2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaa buna sevinilir mi bilemedim ama bnm gibi hisseden biri olduğuna sevindim ne yalan söyleyeyim inşallah atlatacağoz

Basur çok sıkıntı gerçekten
Doktora danış istersen belki kullanabileceğin bir krem falan vardır
Amin canım inşallah
Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek alttan muayene edecek mi ki hiç istemiyorum çünkü acıyan yerlere dokunmaz umarım ben zor taharetleniyorum zaten su bile değince yanıyor gibi acıyor alt taraflar

Beni de eve yolladılar canım evde dinlen, takip et sancılarını dediler açılma ve açılma kanaması varmış ama şuan hissettiklerim doğum sancısı değilmiş
Benim açılmam henüz olusmamisti ama akıntım mevcut iki gün lekelenme oldu geçti muayeneden sonra oladabiliyomus direk sumu gelecek muammadayim kasılıp duruyorum pazartesi normal kontrolüm var dayanamayacak gibi olursam gideceğim mecburen bende hemen doğum olacak sandım oldun beklesin bir gün bile çok önemli

Şükür ki ikinizde iyisiniz canım ❤

Maşallah canım hayırlı olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah iyi olmanıza çok sevindimm canım maşallah

En yüksek 74 e kadar cıktı sonra hep 5-20 arasında gidip durdu. Hayırlısı bakalım
Canım sen Almanya'da gidiyorsun kontrole. Sana birşey sormak istiyorum. Ben gidiyorum cihaza bağlıyorlar beni. Kalp atışını dinliyoruz. Ve sancı.
Benim hep bakıyorum cihaza 145 ile 150 arası çalışıyor. 14. 20 arası Birde rakamlar çıkıyor.
Almanca bilmediğim için anlamıyorum.
Bende sancı görünüyor mu. Nedir bı

Herşeyin hayırlısı. Bebiş çok iyimis 3140 gr. Ölçtü kadın. Halı vakti yerinde nst de öyle gösteriyor dedi ebe. Hayırlısı olsun hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…