2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım 145 filan bebeğin kalp atışı diğer 14 filan da sancı oluyo yani sancın yok yüzleri bulunca filan oluyo doğum anı kasilmalar filan

Herşeyin hayırlısı. Bebiş çok iyimis 3140 gr. Ölçtü kadın. Halı vakti yerinde nst de öyle gösteriyor dedi ebe. Hayırlısı olsun hepimiz icin
Benimde 2900 du bir hafta önce haftalık 200 gram filan aliyo benim hesaplamama göre doktor üç bucugu zorlar demişti en son aman sağlıklı olsunlar da dışardan daha rahat kilo aliniyo .. benim o gün 4 5 kez yüzleri gördü geneli de 50 ustuydu hayrolsun inşallah

Canım benim bebeğe test bile yapmadılar 3 doktora gösterdim sarılık yok bu çocukta dediler yine de gidip yaptırsam mı sadece olabılır gozun ustunde olsun vucuduna bak gozlerıne bak falan dedıler
Gözlerinin beyaz kısmı sarımsı oluyor bebek sağa sola baktıkça anlarsın gözlerinin etrafı hafif sarımsı olur burnunun kenarları falan

Kuzum yaptığı meme reddi değil yorgun oldukları için çok uyuyolar benim kız da öyleydi. Memeden süt koyu geliyo bebek onu çekmeye çalışırken yorulup uyuyo aç olsa da biz doydu sanıyoruz. Benim de öyleydi açmış ama uyuyordu da mamayı da memeyi de zor veriyordum yavaş yavaş alıştı. Pompayla sütünü sağ sürekli ver kuzum pompayla sağınca göreceksin ilk sütün ne kadar zor ve koyu geldiğini bebeğin onu çekerken ne kadar zorlandığını anlayacaksın. Pompayla çektim çektim verdim benn ilk sütü hem sütün çoğalıyor öyle hem bebek aç kalmıyor. Sonrasında normale döndü sütüm bebek de rahat emmeye başladı rahat emince de alıştı. Mutlaka pompa kullan kuzum. Üzülme üzülürsen olmaz üzülme sıkma kendini sakın.

Anladım 14 gösteren yükselecek yanı. Hiçbirşey anlamamak çok zor.
Aynen canım benimki yüzleri bile gördü ama işte şıklığı önemli orda 20 dk duruyoruz. Bir de tok gideceksin ona özen göster söylemişlerdir zaten . Bazen uyku modunda olunca ordaki hemşire karnımı dürtüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…