakalı galiba bu durum yaa göğüs yaralarından ve basurdan çok çektim ama hepsi geçiyor çok şükür geçti ama doğumdan sonraki 2ayim pert geçti ikisinde de kimseyi gözüm görmüyordu kimseye gitmeyim kimse de bana gelmesin istiyordum normale dönene kadar değişik bir psikoloji

Benimki ikisini de alıyor biberondan da memeden de Bilemedim ki

Ewet canım benim de Rh uyumsuzlugu vardı bebeğimle.. iğne yaptılar doğumdan sonra ama yine de sarılık oldu ama korkulacak bir durum değil yukselmedi belli seviyede seyretti sonra geçti çok şükür
Canım benim bebeğe test bile yapmadılar 3 doktora gösterdim sarılık yok bu çocukta dediler yine de gidip yaptırsam mı sadece olabılır gozun ustunde olsun vucuduna bak gozlerıne bak falan dedıler

Ewet canım benim de Rh uyumsuzlugu vardı bebeğimle.. iğne yaptılar doğumdan sonra ama yine de sarılık oldu ama korkulacak bir durum değil yukselmedi belli seviyede seyretti sonra geçti çok şükür
Anladım canım çok sağol iki kere vuruldum zaten onun disinda bebek dogunca da vuruluyomus hatırlayacağım notlar var zaten sarılık kafamı karıştırdı onun içinde elimden geleni yaparım artık

Canım benim bebeğe test bile yapmadılar 3 doktora gösterdim sarılık yok bu çocukta dediler yine de gidip yaptırsam mı sadece olabılır gozun ustunde olsun vucuduna bak gozlerıne bak falan dedıler
Canım sanırım tenine bastırıp çekince böyle sarımsı oluyo anlık öyle anlasiliyo sarılık olduğu cok yoğun olursa zaten direk gözlerinden anlasiliyo için rahat etmesi için goturebilirsin her çocuk olacak diye bişey yok güzel beslenmesi önemli uyku hali de varsa suoheleniyolar ister istemez

Maşallah minige gözünüz aydın canım . Tansiyon düşüklüğü neden kaynaklandi heyecandan filan mı bı rahatsizlik mi var

Sagol canim heyecan cok vardi bende cok ama cok titredim ama oldum olasi tansiyonum hemencik duser. Spinal anestezi zorladi beni genel iaterdim ama yapmadimar

Gozun aydin titreme falan bendede olmuştu tansiyon dusmesi normal heyecan korku hepsi biarada bian once toparlanman dileğiyle

Tesekurler. Aynen hep heyecandan. Altim uyustu ustum titredi bu sefer

Allah anali babali buyutsun, gozunuz aydin canim, minik kuzunun bahti acik olsun

Tesekurler

Benim ameliyatli basurum var ve daha hamileliktem az oncede yenisi cikti cok cektim ki sezaryan oldum. Cekmeyen bilemez. Normalde iyilesiyor benimki degil. Sicak suya oturmak iyi geliyor ama oda 5 dakika. Yada sicak su tutulacak. Doktor kremde eewbilir ama.

Tesekurler
Kız ikimize kısmetmiş bugün ben daha şancı geçiyorum bakalım belki tutarlar hastanede. Allah analı babalı büyütsün canım

Evet canim. Benimki zaten belliydi. Cok az sancilarimda vardi ama bugun almasalardi daha dururdu. Oyle minacik ki gozume ki 54 cm. Sancilarin ne kadara cikiyor

Nasıl geçer ki bu inşallah çok ilerlemez evet bende de bazen gazımı tutamama oluyor . İnşallah istediğin gibi güzel bir doğum nasip olsun canım
Bende mi zeytinyağı sürsem yada Hindistan ceviz yağı falan da iyi gelir mi ki . Nasıl geçti canım seninki valla tek korkum bu geçmez ve büyürse

Basur çok sıkıntı gerçekten
Doktora danış istersen belki kullanabileceğin bir krem falan vardır
Amin canım inşallah

En yüksek 74 e kadar cıktı sonra hep 5-20 arasında gidip durdu. Hayırlısı bakalım

Gözün aydın canım. Ben okuyunca bile nasıl heyecanlandım sanki ben o anı yaşadım gözümde

Doğum yapan anneler, yapmak üzere olan hamişler nasılsınız? Herkesin keyfi yerindedir inşallah bizim yarın 1. ayımız doluyor ilk ay aşımızı yaptıracağız ne ara geçti bu kadar zaman hiç anlamadım hep bir hengamenin içindeyiz bugün bebeğimizin kilosunu ölçtürdük 29 günde 1300 gram almış Maşallah çok sevindim keyfim yerine geldi bebeği zayıf doğacak veya doğdu diye üzülen arkadaşlar hiç üzülmeyin bol bol emzirin besleyin hakikaten bir anda büyüyorlarmış nasıl olduğunu biz bile anlamadık. Göğüslerim göğüslükten çıktı inek memesine döndü o ayrı mesele tabi ama herşeye değiyor yeter ki sağlıkla büyütebilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…