Kızlar akşamüstü taburcu olduk evimize geldik çok şükür
tecrübeli annelere sorum olacak. Sütüm geldi çok şükür, Lidya da güzel kavradı emdi falan. Kan şekeri değerleri mama öncesi ve sonrası çok güzeldi. 3 kere kakasını da yaptı çişini falan da, hemşireler her şeyin normal olması gerektiği gibi olduğunu söylediler. Kilosu ölçüldüğünde 190 gr zayıflamıştı kuzum bir buçuk günde
sabah çocuk doktoru çok zayıfladığını normalde 70 80 grın normal kabul edildiğini söyledi. Lidya dün gece çok huzursuzdu meğer açmış yavrum
halbuki o halimle bile meme vermeye gayret ettim 2 saatte bir, dikiş ağrılarımı bile hiçe sayarak. Mamaya karşı asla değilim ama doktor günde 2 3 kez memeden sonra 30 cclik mama verebileceğimi söyledi. Yoğun bakımda aylarca mama verioruz sonra yine annelerinş emiolar dedi. Neyse memeden sonra hemşire 15 cclik mama verdi bizimki bir uyudu ama öle böle değil. Sonra hastanede bir kere daha emzirdim.Eve geldk meme denedim uyanmadı hatta mama da denedim yine uyanmadı. Bi iki saat bekledik duşumu aldım sütüm artsın diye tekrar memeyi denedim çok az emdi yine uyudu ama kalktık yine almıo memeyi mama verdim 15 cc uyudu yine. Bu yaşadığımız meme reddi mi ya çok üzüldüm ben, emicek hali yok resmen ama işin tuhafı mamayı da zorla alıo. Napcam ben, perşembe kontrol var, sarılık olmasından korkuorum. Dün gece pek uyuyamadığı için mi bu kadar uyuo yoksa mamadan mı neden