2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben de aynı şeyleri hissettim. Sanki benim değilmiş gibi bebek. Yani yabancıladim dogunca. Kimseden de saklamadim bunu. Ama araştırdım ve çok normalmiş. Zamanla değişirmiş bu durum. Hayatımız birden değişti. erkekler için hayat devam ederken bizler başka bir boyuta geçmişiz:) herhalde zamanla benim de oturacak

Gelmiş zaman hadi hayırlısı olsun inşallah yetişir annen de,

Gece bel agrım oldu ara ara ama uyandırmadı öyle yarın kontrol günüm benim hayırlısı insallah
Benimde sabah 3-4 gibi nisanım geldi bide kanama da hafif eklenince şimdi hastanede bekliyorum doktor karar verecekmiş yatıp yatmayacagima. 1 santim açılmam varmış şuan. Ara ara sancılarım da oluyor ama daha regl gibi arada tek bazen biraz sıkıyor beni rahatsız ediyor

Gozun aydın Allah anali babali buyutsun

Gozun aydin

Bizim dogum bolumu sakindi 3 taneydik doğum yapan ama diger bölümleri bilemiyorum memnundum ben doktorumdan da hemsirelerden de

Kızlar girebildiğim zamanlar kontrol ediyorum sayfaları. Benim zamanım bebekle geçtiği için de değil iyi olmadığım için giremiyorum buraya. Biraz ameliyattan bahsedeyim spinal oldum. Bebek hemen çıktı 2870 doğdu 47 cm. Benim değerlerim çok düşüktü bilenleriniz vardır. Ben tam 1.5 saat ameliyatta kaldım biraz sorunlu geçti sanırım. Sonrasında da sancım çok oldu iki ünite kan verdiler biraz toparladım tabi şimdi iyi sayılırım bebekte iyi çok şükür. Allah hepinize kolaylık versin inşallah

Selam kizlar bizde kavustuk benegimize. Eliz 3350 gr 54 cm. Biraz agrilarim var ama bebis daha tam ememiyor daha. Sadece spinal anestezide cookk zorlandim ben acayip tirriyordum. Uc kerede tansiyonum dustu ameliyata malesef ama suan iyiyim. Agrilarim oyle asiri cok degil.

İnşallah canım sende bir an evvel duzelirsin insallah cevizle tahin pekmez karışımından tüketmeye çalış hem sana güç kuvvet olur hemde süt olur

Benimde uc kere tansiyonum dustu midem bulandi beya. Spinal anestezidede cok zorlandim ben herkez zir sakinleszirdi

Maşallah minige gözünüz aydın canım . Tansiyon düşüklüğü neden kaynaklandi heyecandan filan mı bı rahatsizlik mi var

Gozun aydin titreme falan bendede olmuştu tansiyon dusmesi normal heyecan korku hepsi biarada bian once toparlanman dileğiyle

Allah anali babali buyutsun, gozunuz aydin canim, minik kuzunun bahti acik olsun

Bugün devlet hastanesinde ben hastaneden çıkana kadar 3 kez dezenfektan ekibi gezdi gözlemlediğim özel hastane de doğum yapmama rağmen daha tertipli geldiler

Bizim dogum bolumu sakindi 3 taneydik doğum yapan ama diger bölümleri bilemiyorum memnundum ben doktorumdan da hemsirelerden de
Sağolun kızlar içim rahatladı Allaha emanetiz tabi olacaksa her yerde olur ama insan kafaya takıyor illaki inşallah bende memnun kalırım hayırlısıyla evimize döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…