Bn kızımı sevmemrkten bahsetmedim bn onun varlığına alışamadım dedim allaha şükür sorumsuz bir anne değilim işim gücüm onların iyiliği sağlığı herşeyleriyle ince ince ilgilenirim bnm tek sorunum ona alışamamış olmak
Canım ben de aynı şeyleri hissettim. Sanki benim değilmiş gibi bebek. Yani yabancıladim dogunca. Kimseden de saklamadim bunu. Ama araştırdım ve çok normalmiş. Zamanla değişirmiş bu durum. Hayatımız birden değişti. erkekler için hayat devam ederken bizler başka bir boyuta geçmişiz:) herhalde zamanla benim de oturacak
Kontrolden ciktim bebegim donmus sonunda cok sukur gerci doktorum seninki yine geri donebilir belli olmaz dedi 53 cm 3400 gr olmusuz kanala girmemis daha nst de sancim cikmadi 3-4 arasiydi hep. Cati muayenesi son hafta yapicakmis bugun 38+0 im. Annem haftaya sali gelicek ins o zamana kadar durur kizim
Benimde sabah 3-4 gibi nisanım geldi bide kanama da hafif eklenince şimdi hastanede bekliyorum doktor karar verecekmiş yatıp yatmayacagima. 1 santim açılmam varmış şuan. Ara ara sancılarım da oluyor ama daha regl gibi arada tek bazen biraz sıkıyor beni rahatsız ediyor
Arkadaşlar merhaba, ben de doğum yaptım çok şükür, 3600 kg, 49 cm, 40+0 da doğdu adı Gülce Yalnız biraz solunum sıkıntısı yaşıyor o nedenle küveze aldılar, oksijen veriyorlar korkulacak bi şey yok diyolar, bu durumu yaşayan başka var mı..
Kızlar ben doğum yaptım Sabah 9 da geldik nst bağladılar bebeğin nabzı bayağ yüksek çıkınca acil sezeryana aldılar zaten planlı sezeryandı ama biraz hızlı gelişti. Çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz ❤❤ Bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum, dua edenlere de çok teşekkür ediyorum. Allah bu mucizeyi bekleyen herkese nasip etsin.
Birkaç gündür kafam çok karışık kızlar normalde devlette doğum yapıcaktım ama bu vaka artışı ve düşmemesi hastanelerdeki doluluk beni çok tedirgin ediyor eşim de kendi yapmayacağı için özele karşı ne gerek var para vermeye diyor doğum yapan arkadaşlardan devlette yapan var mı nasıldı süreç ilgi yoğunluk? Artık son günler heran doğum olabilir ve ben ne yapacağıma daha karar vermedim
Kızlar girebildiğim zamanlar kontrol ediyorum sayfaları. Benim zamanım bebekle geçtiği için de değil iyi olmadığım için giremiyorum buraya. Biraz ameliyattan bahsedeyim spinal oldum. Bebek hemen çıktı 2870 doğdu 47 cm. Benim değerlerim çok düşüktü bilenleriniz vardır. Ben tam 1.5 saat ameliyatta kaldım biraz sorunlu geçti sanırım. Sonrasında da sancım çok oldu iki ünite kan verdiler biraz toparladım tabi şimdi iyi sayılırım bebekte iyi çok şükür. Allah hepinize kolaylık versin inşallah
Selam kizlar bizde kavustuk benegimize. Eliz 3350 gr 54 cm. Biraz agrilarim var ama bebis daha tam ememiyor daha. Sadece spinal anestezide cookk zorlandim ben acayip tirriyordum. Uc kerede tansiyonum dustu ameliyata malesef ama suan iyiyim. Agrilarim oyle asiri cok degil.
Kızlar girebildiğim zamanlar kontrol ediyorum sayfaları. Benim zamanım bebekle geçtiği için de değil iyi olmadığım için giremiyorum buraya. Biraz ameliyattan bahsedeyim spinal oldum. Bebek hemen çıktı 2870 doğdu 47 cm. Benim değerlerim çok düşüktü bilenleriniz vardır. Ben tam 1.5 saat ameliyatta kaldım biraz sorunlu geçti sanırım. Sonrasında da sancım çok oldu iki ünite kan verdiler biraz toparladım tabi şimdi iyi sayılırım bebekte iyi çok şükür. Allah hepinize kolaylık versin inşallah
Selam kizlar bizde kavustuk benegimize. Eliz 3350 gr 54 cm. Biraz agrilarim var ama bebis daha tam ememiyor daha. Sadece spinal anestezide cookk zorlandim ben acayip tirriyordum. Uc kerede tansiyonum dustu ameliyata malesef ama suan iyiyim. Agrilarim oyle asiri cok degil.
Kızlar bugun sezeryan icin tahlillerimi verdim korona testim insallah negatif cıkar. Cumartesi 8 bucukta spinal sezeryana alınıcam Allahın izni ile korkulu ve heycanlıyım
Bugün devlet hastanesinde ben hastaneden çıkana kadar 3 kez dezenfektan ekibi gezdi gözlemlediğim özel hastane de doğum yapmama rağmen daha tertipli geldiler
Sağolun kızlar içim rahatladı Allaha emanetiz tabi olacaksa her yerde olur ama insan kafaya takıyor illaki inşallah bende memnun kalırım hayırlısıyla evimize döneriz